tak zasa chlapy musia ist do vojny,musia sa byt za svoju frajerku,tazsie si najdu sexualneho partnera a muzi ked sa bozkavaju a ked sexuju s muzom tak su buzici a zeny ked sa bozkavaju a sexuju spolu tak sa nic nedeje nemusia byt hned lesby.ale zase zena musi rodit,menstruovat atd.takze je to fifty fifty
@krutafunebracka ale musis ked vypukne.kebyze nas napadne napr.venezuela tak musia ist chlapy bojovat len vtedy nemusis ist ak mas papiere ze si debil alebo si vazne chory.
@krutafunebracka šťanie postojačky sa jednoducho nedá ničím vynahradiť a máme od prírody väčšiu silu. a dokážeme lepšie zaparkovať auto (vraj, vodičák nemám. takže za seba nehovorím) a takisto lepšie spracúvame v hlave priestorové objekty (vedecky dokázané). a na to, aby sme spravili kariéru nemusíme spať so šéfom (nie o všetkých ženách to platí, ale pomerne často to využívajú..)
...chlap nemôže udrieť ženu ale žena chlapa áno...zaujímavé...hm... xD v tom majú ženy výhodu...aj keď potom žena udrie chlapa, za následky sa neručí...
byť chlapom nie je taká sranda ako si myslíte. Od vás sa očakáva, že sa postaráte o ženu na materskej, očakávajú sa od vás spoločenské zdvorilosti, keď sa obliekate už len trošku výstrednejšie ste gay, môžme síce močiť postojačky a skoro hocikde, ale potom máme kopu pokút za močenie na verejnosti, sme sprostejší, škaredší, nedokážeme robiť toľko vecí naraz, nedokážeme dať život, takže bez žien by ľudstvo vyhynulo, strašne sa potíme a máme kopu veľkých chlpov, najhoršie je keď dostaneš mimovoľnú erekciu a nemáš to ako zakryť ... pozitívum je, že nekrvácame, žiadny PMS, žiadna potreba mejkapu, žiadne kurvenie, žiadne pôrodné bolesti, žiadna materská, žiadne podprsenky
@matwejo OČAKÁVA, ale ja by som sa na ňu vysrala. A mimochodom, ani decko by som nemienila mať, keby sa náhodou podarilo a tá suka by nechcela ísť na potrat, tak by som ju nakopala do brucha.
Skôr od žien sa očakáva, chlapi môžu slobodne grgať a prdieť. A keby aj nie, tak to robím.
Bože, však nie uprostred križovatky čúrať. Ale v lese a tak...
Nie ste sprostejší. Iba niektorí. A aj to snáď nie tak, ako niektoré slepice.
Práveže chlapi nie sú škaredší a aj keď sú už trochu starší, tak stále môžu vyzerať dobre, zatiaľ čo ženská už po 30 vyzerá ako stará tlstá zrúda.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
24 komentov
@hunter2 Presne, presne. Ale mne idú tie priestorové objekty dobre aj takto.
@mato21 Čoby nemohol.
@matwejo OČAKÁVA, ale ja by som sa na ňu vysrala. A mimochodom, ani decko by som nemienila mať, keby sa náhodou podarilo a tá suka by nechcela ísť na potrat, tak by som ju nakopala do brucha.
Skôr od žien sa očakáva, chlapi môžu slobodne grgať a prdieť. A keby aj nie, tak to robím.
Bože, však nie uprostred križovatky čúrať. Ale v lese a tak...
Nie ste sprostejší. Iba niektorí. A aj to snáď nie tak, ako niektoré slepice.
Práveže chlapi nie sú škaredší a aj keď sú už trochu starší, tak stále môžu vyzerať dobre, zatiaľ čo ženská už po 30 vyzerá ako stará tlstá zrúda.
Ja chcem životy brať a nie dávať. To je HUMUS!!!
No a čo, že chlpi?
Vždy je to lepšie než menzes!!!
No veď práve!!!!