Ak by bolo na škole dievča , ktoré by sa vám páčilo a vy s apravdepodobne páčili jemu, ale boli trochu hanblivejší a všetko dávali len žmurkaním a gestami, ako by ste zareagovali, keby len tak prišla a strčila vám papierik s číslom na mobil len tak do ruk
Ako vtierku Však ten chalan by mal byť predsa rád, že aspoň ona nabrala odvahu niečo mu "povedať" (oveľa lepšie by bolo, keby to bolo ako hovorí @2 ) Ale fakt akože...vtierka? Tak ona sa páči jemu, on sa pravdepodobne páči jej, ale keď za ním príde, tak by mala byť vtierka
ach ja som bol potom strasne hnusne decko som raz dostal zapisnik cely popisany mojim menom a srdieckami a vyhodil som to do kosa...teraz sa mi to vracia no decku nedas terajsi rozum
Keďže študujem informu, tak v mojom prípade by som čakal, že mi dá do ruky flash drive, alebo sa mi hackne do PC, ale asi by som jej zavolal, alebo skôr napísal sms, ak by som bol tak hanblivý Neosobný kontakt je ľahší
Ja som síce fridigná a polodebilná, ale nikdy som nechápala, čo by tak osoba A mala urobiť, ak dostane číslo osoby B, s ktorou ešte k tomu ani v živote nehovoril(a) :/
zrejme by som poslal len zmurkajuceho smajlika, kedze by som (podla vsetkeho) mal dost odvahy na zmurkanie po dievcatach, ale hanbil sa s nimi verbalne komunikovat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
36 komentov
si jej nandala :d
a inak, neviem si predstaviť že by hanblivé dievča hento robilo
a v bare ma stále nejaké oblizuju a mne stavaju vlasy dupkom, fujky fúúúúúj.........filip
@wale to akoze ty by si bol hanblivy a zmurkal, nie ta baba
V pohode nie si vtierka , pacia sa mi zeny co nesedia ako pripalene ale maju aj nejaku iniciativu
ved vpohode nic zle natom nieje da telefon zavolam...
to by som bol za blba, nie?...
mňau