@mefistofel tak to hej máš pravdu ale tak ked tu babu nepoznám a ked je daleko odomna aj 100 km kkks ale seriem nato už asi radšej to vypnem a nebudem pisat nikomu
@klaudiqaaa čoooo, ty a zena a davas taketo rady pekné
ako ja osobne, toto by som zene asi nikdy ja nespravil, ja sa drzim velmi velkych moralnych hodnot aby som spravil nieco taketo. ja viem zijem v zlej dobe, ale mne to nevadi
@bergueron92 Nerieš to a nepíš tam, keď sú všetci takí ignoranti, ignoruj aj ty. Najlepšie je na tom to, že veľa ich tam vypisuje, že sa nudia alebo chcú rp a keď im napíšeš, tak ťa ignorujú. Akurát sa na tom smejem - na tých indivíduách.
@bergueron92 A čo takto ísť von, a skúsiť to naživo? Ako dobre, aj ja som si našla partnera cez net, ale to bolo čisto náhodou, keby som si niekoho nájsť CHCELA, idem to skúsiť niekam von, a nie desiť holky na nete
@mefistofel no ja mu to len uľahčujem aby nemusel strácať týždne vypisovaním či pozývaním kade tade keď aj tak každému chlapovi ide len o jedno... navyše poldecko je lacnejšie než večera.
@salkoo to som teraz nechápal ale nevadi zlý pravopis mám nie ? tak hej hej ked sa im nepáčím mi neodpišu ale napišem 30 babám a ani jednej sa nepáčím to je divné
mńa by skôr zaujímalo o čom sa rozprávaš z dievčaťom ty... či už na internete alebo vonku... no skôr ma zaujíma to vonku (aj keď odpoveď už dávno viem) že ty sa z dievčatami prakticky vôbec nerozprávaš...? a čo kamoši s nimi snad kecaš nie...?
@rollo111 s babami nekecám na živo žiadné nepoznám a dakedy neeviem ani s chalanmi moc kecat asi som volaký čudný neviem ale bude teraz dobre budem v kuse robit nebudem aspon nato myliset
pokúsim sa ti vysvetliť v čom robíš chybu, určite vieš čo je to vedomie a podvedomie, takže:
to čo máš naprogramované v podvedomý, riadi tvoj život, programuješ ho svojím vedomým (tým na čo vedome myslíš) predstav si že prvý krát ideš jazdiť autom, sadneš do auta, vtom okamihu celou svojou myslou sa sústredíš na to aby si na nič nezabudol, po pár týždňoch jazdenia si znova sadneš do auta no už všetky úkony ako zošliapnuť spojku, zaradiť rýchlosť, atď robíš automaticky, v hlave zatial premýšlaš, čo ja viem..., napr prečo ti neodpisujú dievčatá na nete... čo ti tým vlastne chcem povedať, ty až neuveritelným spôsobom, zrejme už velmi dlho vedome myslíš len na to prečo ťa dievčatá nechcú, týmyto sračkami si programuješ svoje podvedomie a keď sa ti teraz nejaké dievča prihovorí podvedome ju doslova odoženieš a ešte sa čuduješ prečo to tak je (začneš sa lutovať, si zdrvený, nešťastný... dievčatá sa chcú v prvom rade zabávať a nie ťa lutovať, holka s teba okamžite vycíti že si z nej posraný) no ako by si si aj mohol veriť keď máš vo svojom podvedomý už zakoreňené že sa dievčatám nepáčiš, že máš nízke sebavedomie a podobné hlúposti... ak chceš si nájisť dievča v prvom rade zmeň pohlad na seba... bez toho sa nepohneš... užívaj si spoločnosť dievčat, necho´d na mňa stým že žiadne nepoznáš, denno denne máš príležitosť nejaké spoznať... stačí si veriť , uvolniť sa a ide sa na vec... nejdeš ju zbaliť... ideš len pokecať... (aj keď si ona myslí niečo iné a aj keď ťa odjebe, na tom vôbec nezáleží)
Na pokeci som toto robil naposledy keď som mal tuším 17 a vo väčšine prípadov odpísali. Neviem ako to je u starších. Možno sa orientuješ na nesprávny typ dievčat(myslím teda písať len dievčatám ktoré majú podobné záujmy,hodnoty).
