Je to zložitejšie. Poznám chalana, sme vlastne už pol roka takí lepší kamaráti.. ak sa to tak dá nazvať. Všade spolu chodíme, sme spolu často, a myslím, že nám je spolu veľmi dobre, stále sa smejeme, furt si smskujeme, keď sme spolu, je nám dobre, ja som
pretože sa bojime odmietnutia... každy chlap by sa radsej pobil s partiou skinou ako by chcel byt odmietnuty... viem co hovorim... mam kamosku tiez sme boli stale spolu hovorili uplne kazde tajomstva ale pokazil som to ked som jej vyznal lasku...
Lenže ja som z nás tá, ktorá mu furt hovorí, ako jej je dobre, ako ho má rada... a furt čosi... to on nič.. tak som dúfala že aspoň čosi.... ja nie som veľmi taký ten dominantný typ, hanbím sa aj ja strašne... a bojím sa že by ma nejako úplne odmietol a prestal by sa so mnou úplne stretávať a o to prísť nechcem
ako by ste vy ako chalani prijali keby baba urobila prvý krok a ako by to bolo najprijateľnejšie?
Tak mozno si mysli alebo nedavas tu spravnu istotu ze by mohol byt odmietnuty, a tak nejak mysli ze sa to ktomu dospeje samo, ale tak pocit odmietnutia je dost zly a dost ludi ho nema rado, ale tak idealne sa o tom porozpravat snim ked uz tak. a mozno je len prilis hanblivy vsak co je taky rozhovor ak sa mate radi ?
To si nemyslím... veď mi občas príde aj že sa mu už normálne vtieram keď ho chcem niekedy vidieť.. ja... ja som sa mu tak snažila naznačiť, že mi chýba láska, cit a takéto veci... no on na to absolútne nereagoval :/
@miow tak co ak aj taketo nieco preziva, ze by uz aj rad nieco spravil a tak ale mozno k tomu nebola prilezitost a tak, a mozno si to od neho aj ked nieco naznacoval dobre nepochopila inak preco by mal furt chlap robit ten krok on ? vsak ste vo vstahu dvaja ne ?
Nežijeme v stredoveku. Chceli ste emancipáciu milé ženy, tak príjmite aj všetko to, čo k tomu patrí. Prečo by mal prvý krok robiť večne len muž? Nelipnime na takýchto zastaralých a zaužívaných stereotypoch. Nech spraví prvý krok ten, kto naozaj o to stojí...a záleží mu na tom...
inak chalani povacsinou nepotrebuju hovorit ako im niekto chybal, ako mu bolo skvele a ako ma niekoho rad.... mi to citime a robime podla toho, nehovorime o tom, myslime ze chapete, ze ked sa s vami stretavame tak vas mame radi ale vy tomu nechapete, tak isto ako my nechapeme vase slova ktore by nam mali nieco naznacovat.
Necuduj sa ze je hanblivy ked sa uz sklamal , vacsinou su ludia po nestastnych rozchodoch presne taky.
Riesenie tvojho problemu je : sprav prvi krok ! A ako? Napr. daj mu pusu na usta ked sa najblizsie stretnete. Je tu moznost ze to bude brat este v "kamratskych" medziach tak dodaj nieco ako "chcem s tebou chodit" alebo "mas ma rad?" alebo nieco na ten sposob....
A nehanbi sa, je to len hra a aj keby to nevyslo tak ta neposle do riti ak je to pravy kamarat a aspon budes vediet na com si a mozes sa porozhliadnut po niekom inom
Ah jaj, keby to bolo také jednoduché... ja sa úplne chvejem už hodinku pred tým ako ho mám vidieť, cítiť vedľa seba, nie to ešte v akom som tranze keď som s ním zakaždým dúfam, že toto je ten raz kedy to konečne príde... ale uvidím.. ako sa to vyvinie. ale @14 ďakujem.. len sa bojím, že ho stratím, že sa zlakne alebo čosi podobné.. a @16 , nie je ťažké na to prísť... je ťažké to reálne urobiť... teda pre mňa určite.. ak to tebe ide len tak ľahko, tak ti v tichosti závidím.
ja sa hanbim preto, lebo som hanblivy hanbim sa urobit veci, za ktore sa bezny clovek nehanbi ...a k teme, skor sa mi zda, ze sa boji, ze vas vztah nedopadne dobre...ako nehanbi sa odmietnutia, ale zober si, ze co ak zacnete spolu chodit, a tak o rok sa nebudete moct uz ani zniest.?...cize nechce stratit velmi dobru kamaratku, keby vas vztah nevysiel
možno to je tým, že sa necíti úplne uvoľnene pri tebe, to poznám sa nebe - keď mám hovoriť s dievčaťom, čo sa mi páči, som zakríknutý, hoci ju poznám dlho, ale keď s ňou píšem, nemám problém
alebo nechce nič viac ako kamarátstvo, keď už sa raz popálil, bojí sa niečoho viac, aj keď môže niečo cítiť k tebe
alebo samozrejme je tu možnosť, že ho proste nepriťahuješ, tak nemá záujem o vzťah
skús urobiť ten prvý krok ty, ak nič iné, aspoň budeš vedieť na čom si a nebudeš v sebe živiť ilúzie
Niektoré názory sú tu vážne divné. Mne sa tiež stalo, že som mala kamaráta rada o čosi viac, tak som mu to aj povedala, lenže bolo to tak len z mojej strany, čiže to nevyšlo. Je pravda, že odvtedy sa bojím a som hanblivejšia spraviť prvý krok, ale vôbec nie je hanbou, keď sa nejaká baba k tomu odváži, to absolútne nie.
@echoechoecho Nie som samica a ani dominatná, takže takéto poznámky si vyprosím. Keby som bola dominantná,tak si ulovím chlapa a bude okolo mňa skákať od rána do večera, ale načo by mi to bolo som šikovnejšia ako väčšina idiotov. čo je na tom ponižujúce? proste sa mi hnusí také správanie ženských kedy sa hádžu chlapom okolo krku , to chlap ma baliť ženu a nie naopak.
@coquette Ja sa viem k ženám správať úcitvo, milo, priateľsky, prívetivo, zhovievavo... len ma proste vytáčajú takéto archaické stereotypy, ktorými sa podobné feministky ako ty riadia
@coquette Chápem. Nemáš už absolútne žiadne argumenty, a tak sa uchyľuješ k využívaniu takých prostých nástrojov ako atak na inteligenciu dotyčného a pod. Grow up...
Buď rada že je to ako je,neposer to tým že budeš chcieť aby ti vyznával lásku a pod.Možno ťa len skúša aby sa znova nesklamal.Vydrž všetko príde v pravý čas.
@sitic to je vec slušnej výchovy, ktorej chápem že je dnes už akosi pomenej. Pre ženu, je dobrý pocit ak ju muž niekam pozve, a pre muža by zase malo byť výhrou že pozvanie neodmietla, to muž má loviť a nie ženská naháňať muža. V živote som neurobila prvý krok a som rada že mi to hrdosť nedovoľuje.
@coquette po precitani tvojho prispevku musim dat za pravdu @firestorm ...a inak sa nespravas ako samica, ale ako samec ...a " takéto poznámky si vyprosím." cista hlaska z telenovely ... a kto vravel, ze ked ma zena zaujem o chlapa, tak sa nanho musi hned vesat ako nejaka lacna slapka?...ved prvy krok sa da urobit aj inak a normalne a bez toho, aby to bolo ponizujuce
@coquette slusna vychova je relativne slovo. zmenili sa zvyky ale to neni vec slusnosti. na zeny sa dnes inak pozera vdaka ich vlastnemu pricineniu. a toho sucastou je aj sposob jak si najst partnera.
proste to nema nic so slusnostou ale zvykom. menit zvyky neni nic zle
@echoechoecho mám pocit, že mi to píšeš preto, lebo ako chlap sa bojíš robiť prvý krok a bojíš sqa odmietnutia. Pre skutočného chlapa je to totiž výzva spraviť prvý krok.
