@bloodypunk nie tak som to nemyslela.. ja som dostala od priateľa, teda už ex takú po ksichte, že som videla všetkých svätých... ako normálnu extra facku alebo päsť...
však pozadku som už dostala od všelijakých ľudí toľkokrát že to ani nepočítam
@myschka ano ale prevazne taky muz co nikdy neudrel zenu a ani nechce udiet aj keby sa stalo toho vela... tak takeho skoro ziadna zena nechce, v tom je ten problem
nie no.. ja niesom toho názoru osobne že radšej chlapa ktorý by ma bil, než milého a pozorného (sama takého mám), ale lezú mi krkom všetky tie veršíky typu "ženu ani kvetinou neudrieš" a "muž, ktorý udrie ženu je slaboch a nula" bla bla bla...
je XY situácií, kedy si o to žena vyslovene koleduje, a keď už jednu dostane tak zvyšok mesiaca prekváka aké sú muži svine a že to sa nerobí, že ona je nežnejšie pohlavie... paradoxne tá istá čo sa bije do hrude za rovnosť žien, pičuje že ženy majú nižšie platy, ženy znesú viac bolesti (krámy, pôrod, pičoviny)....
@myschka vsak jasne, tomu chapem, take poznam, tie treba bit mozno by sa uvedomili
...i ked sice ja som skor z tych ludi, ze ja uz nikoho neudriem a je jedno ci je to zena alebo muz
dievča,dámu, by som nikdy neudrel ale zasa na druhej strane sa držím pravidla
''správaš sa ako chlap, dostaneš ako chlap'' zatiaľ som ho ešte nepoužil v praxi
osobne udrel som raz kamarátku aj keď bola to facka s použitím takmer nulovej sily a v poriadne vyhrotenom prostredí. dá sa povedať, že si koledovala o to aj trpezlivosti mal som dosť, ale tak nie vždy sa dá ovladnúť. hoci vedel som,že nemalo k tomu dojsť, keby som odišiel ako som chcel odísť, keď som videl akú má ta kamoška hnusnú náladu tak...preto ľuďom s o ničom náladou sa vyhnem. mrzieť ma to mrzelo dosť a bol som si vedomý možných následkov. inak previnilo sa cítila skôr slečna, ktorá na ďalší deň o 6. ráno mi došla zazvoniť, že sa chce ospravedlniť za svoje správanie a aby som jej to prepáčil.
Neudrel som.. nakoľko som celkom flegma, žiadna ma tak nestihla ešte vytočiť.. A tiež ma žiadna nepodviedla s kamarátom aby som to musel spraviť A som si toho názoru, že keď sa žena správa ako chlap, malo by sa s ňou aj tak jednať..
facka pri hysterickom zachvate (chcela si ublizit ... si ... nie mne) ... myslel som, ze to pomoze (nemal som pozerat tie filmy) ... ani velmi nepomohlo, lutoval som to ... skor sa mi ju podarilo upokojit silnym drzanim a tíšením, potom velke objatie plakajuceho klbka
ale mna dobila pri tom slusne, mal som monokel jemny,
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
65 komentov
Ale nevylučujem že sa to stane , viem si predstaviť veľa prípadov kedy je to OK.
však pozadku som už dostala od všelijakých ľudí toľkokrát že to ani nepočítam
ost-r4chan---conspiratard-gafcg1g2.png" target="_blank"> ost-r4chan---conspiratard-gafcg1g2.png" border="0" style="max-width:100%;border:1px solid gray">
možno jedine keby to dievča chce, ale to je uz o niecom inom :-S
nemam? ako mozes vediet?! prezliekam sa v satni s chalanmi, tak hadam, ze mam :ehm:
a muž, ktorý neudrie ženu potom čo sa mu vyspala s kamarátom... ten už dupľom nie je muž
Naposledy, keď ho mala v hube tak zapojila viacej zuby než som chcel, tak som jej to päsťou vysvetlil
nie no.. ja niesom toho názoru osobne že radšej chlapa ktorý by ma bil, než milého a pozorného (sama takého mám), ale lezú mi krkom všetky tie veršíky typu "ženu ani kvetinou neudrieš" a "muž, ktorý udrie ženu je slaboch a nula" bla bla bla...
je XY situácií, kedy si o to žena vyslovene koleduje, a keď už jednu dostane tak zvyšok mesiaca prekváka aké sú muži svine a že to sa nerobí, že ona je nežnejšie pohlavie... paradoxne tá istá čo sa bije do hrude za rovnosť žien, pičuje že ženy majú nižšie platy, ženy znesú viac bolesti (krámy, pôrod, pičoviny)....
ok už som ticho
...i ked sice ja som skor z tych ludi, ze ja uz nikoho neudriem a je jedno ci je to zena alebo muz
Ak by sa mi žena vyspala s mojím kamarátom tak skôr zabijem jeho, ako by som niečo urobil žene - alebo sa pôjdem odreagovať nejak inak.
ale to len tak na okraj...taký občasný preplesk si zaslúžia obe pohlavia, lenže mali by si ho uštedrovať medzi sebou.
ŽENA A ŽENA/ MUŽ A MUŽ!
A ak by som chcel naozaj udrieť ženu tak poprosím nejakú kamarátku, nejaké nežnejšie pohlavie z rodiny alebo zaplatím nejakej okoloidúcej na ulici
''správaš sa ako chlap, dostaneš ako chlap'' zatiaľ som ho ešte nepoužil v praxi
ale kvetinačom ano
Od dvoch dokonca
ale mna dobila pri tom slusne, mal som monokel jemny,
Ale zas nie z cielom si nejakeho dokazovania alebo tak.