Napr kukol som tvoj profil tu:
Rytmus, Najobľúbenejšie noviny: Nový čas, Najobľúbenejší film: Kráľ škorpiónov. Najobľúbenejšia herečka: Paris Hilton. Najobľúbenejšie jedlo: Vyprážaný sýr a hranolky. Najobľúbenejšie zabíjanie času: Spanie doma. + fotka kde máš blbé svetlo si viditeľne zarastený, športová addidas mikina.
Osobne by som neodpísal. Myslím že by si mal zapracovať na profile+nejaké normálne fotky zo spoločnosti a určite to bude lepšie.
@bergueron92 to čo ma v danom momente napadne. ak neodpíšu tak ma to nemusí mrzieť lebo viem že ak by som sa nasilu snažil napísať niečo aby odpísali tak bude tá komunikácia aj tak oničom.
nekonštruuj, nerozmýšľaj čo napísať aby odpísali, proste píš, tá ktorú zaujmeš, čiže je veľká pravdepodobnosť že si aj máte čo povedať, odpíše.
@bergueron92 a ked teda stale pracujes, kedy by si asi bol s tou frajerkou? ja si tiez myslim o tych pokecovych chalanov svoje...
a dufam, ze nepises nieco typu ,,ahoj si krasna, ako sa mas, popises?" a podobny styl, lebo ak pises taketo picoviny, tak sa necudujem, ze nikto neodpisuje... ak sa opytas,, co si mala dnes na ranajky" mas podla mna vacsiu sancu ako ked budes tuctovy a pisat to iste ako ostatni
Muslim, ze po @night ovom prispevku je zhytocne este nieco pisat
@Bergueron92 Ja som si napriklad isty cas robil taky maly prieskum. Spravil som si obycajny nudny profil, nemal ziadnu fotku, vymyslel si nejake konverzacne ladoborce a potom som skusal. Vybral som si zo 10 dievcat s fotkou, napisal im a potom sledoval co sa dialo. A z tych 10 mi naspat odpisalo asi 7-8. Cize ako bolo povedane, najprv, ak nie si dobry v uvode, vytvor si nejake vtipne ale casual ladoborce, ktorymi zensku zaujmes a potom... Potom uz neviem . Ja som problem s pisani nemal, skor ja som bol ten, kto to po case debatu ukoncil, pretoze sa nudil, ale tebe by to asi prospelo
@trdelniiiq podľa mňa je to zbytočné radiť mu.. ja mám taký dojem, že on nebude rozumieť ani spojeniu "casual ľadoborce" ,nie to ešte aby nejaké sám vymyslel
no aby som to uviedol na spravnu mieru: ak si baba s tebou chce pisat, povedzme ak sa jej pacis atd...tak ti odpise na hocijaku haluz je jedno co napises...ak si nechce pisat, berie ta ako vtierku, nechce ta atd...tak jej mozes pisat hocico, mozno ti sem tam odpise ale nic viac, casom ti uz mozno nebud odpisovat vobec
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
115 komentov
ako ja osobne, toto by som zene asi nikdy ja nespravil, ja sa drzim velmi velkych moralnych hodnot aby som spravil nieco taketo. ja viem zijem v zlej dobe, ale mne to nevadi
von?
Ale tak, to je subjektívne, keď ja som aj pri svojej prvej puse skoro prekonala infarkt
a ešte to mišlyš to je ďalší plusový bod pre teba
a ešte ten @2 koment to si sám odpovedal nebudú ti odpisovať keď sa im nepáčiš,budú odpisovať len takým kt. sa im páčia
ak ti chyba zakladna inteligencia, neuspejes
ináč ty nemôžeš máť 20rokov fakt
Párkrát moja prvá správa bola v štýle "Čo na to povieš, keby sme dali rande?"
A bolo. Problem solved. Len sa vyhni dlhým románom v chate a podobne.
nerozmýšĽal si nad tým, že TY sa môžno nepáčiš im?
A za vrcholne trápne považujem, keď dievča neodpisuje a chlap jej napíše: VeĎ mi odpíš, odpíš mi prosím... A podobné chujdžoviny.
mńa by skôr zaujímalo o čom sa rozprávaš z dievčaťom ty... či už na internete alebo vonku... no skôr ma zaujíma to vonku (aj keď odpoveď už dávno viem) že ty sa z dievčatami prakticky vôbec nerozprávaš...? a čo kamoši s nimi snad kecaš nie...?
caves ak si chces najst frajerku vstan od PC a chod von a ked si chces zlepsit naladu pozri vypredaje a zlavy 50-90% po cely rok na www.najvypredaj.sk
'Mislým', že ťa proste majú na háku
Jednoducho sa im nepáčiš a to je celé.