Z telenovely? a z ktorej prosím ťa,lebo ja ich nesledujem ale vidno že ty máš prehľad
zaujímavé že toto mi píše človek čo chcel spraviť zo seba kurevníka
@sitic ja mám našťastie vo svojom okolí mužov čo sa prvý krok neboja spraviť a v živote sa mi nestalo, aby som ja musela niekam chlapa pozývať. ale zato mám okolo seba ženské čo si na facebook vycapia ako tie najväčšie zúfalky :,,kto pôjde so mnou na rande a doprosujú sa mužom. To je vec princípov ak to pre ženy nie je potupné, tak prosím.
@coquette mam pocit, ze mas tu kecy o zenskej hrdosti a o "skutocnom" chlapovi preto, lebo ty sama nemas odvahu spravit prvy krok a bojis sa odmietnutia, a preto je ti lahsie sa vyhovorit na chlapov...a inak, prvy krok som uz mnohokrat urobil, a uspesne, neboj
Nepozeram, ale vyzera to tak, ze ich tocia podla teba ...a? co si tym akoze chcela povedat? ..a keby si aspon mala stipku inteligencie, tak by ta napadlo, ze ako kurevnik nemam problem spravit prvy krok ;-D
@echoechoecho no tak teraz potopil sám seba, lebo ty kurevník niesi a ani ním byť nemôžeš
úspešne? ale tak prečo potom si fňukal že ženy si dobrých chlapov nevážia?? to mi akosi nedáva zmysel.
Nie nikdy som krok nespravila zatiaľ mi žiaden chlap totiž nestál zato, ale zase nikdy som ich ani neodmietla, vždy už len zo slušnosti som pozvanie prijala, ak sa chlapec fakt snažil.
Ale tí dnešní chlapi .,..však to sú samé deti...narieka to na fórach miesto toho aby to zobralo odvahu v reálnom živote. čo má žena z takých padaviek hádavých? chlap má byť chlapom a nebáť sa.
@coquette no a myslis ze ked robi chlap prvy krok je to o tom ze hodi na fb hento?
ved prvy krok je napr. o tom ze niekoho niekam normalne pozves, alebo mu nieco pekne k veci povies atd. co je na tom trapne? robia to chlapi aj mnohe baby. preco mas s tym problem?
@sitic to bol len príklad ako veľmi sa ženská v túžbe po chlapovi dokáže ponížiť. Nie, ale ja by som chlapa na rande nepozvala, on musí mať záujem a ukázať že sa nebojí. Ja s tým nemám problém, len mi to hrdosť nedovoľuje ak najprv neurobí prvý krok druhá strana.
@firestorm : aj ja ťa ľúbim, ale nabudúce ma označ prosím
@coquette aj niektori chlapi robia podobne traposiny. to neni zle? a to pises len o casti bab.
tu si potom odporujes: tebe hrdost nedovoli spravit prvy krok ale chlap sa musi "ponizit" ho spravit. to je silny chlap? sak sa ponizuje. je slaboch ked sa ma niecomu k takemu "znizovat" ci? a ty nechces slabocha
@coquette a ty ma vari az tak poznas? nevedel som, odkial sa pozname? nevravel som, ze uuplne vsetky si nevazia, mala by si sa naucit pozornejsie citat ..no podla toho ci pises, tak ty by si aj ziadnemu chlapovi nestala za to...jedine, ze by si bola pekna chcel si len s tebou uzit....dnesni chlapi? ved ti chlapi ta pozyvali na rande a ty si zo slusnosti odmietla...tak ake padavky? co vari nemali odvahu ta pozvat? tak potom aku odvahu musi prejavit chlap? ...ved ty si vlastne protirecis ....a inak aj dnesne zeny nestoja za vela, ked mam povedat pravdu, a uz vobec sa nespravaju zensky, ale skor ako muzi....nieco ako ty ...problem bude v tebe a nie v muzoch, a to, ze si ani jeden za to nestal hovori viac o tvojom "charaktere" ako o tych "padavkach", co ta pozyvali na rande
@coquette jo presne ako už spomína tu kolega vyššie...poníženie v prípade ženy je neprípustné, ale poníženie u muža je celkom prirodzené a fajn, hej?
A vôbec...poníženie? what the hell are you talking about? Ja neviem z akých ty vychádzaš skúseností, ale ...povestný "prvý krok" môže byť vo forme jednoduchej nevinnej formy ako pozdrav, oslovenie...ty čo ru zachádzaš do extrémov?
@echoechoecho ja som si spravila iba približný názor...lebo s prepáčením to fórum na mňa pôsobilo zúfalo...ako volanie po pozornosti.
Tí čo ma pozvali tak tých padavkami nenazývam, tam boli iné veci čo mi na nich vadili,ale z ľútosti som im dala šancu niečo zo seba ukázať, už len to že našli odvahu ma osloviť je obdivuhodné
Asi preto sa správajú ako muži,lebo nemajú inú možnosť, kedže dnešní muži sú slabosi.
Ja kým nenájdem poriadneho chlapa,ale budem stretávať takých ako ty tak radšej budem sama, nepotrebujem dieťa, ktoré budem vodiť za ručičku.
@coquette Vyprávaš ako keby muži boli tí chudáci a ty "Kráľovná sveta" im dávala ultimáta a šance na presadenie sa a preukázanie svojich kvalít. Mohla by si sa však niekedy zamyslieť aj nad sebou či ty vôbec stojíš zato ...
potom si ju pozri a povedz "hmmm, ako tak pozerám z nás dvoch by bol dokonalý pár, čo myslíš...?" a ukaž mu tu fotku, (vtedy sa mu pozri do očí a uvidíš čo k tebe cíti, ak uvidíš v jeho očiach hanblivosť, neváhaj konaj sama, rozhodne ťa chce len nevie ako ti to povedať, no a ak ti povie sebavedome niečo ako "z nás dvoch...? a ty si si čo ňuchla...?" (zakončí to roztomilým úsmevom) tiež ťa chce len nechce aby to tak vyzeralo... ak by ťa nechcel začal by byť nepríjemný voči tebe... aby ti dal najavo že z jeho strany tam nieje žiadna sexuálna príťažlivosť...
P.S.: dá sa to aj tak že keď budete vonku a pôjdete okolo nejakého obchodu, kde vo výklade vydieť váš odraz tak mu povedz nech ťa zozadu objíme a dá jeden bozk na krk, že chceš si niečo overiť, potom povedz tú vetu "hmmm, ja som to vedela z nás dvoch by bol ideálny pár, čo myslíš...?" nezabudni sa mu pozrieť do očí pretože len tam nájdeš odpoveď...
@firestorm v prvom rade nevyprávam samozrejme že im zato stojím inak by sa predomnou neponižovali a nesnažili tak ako sa snažia ja si vychutnávam záujem a oni, že som ich pozvanie neodmietla
@coquette ty si totálna hlupaňa...aké ponižovanie? z toho všetkého čo píšeš to vyzerá tak, že ty vyznávaš akoby vzorec ženy>muži. Hovoríš o sebe ako o veľkej pani a Bohyni...že pred tebou ponižovať ty si totálne mimo...a čo akože robia, že sa pred tebou ponižujú? Pozdravia ťa? Pozvú ťa von? Opýtajú sa ako sa máš? Toto je u teba ponižovanie? hmm...tak to už áno...
@miow v takom prípade buď ty tá čo ho objíme a dá bozk na šiju, proste si chceš urobiť jednu nevinné vyzerajúcu zamilovanú fotečku... s tým predsa nemôže mať problém, ak ťa ma rád minimálne ako kamarátku... tak ti rozhodne vyhovie...
@firestorm to ty si napísal že je to ponižovanie... ale ja píšem že si nepochopil že pre muža to ponížením nie je ale ukázanie odvahy, žena je tá ktorá chce byť obdivovanou a muž ten čo chce dobýjať.
@coquette Máš o sebe príliš veľkú mienku ...neviem čo si o sebe myslíš ale len sotva si v niečom výnimočnejšia ako tvoje rovesníčky. Takým ženám ako tebe len do ksichtu napľuť...