Sorry, nič rozumnejšie k tejto téme mi nenapadne.
to čo máš naprogramované v podvedomý, riadi tvoj život, programuješ ho svojím vedomým (tým na čo vedome myslíš) predstav si že prvý krát ideš jazdiť autom, sadneš do auta, vtom okamihu celou svojou myslou sa sústredíš na to aby si na nič nezabudol, po pár týždňoch jazdenia si znova sadneš do auta no už všetky úkony ako zošliapnuť spojku, zaradiť rýchlosť, atď robíš automaticky, v hlave zatial premýšlaš, čo ja viem..., napr prečo ti neodpisujú dievčatá na nete... čo ti tým vlastne chcem povedať, ty až neuveritelným spôsobom, zrejme už velmi dlho vedome myslíš len na to prečo ťa dievčatá nechcú, týmyto sračkami si programuješ svoje podvedomie a keď sa ti teraz nejaké dievča prihovorí podvedome ju doslova odoženieš a ešte sa čuduješ prečo to tak je (začneš sa lutovať, si zdrvený, nešťastný... dievčatá sa chcú v prvom rade zabávať a nie ťa lutovať, holka s teba okamžite vycíti že si z nej posraný) no ako by si si aj mohol veriť keď máš vo svojom podvedomý už zakoreňené že sa dievčatám nepáčiš, že máš nízke sebavedomie a podobné hlúposti... ak chceš si nájisť dievča v prvom rade zmeň pohlad na seba... bez toho sa nepohneš... užívaj si spoločnosť dievčat, necho´d na mňa stým že žiadne nepoznáš, denno denne máš príležitosť nejaké spoznať... stačí si veriť , uvolniť sa a ide sa na vec... nejdeš ju zbaliť... ideš len pokecať... (aj keď si ona myslí niečo iné a aj keď ťa odjebe, na tom vôbec nezáleží)
to je diskusia, co takto skusit nieco IRL?
P.S. IRL = in real life to som sa dnes naucil
Napr kukol som tvoj profil tu:
Rytmus, Najobľúbenejšie noviny: Nový čas, Najobľúbenejší film: Kráľ škorpiónov. Najobľúbenejšia herečka: Paris Hilton. Najobľúbenejšie jedlo: Vyprážaný sýr a hranolky. Najobľúbenejšie zabíjanie času: Spanie doma. + fotka kde máš blbé svetlo si viditeľne zarastený, športová addidas mikina.
Osobne by som neodpísal. Myslím že by si mal zapracovať na profile+nejaké normálne fotky zo spoločnosti a určite to bude lepšie.
nekonštruuj, nerozmýšľaj čo napísať aby odpísali, proste píš, tá ktorú zaujmeš, čiže je veľká pravdepodobnosť že si aj máte čo povedať, odpíše.
a dufam, ze nepises nieco typu ,,ahoj si krasna, ako sa mas, popises?" a podobny styl, lebo ak pises taketo picoviny, tak sa necudujem, ze nikto neodpisuje... ak sa opytas,, co si mala dnes na ranajky" mas podla mna vacsiu sancu ako ked budes tuctovy a pisat to iste ako ostatni
@nicolkaa neni si sama
Najobľúbenejšia skupina: Rytmus
a inak @night to tu podľa mňa úplne najlepšie vystihol
@Bergueron92 Ja som si napriklad isty cas robil taky maly prieskum. Spravil som si obycajny nudny profil, nemal ziadnu fotku, vymyslel si nejake konverzacne ladoborce a potom som skusal. Vybral som si zo 10 dievcat s fotkou, napisal im a potom sledoval co sa dialo. A z tych 10 mi naspat odpisalo asi 7-8. Cize ako bolo povedane, najprv, ak nie si dobry v uvode, vytvor si nejake vtipne ale casual ladoborce, ktorymi zensku zaujmes a potom... Potom uz neviem . Ja som problem s pisani nemal, skor ja som bol ten, kto to po case debatu ukoncil, pretoze sa nudil, ale tebe by to asi prospelo
go get a life
clovek by nepovedal ze toto zhuby vypusti taka zena ako ty D