@coquette o com to potom cele je? zena ma teda len prijimat a odmietat dvorenie a sama nic pre nadviazanie vztahu nerobit? na vsetko ma byt len chlap ked zena ma zo vztahu leharo. podla teba je chlap silny a vhodny ten co je vernym otrokom. vykona "spinavu" pracu za oboch a ked ne tak je proste hovno
pre mna je plus ked aj u baby je vidiet urcitu iniciativu inak mam pocit ze jej je vlastne chlap uplne fuk.
co je zle na tom aby zena bojovala o chlapa? si myslis ze je mat doma vyhru zensku co je slaboch, zbabelec a nicnerob v jednej osobe?
mozno to tu uz odznelo (necitam vsetky komenty..) ale chlapec sa velmi boji odmietnutia. pre chlapca je velmi velmi velmi ponizujuce ked sa babe nuka a ona ho odmietne. tak mu skus nejak naznacit ze si pripravena a chces to.
@firestorm ale stále ťa na mňa baví reagovať a to si neviemkoľko príspevkov tvrdil, že končíš rozhovor so mnou a mám sa rozprávať so zrkadlom, protirečíš si
@coquette jo a ako som povedal...uvedom si prosím jednu vec, a síce...že ne všetci chalani o teba majú záujem...a keď záujem neprehavujú, tak ne preto, že by sa obávali odmietnutia "óó veľkej Kráľovnej" ale asi preto...lebo im neimponuješ a absolútne ťa majú na háku
@sitic nevieš o čom píšeš aký otrok ja zvládam väčšinu mužskej práce chlap mi je prakticky k ničomu, nikde nepíšem že má všetko robiť chlap ale prejaviť prvotný záujem je myslím minimum čo sa od chlapa patrí. Určité zvyky by sa meniť nemali, a toto je jeden z tých.
@coquette ...a zvyšok, ktorý nevyvíja prvý krok nie sú tí, ktorí sa hanbia, ani nejde o - ako si to ty nazvala - slabochov...ale skrátka a proste ide o mužov, ktorí sa ti neprihovoria, pretože sa im naozaj a naozaj....nezdáš dosť zaujímavá a príťažlivá. Nie si stredom vesmíru, vieš?
@firestorm pravdupovediac vždy som si o sebe myslela, že som( irónia ak si nepochopil) tí o ktorých píšeš sú asi ako ty, , radšej sa uspokoja s nejakou sliepkou aby zabojovali a vyvinuli minimum úsilia. Ale každý má čo chce v tomto prípade silnejší majú navrch
@coquette Sliepku? čiže podľa teba všetky ostatné ženy sú sliepky len ty si vyvolená top number one, všakže? A čo ak by si sa mi nepáčila? To musím bojovať o ženu, ktorá ma ale že vôbec fyzicky nepriťahuje? A svojimi názormi si sliepka...ale ešte taká sliepočka na prelome 18-19. stor. Preferujem ženy s troška pružnejšími a modernejšími názormi...
@sitic už som ich uviedla niekoľko v podstate je to nepodstatné, lebo sú aj baby,,ktoré po tebe pôjdu a budú loviť dokedy ťa nechytia, ak sa ti také typy páčia tak neviem prečo to riešiš. Ale potom nenariekaj že ti niekto prebral babu ktorú si chcel, lebo si ju pol roka neoslovil ,a zostane ti len to čo nikto nechce.
@firestorm ak ťa fyzicky nepriťahuje tak čo ju potom riešiš ale čo si myslíš že tie čo sú pre teba a veľkä väčšinu atraktívne sa budú doprosovať, takým sa práve páčia odvážni muži. Ano to mi je jasné také čo ťa pozvú na rande arovno sa ti na ňom aj predvedú v gymnastickej zostave, len aby si si ich vybral
@coquette Nie, vôbec som nemal na mysli takýto typ ženy. Si zasa mimo...ako obvykle a ako vo všetkom...
To by som bol naozaj zvedavý na tých tvojich rytierov na bielom koni. Môj názor je, že sa až príliš preceňuješ, robíš zo seba stred pozornosti a myslíš si, že porád každý jeden chlap sa môže z teba pototok...ale v skutočnosti tomu tak nie je...a ty si len paranoidne všetko namýšľaš. Druhá možnosť je, že možno naozaj o teba záujem prejavujú, no veľakrát im môže ísť napr. len o latentné úmysly ako sex a pod. čo tebe nedocvakne a zasa sa len utvrdzuješ v tom aká si geniálna a skvelá, že na teba všetci takto letia...
Ako som povedal...si žena ako každá iná, tak sa drž pri zemi a nerob zo seba stelesnenie dokonalosti a božstva. A pozmeň názory na intergendrové vzťahy...si sto rokov za Darwinom v tomto...
@coquette si napisala ze to TEBE hrdost nedovoluje. v tom je rozdiel. ale co baby co su ine ako ty? maju zdrave sebavedomie a nemaju problem oslovit chlapa? a nie su to ziadne zufalky samozrejme. ale kedze to tebe hrdost nedovoluje musia si i ony vytvorit falosny pocit hrdosti? daj nieco relevantne
ja nemam problem urobit prvy krok, len sa mi zda pritiahnute za vlasy aby sa baba trapila len kvoli nejakej pseudohrdosti a nemala teda i ona sama vo vlastnom zaujme moznost sa pricinit na nadviazani vztahu.
@coquette s prepacenim tvoje priblizne nazory nestoja fakt za nic...a ked takto si robis priblizne nazory o kazdom, tak sa necudujem, ze mas taky povrchny nazor o chlapoch....
Dnesni muzi su taki, akych ste si ich vychovali, mile zeny Ono pozri sa na chlapa niekde v azii, zena je tam skoro ako jeho majetok a cti si ho, a ten muz sa fakt sprava muzne, razne, rozhodne a nikto nema problemy ...a pozri sa na Europu..neustale na muza vyvija spolocnost natlak, ze ma byt jemnejsi, milsi, citlivejsi a takto to dopadne, ze je z neho polozena...takze keby sa zeny prestali spravat muzne a nechali to na chlapoch a hlavne ich nechali byt chlapmi a nesnazili sa ich menit a kecat im do spravania, tak by boli muznejsi...ale inak tych zzenstilych chlapov nie je az tak vela ..skor len ty mas potrebu opisovat iba tych slabochov, lebo skutocny, poriadny muz o teba ani nezakopne....a takto si iba riesis svoje komplexy.....
Ved si precitaj ake dristy tu pises, ako ohrdnuta zena, ktora nadava pomaly na vsetkych muzov, ktora je az prehnane hrda, a pritom nema byt naco, ktora potrebuje ponizit muzov, aby sa necitilia menejcenne a este kopu ineho.....Su aj skutocni muzi, ale podla toho co pises tebe nie je dobry ziaden, tak si zi dalej svoj zivot, slecna dokonalo zenska
Jáj ty v prvom rade popracuj na sebavedomí a nesnaž sa ho stavať na úkor druhých Moji princovia na bielom koni, sú hlavne odvážni a vedia sa vyjadrovať. Zato že ty si taký a využívaš ženy len na latentné úmysly, lebo nič viac k životu nepotrebuješ to je druhá vec, ale nehovorím ,že aj takých som nestretla, ale takí to majú u mňa prehraté na celej čiare. Nikde som nenapísala aká som skvelá, to len ty máš problém s mojim sebavedomím a s vlastnou paranojou A už vobec som nepísala všetci na mňa letia píšem, že nerobím prvý krok, a nemám aj tak núdzu o nápadníkov to je rozdiel, tak neprekrucuj čo píšem.
Moje názory sú moje, takže nič meniť nebudem. Ja sa nemusím prispôsobovať tejto hlúpej modernej dobe. Ty mi pripadáš ako ten typ čo bude ženu mať ako na špagátiku a žena bude hopsať podľa neho.
@echoechoecho ak som udrela na tvoju citlivú strunu tak prepáč, lebo ja mám skôr z teba pocit zakomplexovanosti.
Máš pravdu zatiaľ som nestretla skutočného chlapa, stretávam iba také trasorítky, ktoré sa všetkého boja, ale nestrácam nádej a verím že raz príde aj normálny schopný chlap
@coquette nemusis sa ospravedlnovat, ani z daleka si sa netrafila...vlastne z toho, co pises mi pride, ze ma vobec ale vobec nepoznas.... no myslim, ze vacsina ludi v tomto fore ma pocit zakompelxovanosti z teba! a ja s nimi suhlasim
Zase sa musim opakovat, skutocny chlap by o teba ani nezakopol, ak aj v skutocnosti mas take reci ako tie posty, co tu pises...nikto nechce mat pri sebe "namyslenu primadonu" ...a len tak na okraj, co dokazes ty ponuknut tomu skutocnemu chlapovi, aby ta vobec chcel?? Povazujes sa za skutocnu zenu?
Ty si si ukážkovo, pram ako z učebnice NASRALA DO HUBY . Práve tu opisuješ, že ho máš rada atď. atď. atď. a sťažuješ sa, že ti to ešte nedal najavo......
@echoechoecho to som naozaj rada nerada by som niekomu nabúrala sebavedomie no myslím že väčšine sa nebude chcieť ani toto tu čítať ale môžeš súhlasiť sám so sebou
Skutočný chlap čiže neprimitív, neegoista,ktorý zároveň nie je nudný suchár a má odvahu sa dnes ťažko hľadá.
či sa považujem za skutočnú ženu? som predsa namyslená primadona si zabudol
@coquette takze co ty vlastne ocakavas od muzov? ked ta nikam nepozvu,resp nemaju zaujem tak si to vylozis ako to,ze su slabi a nemaju dostatocne sebavedomie aby ta dokazali oslovit,ale ak ta niekam pozvu tak ty sa zmilujes a prijmes ich pozvanie zo sucitu...
a este som celkom zvedava ako moze niekto vystat tvoju pritomnost,lebo ja by som ti uz obuchala hlavu davno o dvere,keby sa prezentujes takymito nazormi,nech sa preberies z toho zleho sna spat do reality
ako tak čítam tvoje komenty, ty si hodne sebavedomé dievča... čo ja osobne pri dievčatách priam vyhladávam (mimo iného) no rozhodne nesúhlasím že ti mám padať k nohám, to by si si najpr musela zaslúžiť aby som sa kvoli tebe nechal ponížiť... zaujíma ma, ty by si vážne chcela chlapa čo nemá svoj názor a urobí čo mu povieš... veď to nieje chlap... ja si dievčatá vážim a kvôli holke ktoru ľubim urobím čokolvek, no rozhodne sa nenechám od nej ponižovať, niesom jej hračka... a čo sa týka toho kto robí prvý krok, zakaždým ho robí žena, muž len reaguje na jej podnet... tým že muž vykročí smerom k nej to len vyzerá ako by on spravil prvý krok, no celé to začalo omnoho skôr... trust me...
@coquette chapem ta, tebe niekto nabural sebavedomie a preto sa tu tak prezentujes, takze vies ake to je....
Skutočný chlap sa nehlada, skutocny chlap hlada skutocne zeny, a ked si na takeho nenatrafila, co v skutocnosti znamena, ze on nenatrafil na teba, tak mam pre teba smutnu spravu
Nezabudol, stojim si za tym, ale stale si neodpovedala na otazku, iba sa vyhybas tomu Tak ake vlastnosti ma mat podla teba skutocna zena, resp. ake mas ty vlastnosti, kvoli ktorym by mali skutocni muzi "saliet" z teba? Skus ich pekne vymenovat ako pri skutocnom muzovi, nech mozeme porovnat
@coquette tie co si uviedla som lavou zadnou vyvratil a potom uz len ignoracia z tvojej strany. cely cas sa len vykrucas a neodpovedas priamo na otazky.
@echoechoecho nie ale poznám takých zakomplexovancov čo sa chcú hrať na kurevníkov
zatiaľ nenatrafila, lebo on nenatrafil na mňa a ver mi že som už kadečo stretla,ale len máloktorý spľňa nároky.
Prečo by som vo fóre mala písať o svojich kvalitách a chvastať sa? to len ty zo mňa robíš namyslenú ja sa tu nechválim aká som super a ani nebudem proste to viem , a chlap ktorý bude skutočný, tak to zistí aj sám bez toho aby som mu to hovorila,ale aby to zistil bude musieť v prvom rade nabrať odvahu a pozvať ma aj keby s roztraseným hlasom, koktajúci, ale odvahu musí mať !
@nathalii že to nebude ten typ čo je zvyknutý že sa mu ženské hádžu k nohám a dajú mu všetko čo si zapýta,ale nájde odvahu a slušne sa spýta. To je taký problém pre dnešných chlapov? A potom rozhoduje či to nie je primitív, egoista, nudný suchár , a či má niečo v hlave
@rollo111 Nie .to nikde nepíšem, že chlap má byť môj pes práve naopak, vyzývam chlapov aby sa správali sebavedomo a nebáli sa osloviť dievča , ktoré sa im páči, čo je myslím normálne. Práveže opovrhujem chlapmi čo nemajú vlstný názor, chlap má byť dominantný a nie padavka.
@coquette ja zase poznam take zakomplexovane zeny, co im nikto nie je dobry, a okrem prehnanych poziadaviek a nesmierneho precenovania sa, sa spravaju rovnako ako ty ...ja sa nepotrebujem hrat na nikoho a nepotrebujem mat reci, ze nijaka pre mna nie je dostatocne dobra, aby som si vykompenzoval nieco ako ty
Nechces sa chvalit, ale urazat a ponizovat chlapov je v poriadku, vsak? ... namyslenu z teba robia tvoje "perly", co tu pises ako, ze nepotrebujes sa chvalit aka si super, lebo to proste vies ..to bude skor tym, ze sa NEMAS cim chvalit ..ale zase si sa VYHLA odpovedi, tak este raz: ako podla teba vyzera, ake ma vlastnosti skutocna zena?? poprosim konkretne vlastnosti
Zrazu uz ti staci, ak ma rozstraseny hlas? Najprv vravis, ze chlapi nemaju odvahu, potom, ze ta pozyvaju, ale ty ich zo slusnosti neodmietnes a teraz toto?..a roztraseny hlas nie je prejav slabosstva? Ty ani sama nevies, co pises....ved to je bez ladu a skladu...uz sa konecne proznaj, ze ti najlepsi chlapi v okoli ta maju na haku, a zaujem maju iba nejaky "betasamci", a teba to nesmierne serie, a tak tu pises taketo veci, co aj dava zmysel, ze maloktory splna naroky, nuz ani "betasamica" nesplna naroky u muzov, ale my muzi sme menej priebercivi, co sa tyka sexu..vo vztahu uz je to ale inak
@coquette to si vedela ze si nemusis vyberat iba medzi dvoma extremami?
ty mozes byt sebavedoma,na tom nie je nic zle,aj mat hrdost je fajn,ale poveat ze niekomu vlastne prejavujes laskavost ked s nim niekam ides mi pride chore...nie si anglicka kralovna aby on mal tu cest byt s tebou v jednej miestnosti...alebo ze ked s tebou bude hovorit bude roztraseny a koktajuci akoze..wtf? precitaj si po sebe co pises a ako to vyznieva...
mala by si si uvedomit ze kazdy ma nejake kvality,nie iba ty
@nathalii myslím, že sú aj oveľa sebavedomejší odomňa čo by niekoho poslali kade ľahšie ak by nespľňal ich predstavy
Takto. Tebe sa nestalo, že sa ti niekto nepáčil, nezdal na tvojej úrovni no ty si ho aj tak neodbila? Lebo sú typy pri ktorých sa fakt prekonám , lebo im nechcem nabúrať sebavedomie a pozvanie príjmem, a to viem že bude len zabitý čas. Myslím, že to iba vyznieva úprimne, nie namyslene.
´áno každý má kvality, ale niektorí ich nemajú rozvinuté
po pravde to na mňa zo začiatku tak pôsobilo, že ti ide iba o to mať svojho poslušného psíka... berem späť... prečítal som si to celé a musím uznať že si velmi rozumné dievča a píšem to len preto že si napísala ako dávaš šancu aj keď je chalan moc snaživý, to vela dievčat nikdy neurobí a bere ho s pohŕdaním ako nejakého zufalca, mňe je takých chalanov vážne lúto... a zato si ťa cením... aj keď viem že mu dávaš šancu len zo slušnosti a nemá moc šancí u teba...
@coquette precitaj si po sebe, co pises o slabochoch a uvidis
Neboj, nepotrebujem od teba povolenie si mysliet o tebe, co chcem, staci mi citat, co tu pises....fajn, skromnost ti chyba, ale sebavedomie nie..a ak ti nepripada tvoja veta "sa chváliť nemienim, ale určite má skutočná žena vyzerať a správať sa ako ja" ako chvalenie, tak to fakt nema zmysel ti nieco dalej vysvetlovat...prajem vela stastia pri hladani skutocneho muza, ked ho do 80-tky najdes, tak to bude uspech
Nahodou, schopnost najst si parterku nijako nesuvisi so zakomplexovanostou, je to viac otazka fyzickej atraktivity alebo si to nazvi kludne aj charizmou, a ver, ze zakomplexovani mimoriadne az nechutne sebavedomi muzi nemaju problem si najst dievca....skor udrzat si ju a vydrzat vo vztahu je nepriamo umerne zakomplexovanosti, lebo si myslim, ze ty ako zena, nemas problem si najst chlapa, ale pochybujem, ze normalny chlap, co ma vlastny nazor by s tebou vydrzal dlhodobo.....to je moj nazor, a tvoj ma fakt nezaujima, moznoze najdes nejakeho masochistu, co by to s tebou tahal, ale uprimne si myslim, ze ak vyrasties, tak budes mat normalnejsie nazory......
@echoechoecho no bolo by odomňa asi dosť divné nemyslieť si o sebe, že som skutočná žena ako má byť Ja ti prajem nech nájdeš ženu akú chceš a nech ti dodá kúsok sebavedomia, lebo to je k životu veľmi potrebné
Neviem čo tu píšeš o atraktivite, o to vôbec nejde...Mne sa páčili všelijakí nosatí, pupkatí, holohlaví,ale každý musel mať vlastná názor a sebavedomie . Neboj sa ak nájdem konečne chlapa ako sa patrí nebudem mať problém si vzťah udržať,ale to bude musieť byť človek na úrovni.
@miow ja som tiez bola zamilovana do jedneho kamosa aj som mu to povedala on nic ,potom som ho aj pobozkala a jeho reakcia :"Preco si to sakra spravila? Ved sme IBA kamosi" (dal velmi velky doraz na IBA KAMOSI) a necit sa trapne a potom ti vysvetluje ,ze on si to vsimol len si myslel ze pochopim ze nema o mna zaujem a nechcel ma ranit (no to sa mu teda podarilo )
ale teraz sme uz v pohode len to bol strasny trapas a teraz si robi tak raz za mesiac preventivne z toho srandu
@rollo111 podla toho, co pise v poslednych komentoch ano, ale podla toho, co pisala na zaciatku to teda fakt tak nevyzeralo!...neviem, ci sa len nevedela vyjadrit, alebo sama zmenila nazor....
@coquette divne to nie je len chapes, to tak vyznieva akokeby som povedal: som skutocny muz, pekny inteligentny, mudry, sikovny, silny, chrabry a hlavne skromny , co je sice pravda, ale.....
Sebavedomie je fajn vec, v dnesnom svete dokonca je lepsie ked si prilis sebavedoma ako malo
Atraktivita nie je vzdy spojena len s fyzickou krasou, o tej som vobec nepisal, ak si si nevsimla...k nej prispieva aj to sebavedomie a ine veci
Fakt ti prajem, aby si nasla niekoho na tvojej urovni....
Ver mi, ze zislo by sa ti to, ale uz aspon robis pokroky.....
@echoechoecho ach jaj ..nič som nezmenila žiaden názor od začiatku mám rovnaké názory,ale hovorím že ty si domýšľavý..vidíš napríklad povie sa skutočný muž a ty si predstavíš celý rad vlastností...pre niekoho môže byť skutočný muž úplne iný.
Hlavne ty na sebe začni pracovať, bolo by načase,roky utekajú
ona má ale pravdu hneď od začiatku, muž by sa nemal báť ísť za dievčaťom ktoré sa mu páči... a keď si myslíš že má pravdu prečo jej potom stále oponuješ... rozumieš...? na jednu stranu s ňou súhlasíš no miesto toho aby si uznal svoju chybu, radšej jej budeš protirečiť... a to je podla mňa docela detinské...
@coquette tak nauc vyjadrovat sa presne, ked to hovoris "so sirokym semantickym rozptylom" ...dievca, ty si sama uviedla vlastnosti skutocneho muza ..a tie vlastnosti, co som napisal su moja predstava skutocneho muza, takze ako som domyslavy? ..to si uz nemozem ani predstavit, co znamena skutocny muz, ci co?ved nikde nepisem, ze tie vlastnosti si napisala ty...ty si domyslava, ze ja som domyslavy
Nemam tu skutocny vek....ale vies ako sa vravi, zeny starnu, muzi zreju
@rollo111 v prvom rade, ked sa uz tak prezentujes ako spravny chlap, mal by si si vsimnut, ze ja jej neoponujem vo veci, ze muz by mal spravit prvy krok! s tym suhlasim, a prosim najdi mi, kde som napisal nieco, ze chlap by nemal spravit prvy krok...to je to tvoje, ze "na jednu stranu s ňou súhlasíš" ... komentujem ine veci, ved "tazisko" temy sa zmenilo, takze mne pride od teba take obmedzene, ze ak nesuhlasim s nou v niektorych (inych) veciach, tak to komentujes, akoby som s nou nesuhlasil uplne v nicom, to je to tvoje "no miesto toho aby si uznal svoju chybu, radšej jej budeš protirečiť."
"s prepacenim tvoje priblizne nazory nestoja fakt za nic...a ked takto si robis priblizne nazory o kazdom, tak sa necudujem, ze mas taky povrchny nazor o chlapoch...."
ešte stále si myslíš že jej neoponuješ...? neser si do huby...
@rollo111 kludne v tom pokracuj, ak je to tvoj image
keby si bol viac vsimavejsi, tak by ti vedel, ze som reagoval na toto:
"@echoechoecho ja som si spravila iba približný názor...lebo s prepáčením to fórum na mňa pôsobilo zúfalo...ako volanie po pozornosti.", co bola reakcia na toto
"@coquette a ty ma vari az tak poznas? nevedel som, odkial sa pozname? " ...vobec sa to netykalo toho, kto ma urobit prvy krok .....skus sledovat kontext, a potom nieco pis, lebo posobis ako amater, co nechape sirsie suvislosti a nedokaze si precitat 3 na seba nadvazujuce reakcie.....takze ty si tu seres do huby...
a zasa to robíš... to čo som ti napísal bol len jeden príklad toho ako neustále v každom jednom komente protirečíš... a to vraj sňou v posledných komentoch súhlasíš...
@rollo111 mylil som sa...ty sa len robis spravny, ale v skutocnosti nedokazes si priznat chybu, takze mi teraz pripadas vlastne ako detinsky idiot ty si nepochopil kontext a mna zacnes urazat, ze si protirecim? a este tu napises fakt ubohy koment, ze zasa to robim, lebo ti uz dosli argumenty?. ....fakt si ma sklamal, a vidim, ze len potrebujes sa"ukazat", ze aky si super, a ze ostatni maju vsemozne chyby ,ale pri tom si nevies priznat chybu ako chlap. ...to co si napisal, bol priklad toho, ako nedokazes si spojit 3 veci dokopy, priklad tvojho "inteligencneho" zlyhania ..nikde nepisem, ze s nou v poslednych komentoch suhlasim so vsetkym, ale ze ona v poslednych komentoch pisala svoj nazor o prvom kroku tak, ze s nou v tejto veci suhlasim, zase ti mam opakovat, ze "tazisko" temy sa zmenilo? .... ale takemu primitivovi fakt nebudem nieco vysvetlovat, lebo ty citas kazde 5 slovo z toho, co napisem a potom nieco vytrhnes z kontextu a napises to sem vlastne uz ty si zacinas protirecit.....
@miow podobné prežíva niečo moja kamoška.bohužiaľ doplatila na to, že je kamarátka, ktorú poznám dobre za tie roky keby som ju až tak detailne nepoznal tak by mala oveľa väčšiu šancu, čo je paradox. klamal by som ju že nemám ju rád a nezáleží mi na nej, ale poznám ju dlho a výborne.paradoxne to je problém. uvedomujem si, že isté podstatné už zistené skutočností by mi mohli prekážať v budúcnosti vo vzťahu a preto bohužiaľ vzťah neprichádza do úvahy. napr. na nej mi nevadí nič také práve naopak,.ale jej rodina to už je náter poriadny pfff. predstava,že by som sa raz dostal v budúcnosti do podobnej rodiny ako má ona ma veľmi desí. tak načo by som mal zahrávať sa? po čase by to k ničomu nesmerovalo ani nenapredovalo, čo viém a nebolo by dobre ani pre jedného z nás. boli by sme z toho sklamaní obaja. preto radšej zostaneme skvelými kamarátmi snáď.
@tomias hej, raz je dôvodom, že vojdeš do "ich" krčmy...raz je dôvodom, že sa nepekne usmeješ, neobchádzaš ich dosť veľkým oblúkom prípadne máš nejaký doplnok/oblečenie, ktoré sa im nepáči...máš pravdu, nikdy nie bezdôvodne, dôvod si vždy nájdu...
@silanova nemislel som že neviem pochopiť keď sa niekto bojí ale keď niekdo niečo nechápe na druhom pričom sám neni na tom inak. to znamená že nechápe seba a alebo je pokrytec
@rapid ale ono to tak býva, ja sa len učím,že aha veď keď ja sa bojím tak asi sa môže aj ten druhý ,možno to nie je pokrytectvo len nejaké neuvedomenie si, že to môže byť aj naopak rovnako alebo skôr že to nedokážem pochopiť "ja sa hanbím, no ale on mňa určite nie, lebo však on nemá dôvod ..alebo veď ale jemu už muselo dôjsť, že ho chcem, veď to by len slepý nepochopil..pritom daná osoba môže zmýšlať úplne rovnako..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
165 komentov
urob potom ty prvý krok a uvidíš čo z toho bude
ako by ste vy ako chalani prijali keby baba urobila prvý krok a ako by to bolo najprijateľnejšie?
alebo ťa berie len ako kamarátku..niektorí však tvrdia, že toto nikdy nenastane
inak chalani povacsinou nepotrebuju hovorit ako im niekto chybal, ako mu bolo skvele a ako ma niekoho rad.... mi to citime a robime podla toho, nehovorime o tom, myslime ze chapete, ze ked sa s vami stretavame tak vas mame radi ale vy tomu nechapete, tak isto ako my nechapeme vase slova ktore by nam mali nieco naznacovat.
Necuduj sa ze je hanblivy ked sa uz sklamal , vacsinou su ludia po nestastnych rozchodoch presne taky.
Riesenie tvojho problemu je : sprav prvi krok ! A ako? Napr. daj mu pusu na usta ked sa najblizsie stretnete. Je tu moznost ze to bude brat este v "kamratskych" medziach tak dodaj nieco ako "chcem s tebou chodit" alebo "mas ma rad?" alebo nieco na ten sposob....
A nehanbi sa, je to len hra a aj keby to nevyslo tak ta neposle do riti ak je to pravy kamarat a aspon budes vediet na com si a mozes sa porozhliadnut po niekom inom
čo sa ma stať sa stane ......filip
2. počkáš na vhodný moment
3. pobozkáš ho
4. čakáš na reakciu
To je také ťažké na to prísť sama?
@1 6
a k @3 este som nevidel skinov,ktori by sa chceli byt len tak bezdovodne..
alebo nechce nič viac ako kamarátstvo, keď už sa raz popálil, bojí sa niečoho viac, aj keď môže niečo cítiť k tebe
alebo samozrejme je tu možnosť, že ho proste nepriťahuješ, tak nemá záujem o vzťah
skús urobiť ten prvý krok ty, ak nič iné, aspoň budeš vedieť na čom si a nebudeš v sebe živiť ilúzie
Ponížením pre ženu? Svojimi názormi mi pripadáš ako nejaká frigídna feministka...
you made my day ...
Máš pravdu je načase sa porozprávať s niekým inteligentnejším
proste to nema nic so slusnostou ale zvykom. menit zvyky neni nic zle
Z telenovely? a z ktorej prosím ťa,lebo ja ich nesledujem ale vidno že ty máš prehľad
zaujímavé že toto mi píše človek čo chcel spraviť zo seba kurevníka
Nepozeram, ale vyzera to tak, ze ich tocia podla teba ...a? co si tym akoze chcela povedat? ..a keby si aspon mala stipku inteligencie, tak by ta napadlo, ze ako kurevnik nemam problem spravit prvy krok ;-D
úspešne? ale tak prečo potom si fňukal že ženy si dobrých chlapov nevážia?? to mi akosi nedáva zmysel.
Nie nikdy som krok nespravila zatiaľ mi žiaden chlap totiž nestál zato, ale zase nikdy som ich ani neodmietla, vždy už len zo slušnosti som pozvanie prijala, ak sa chlapec fakt snažil.
Ale tí dnešní chlapi .,..však to sú samé deti...narieka to na fórach miesto toho aby to zobralo odvahu v reálnom živote. čo má žena z takých padaviek hádavých? chlap má byť chlapom a nebáť sa.
ved prvy krok je napr. o tom ze niekoho niekam normalne pozves, alebo mu nieco pekne k veci povies atd. co je na tom trapne? robia to chlapi aj mnohe baby. preco mas s tym problem?
@firestorm : aj ja ťa ľúbim, ale nabudúce ma označ prosím
tu si potom odporujes: tebe hrdost nedovoli spravit prvy krok ale chlap sa musi "ponizit" ho spravit. to je silny chlap? sak sa ponizuje. je slaboch ked sa ma niecomu k takemu "znizovat" ci? a ty nechces slabocha
A vôbec...poníženie? what the hell are you talking about? Ja neviem z akých ty vychádzaš skúseností, ale ...povestný "prvý krok" môže byť vo forme jednoduchej nevinnej formy ako pozdrav, oslovenie...ty čo ru zachádzaš do extrémov?
Tí čo ma pozvali tak tých padavkami nenazývam, tam boli iné veci čo mi na nich vadili,ale z ľútosti som im dala šancu niečo zo seba ukázať, už len to že našli odvahu ma osloviť je obdivuhodné
Asi preto sa správajú ako muži,lebo nemajú inú možnosť, kedže dnešní muži sú slabosi.
Ja kým nenájdem poriadneho chlapa,ale budem stretávať takých ako ty tak radšej budem sama, nepotrebujem dieťa, ktoré budem vodiť za ručičku.
O akom charaktere rozprávaš?
je to jednoduché, spravte si jednú takúto fotečku
potom si ju pozri a povedz "hmmm, ako tak pozerám z nás dvoch by bol dokonalý pár, čo myslíš...?" a ukaž mu tu fotku, (vtedy sa mu pozri do očí a uvidíš čo k tebe cíti, ak uvidíš v jeho očiach hanblivosť, neváhaj konaj sama, rozhodne ťa chce len nevie ako ti to povedať, no a ak ti povie sebavedome niečo ako "z nás dvoch...? a ty si si čo ňuchla...?" (zakončí to roztomilým úsmevom) tiež ťa chce len nechce aby to tak vyzeralo... ak by ťa nechcel začal by byť nepríjemný voči tebe... aby ti dal najavo že z jeho strany tam nieje žiadna sexuálna príťažlivosť...
P.S.: dá sa to aj tak že keď budete vonku a pôjdete okolo nejakého obchodu, kde vo výklade vydieť váš odraz tak mu povedz nech ťa zozadu objíme a dá jeden bozk na krk, že chceš si niečo overiť, potom povedz tú vetu "hmmm, ja som to vedela z nás dvoch by bol ideálny pár, čo myslíš...?" nezabudni sa mu pozrieť do očí pretože len tam nájdeš odpoveď...
Budem sa opakovať pre chlapa je plus ak ho žena neodmietne a môže sa pocvháliť, že pozvanie prijala. No ale ženská aby bojovala o chlapa?
A áno cítim sa ako Bohyňa
pre mna je plus ked aj u baby je vidiet urcitu iniciativu inak mam pocit ze jej je vlastne chlap uplne fuk.
co je zle na tom aby zena bojovala o chlapa? si myslis ze je mat doma vyhru zensku co je slaboch, zbabelec a nicnerob v jednej osobe?
hej, zvyky, ktore vyhovuju tebe by sa menit nemali kedze ti vyhovuju na ukor muzov
a zatial si neuviedla jediny normalny argument ze preco. na com zakladas? len natom zeby muzi "mali"? ci na zaklade etikety 19. storocia?
To by som bol naozaj zvedavý na tých tvojich rytierov na bielom koni. Môj názor je, že sa až príliš preceňuješ, robíš zo seba stred pozornosti a myslíš si, že porád každý jeden chlap sa môže z teba pototok...ale v skutočnosti tomu tak nie je...a ty si len paranoidne všetko namýšľaš. Druhá možnosť je, že možno naozaj o teba záujem prejavujú, no veľakrát im môže ísť napr. len o latentné úmysly ako sex a pod. čo tebe nedocvakne a zasa sa len utvrdzuješ v tom aká si geniálna a skvelá, že na teba všetci takto letia...
Ako som povedal...si žena ako každá iná, tak sa drž pri zemi a nerob zo seba stelesnenie dokonalosti a božstva. A pozmeň názory na intergendrové vzťahy...si sto rokov za Darwinom v tomto...
ja nemam problem urobit prvy krok, len sa mi zda pritiahnute za vlasy aby sa baba trapila len kvoli nejakej pseudohrdosti a nemala teda i ona sama vo vlastnom zaujme moznost sa pricinit na nadviazani vztahu.
Dnesni muzi su taki, akych ste si ich vychovali, mile zeny Ono pozri sa na chlapa niekde v azii, zena je tam skoro ako jeho majetok a cti si ho, a ten muz sa fakt sprava muzne, razne, rozhodne a nikto nema problemy ...a pozri sa na Europu..neustale na muza vyvija spolocnost natlak, ze ma byt jemnejsi, milsi, citlivejsi a takto to dopadne, ze je z neho polozena...takze keby sa zeny prestali spravat muzne a nechali to na chlapoch a hlavne ich nechali byt chlapmi a nesnazili sa ich menit a kecat im do spravania, tak by boli muznejsi...ale inak tych zzenstilych chlapov nie je az tak vela ..skor len ty mas potrebu opisovat iba tych slabochov, lebo skutocny, poriadny muz o teba ani nezakopne....a takto si iba riesis svoje komplexy.....
Ved si precitaj ake dristy tu pises, ako ohrdnuta zena, ktora nadava pomaly na vsetkych muzov, ktora je az prehnane hrda, a pritom nema byt naco, ktora potrebuje ponizit muzov, aby sa necitilia menejcenne a este kopu ineho.....Su aj skutocni muzi, ale podla toho co pises tebe nie je dobry ziaden, tak si zi dalej svoj zivot, slecna dokonalo zenska
Jáj ty v prvom rade popracuj na sebavedomí a nesnaž sa ho stavať na úkor druhých Moji princovia na bielom koni, sú hlavne odvážni a vedia sa vyjadrovať. Zato že ty si taký a využívaš ženy len na latentné úmysly, lebo nič viac k životu nepotrebuješ to je druhá vec, ale nehovorím ,že aj takých som nestretla, ale takí to majú u mňa prehraté na celej čiare. Nikde som nenapísala aká som skvelá, to len ty máš problém s mojim sebavedomím a s vlastnou paranojou A už vobec som nepísala všetci na mňa letia píšem, že nerobím prvý krok, a nemám aj tak núdzu o nápadníkov to je rozdiel, tak neprekrucuj čo píšem.
Moje názory sú moje, takže nič meniť nebudem. Ja sa nemusím prispôsobovať tejto hlúpej modernej dobe. Ty mi pripadáš ako ten typ čo bude ženu mať ako na špagátiku a žena bude hopsať podľa neho.
Máš pravdu zatiaľ som nestretla skutočného chlapa, stretávam iba také trasorítky, ktoré sa všetkého boja, ale nestrácam nádej a verím že raz príde aj normálny schopný chlap
Zase sa musim opakovat, skutocny chlap by o teba ani nezakopol, ak aj v skutocnosti mas take reci ako tie posty, co tu pises...nikto nechce mat pri sebe "namyslenu primadonu" ...a len tak na okraj, co dokazes ty ponuknut tomu skutocnemu chlapovi, aby ta vobec chcel?? Povazujes sa za skutocnu zenu?
A ty????????????
Skutočný chlap čiže neprimitív, neegoista,ktorý zároveň nie je nudný suchár a má odvahu sa dnes ťažko hľadá.
či sa považujem za skutočnú ženu? som predsa namyslená primadona si zabudol
a este som celkom zvedava ako moze niekto vystat tvoju pritomnost,lebo ja by som ti uz obuchala hlavu davno o dvere,keby sa prezentujes takymito nazormi,nech sa preberies z toho zleho sna spat do reality
ako tak čítam tvoje komenty, ty si hodne sebavedomé dievča... čo ja osobne pri dievčatách priam vyhladávam (mimo iného) no rozhodne nesúhlasím že ti mám padať k nohám, to by si si najpr musela zaslúžiť aby som sa kvoli tebe nechal ponížiť... zaujíma ma, ty by si vážne chcela chlapa čo nemá svoj názor a urobí čo mu povieš... veď to nieje chlap... ja si dievčatá vážim a kvôli holke ktoru ľubim urobím čokolvek, no rozhodne sa nenechám od nej ponižovať, niesom jej hračka... a čo sa týka toho kto robí prvý krok, zakaždým ho robí žena, muž len reaguje na jej podnet... tým že muž vykročí smerom k nej to len vyzerá ako by on spravil prvý krok, no celé to začalo omnoho skôr... trust me...
kiežby, lebo toto je fakt zlý sen táto doba, všetko je naopak
Skutočný chlap sa nehlada, skutocny chlap hlada skutocne zeny, a ked si na takeho nenatrafila, co v skutocnosti znamena, ze on nenatrafil na teba, tak mam pre teba smutnu spravu
Nezabudol, stojim si za tym, ale stale si neodpovedala na otazku, iba sa vyhybas tomu Tak ake vlastnosti ma mat podla teba skutocna zena, resp. ake mas ty vlastnosti, kvoli ktorym by mali skutocni muzi "saliet" z teba? Skus ich pekne vymenovat ako pri skutocnom muzovi, nech mozeme porovnat
taka je pravda
zatiaľ nenatrafila, lebo on nenatrafil na mňa a ver mi že som už kadečo stretla,ale len máloktorý spľňa nároky.
Prečo by som vo fóre mala písať o svojich kvalitách a chvastať sa? to len ty zo mňa robíš namyslenú ja sa tu nechválim aká som super a ani nebudem proste to viem , a chlap ktorý bude skutočný, tak to zistí aj sám bez toho aby som mu to hovorila,ale aby to zistil bude musieť v prvom rade nabrať odvahu a pozvať ma aj keby s roztraseným hlasom, koktajúci, ale odvahu musí mať !
ale nevyjadrujem sa viac,je to zbytocne ak si nepochopila po 100 komentoch...
že mám byť nesebavedomá zúfalá sliepka čo nemá hrdosť a mužom doprosuje, no ak mám byť takáto aby som vyhovela, tak pekne dakujem neprosím
Nechces sa chvalit, ale urazat a ponizovat chlapov je v poriadku, vsak? ... namyslenu z teba robia tvoje "perly", co tu pises ako, ze nepotrebujes sa chvalit aka si super, lebo to proste vies ..to bude skor tym, ze sa NEMAS cim chvalit ..ale zase si sa VYHLA odpovedi, tak este raz: ako podla teba vyzera, ake ma vlastnosti skutocna zena?? poprosim konkretne vlastnosti
Zrazu uz ti staci, ak ma rozstraseny hlas? Najprv vravis, ze chlapi nemaju odvahu, potom, ze ta pozyvaju, ale ty ich zo slusnosti neodmietnes a teraz toto?..a roztraseny hlas nie je prejav slabosstva? Ty ani sama nevies, co pises....ved to je bez ladu a skladu...uz sa konecne proznaj, ze ti najlepsi chlapi v okoli ta maju na haku, a zaujem maju iba nejaky "betasamci", a teba to nesmierne serie, a tak tu pises taketo veci, co aj dava zmysel, ze maloktory splna naroky, nuz ani "betasamica" nesplna naroky u muzov, ale my muzi sme menej priebercivi, co sa tyka sexu..vo vztahu uz je to ale inak
ty mozes byt sebavedoma,na tom nie je nic zle,aj mat hrdost je fajn,ale poveat ze niekomu vlastne prejavujes laskavost ked s nim niekam ides mi pride chore...nie si anglicka kralovna aby on mal tu cest byt s tebou v jednej miestnosti...alebo ze ked s tebou bude hovorit bude roztraseny a koktajuci akoze..wtf? precitaj si po sebe co pises a ako to vyznieva...
mala by si si uvedomit ze kazdy ma nejake kvality,nie iba ty
Takto. Tebe sa nestalo, že sa ti niekto nepáčil, nezdal na tvojej úrovni no ty si ho aj tak neodbila? Lebo sú typy pri ktorých sa fakt prekonám , lebo im nechcem nabúrať sebavedomie a pozvanie príjmem, a to viem že bude len zabitý čas. Myslím, že to iba vyznieva úprimne, nie namyslene.
´áno každý má kvality, ale niektorí ich nemajú rozvinuté
Mysli si o mne čo chceš, nepoznáš ma a ani nemám záujem podľa tvojich vyjadrovaní ťa spoznávať, lebo si domýšľaš to čo som nikde nenapísala.
O nič ma nemusíš prosiť, lebo ja som povedala že sa chváliť nemienim, ale určite má skutočná žena vyzerať a správať sa ako ja
Roztrasený hlas je normálny hlavne u takých čo tú odvahu musia hľadať dlhšie ale cení sa že ju vobec našli
zakomplexovaní muži majú vôbec problém si nájsť partnerku aj na to jedno a už vobec takú čo je do vzťahu
po pravde to na mňa zo začiatku tak pôsobilo, že ti ide iba o to mať svojho poslušného psíka... berem späť... prečítal som si to celé a musím uznať že si velmi rozumné dievča a píšem to len preto že si napísala ako dávaš šancu aj keď je chalan moc snaživý, to vela dievčat nikdy neurobí a bere ho s pohŕdaním ako nejakého zufalca, mňe je takých chalanov vážne lúto... a zato si ťa cením... aj keď viem že mu dávaš šancu len zo slušnosti a nemá moc šancí u teba...
Neboj, nepotrebujem od teba povolenie si mysliet o tebe, co chcem, staci mi citat, co tu pises....fajn, skromnost ti chyba, ale sebavedomie nie..a ak ti nepripada tvoja veta "sa chváliť nemienim, ale určite má skutočná žena vyzerať a správať sa ako ja" ako chvalenie, tak to fakt nema zmysel ti nieco dalej vysvetlovat...prajem vela stastia pri hladani skutocneho muza, ked ho do 80-tky najdes, tak to bude uspech
Nahodou, schopnost najst si parterku nijako nesuvisi so zakomplexovanostou, je to viac otazka fyzickej atraktivity alebo si to nazvi kludne aj charizmou, a ver, ze zakomplexovani mimoriadne az nechutne sebavedomi muzi nemaju problem si najst dievca....skor udrzat si ju a vydrzat vo vztahu je nepriamo umerne zakomplexovanosti, lebo si myslim, ze ty ako zena, nemas problem si najst chlapa, ale pochybujem, ze normalny chlap, co ma vlastny nazor by s tebou vydrzal dlhodobo.....to je moj nazor, a tvoj ma fakt nezaujima, moznoze najdes nejakeho masochistu, co by to s tebou tahal, ale uprimne si myslim, ze ak vyrasties, tak budes mat normalnejsie nazory......
vážne si nepochopil že jej išlo iba o to aby chlap bol chlapom... a dal jej to aj najavo...
Neviem čo tu píšeš o atraktivite, o to vôbec nejde...Mne sa páčili všelijakí nosatí, pupkatí, holohlaví,ale každý musel mať vlastná názor a sebavedomie . Neboj sa ak nájdem konečne chlapa ako sa patrí nebudem mať problém si vzťah udržať,ale to bude musieť byť človek na úrovni.
Myslím že to nie ja potrebujem vyrásť...
ale teraz sme uz v pohode len to bol strasny trapas a teraz si robi tak raz za mesiac preventivne z toho srandu
odvtedy neurobim uz nikdy prvy krok ja
ale dufam ze toto sa ti nestane a drzim palce
@coquette divne to nie je len chapes, to tak vyznieva akokeby som povedal: som skutocny muz, pekny inteligentny, mudry, sikovny, silny, chrabry a hlavne skromny , co je sice pravda, ale.....
Sebavedomie je fajn vec, v dnesnom svete dokonca je lepsie ked si prilis sebavedoma ako malo
Atraktivita nie je vzdy spojena len s fyzickou krasou, o tej som vobec nepisal, ak si si nevsimla...k nej prispieva aj to sebavedomie a ine veci
Fakt ti prajem, aby si nasla niekoho na tvojej urovni....
Ver mi, ze zislo by sa ti to, ale uz aspon robis pokroky.....
Hlavne ty na sebe začni pracovať, bolo by načase,roky utekajú
ona má ale pravdu hneď od začiatku, muž by sa nemal báť ísť za dievčaťom ktoré sa mu páči... a keď si myslíš že má pravdu prečo jej potom stále oponuješ... rozumieš...? na jednu stranu s ňou súhlasíš no miesto toho aby si uznal svoju chybu, radšej jej budeš protirečiť... a to je podla mňa docela detinské...
Nemam tu skutocny vek....ale vies ako sa vravi, zeny starnu, muzi zreju
ja sa tak nereprezentujem ja ním som...
a hovoril som skôr o tomto:
"s prepacenim tvoje priblizne nazory nestoja fakt za nic...a ked takto si robis priblizne nazory o kazdom, tak sa necudujem, ze mas taky povrchny nazor o chlapoch...."
ešte stále si myslíš že jej neoponuješ...? neser si do huby...
keby si bol viac vsimavejsi, tak by ti vedel, ze som reagoval na toto:
"@echoechoecho ja som si spravila iba približný názor...lebo s prepáčením to fórum na mňa pôsobilo zúfalo...ako volanie po pozornosti.", co bola reakcia na toto
"@coquette a ty ma vari az tak poznas? nevedel som, odkial sa pozname? " ...vobec sa to netykalo toho, kto ma urobit prvy krok .....skus sledovat kontext, a potom nieco pis, lebo posobis ako amater, co nechape sirsie suvislosti a nedokaze si precitat 3 na seba nadvazujuce reakcie.....takze ty si tu seres do huby...
a zasa to robíš... to čo som ti napísal bol len jeden príklad toho ako neustále v každom jednom komente protirečíš... a to vraj sňou v posledných komentoch súhlasíš...
the end