Ahojte chalani, z vasho pohladu, ma prvy vztah u vas sancu na cely zivot?Myslite, ze ked intelignetny a super chalan ma prvy vztah v 23 (zbaleny bol on) je uz rozhladeny a presne vie co chce? Ja som druha, ktora mu nestihla prejavit city, ma zmysel cakat?
Môže, prečo by nemohol... akože ja som vzťah nikdy nezažil, ale podľa mňa by to aj tak mohlo byť, že prvý vzťah vyjde na celý život. Aj keď v dnešnej dobe je to veľmi veľmi veľmi veľmi veeeeeeeeeeeeeľmi ojedinelé a väčšinou prvé lásky sa končia a za tým nasleduje ďaľších X partnerov... Ale asi každý túži po tom aby si našiel jedného jediného človeka, s ktorým by bol do konca života
cojaviem, tiez mam 23, tiez som taky ze poriadny vztah, ktoremu by som veril, este nemal a myslim, ze s mojim momentalnym nastavenim priorit a ocakavani od partnerky, ma moj buduci vztah potencial vydrzat velmi dlho. cize ano, mozne to je.
na druhej strane vidim, co vystrajaju moji 23 rocni kamarati a vzdy ma prekvapi, ked ich vztah vydrzi dlhsie ako rok...
Nieco tam predtym bolo, ale myslim stabilny vztah. A este otazka : Mate radsej, ked je vam baba vo vztahu seberovna, alebo ked mate pocit, ze je "viac" a taha vas dopredu?
Ja nie som ten typ, ktory by preberal Len premyslam, ci cakat a "trapit sa"..lebo keby to cakanie predsalen nahodou vyslo, tak by to stalo vsetko za to
Ak má dievča, tak ho nerieš a nájdi si iného.
Inak, tá veta že "čo na nej vidí" sa mi nepáči. Vieš, tebe možno to dievča nepríde zaujímavé, možno ti príde nudné atd ale jemu sa lúbi. Nikdy sa neporovnávaj s inými babami, lebo každá je iná a každú vidí inak chlap.
Rob ako myslíš... ale podľa mňa by bolo lepšie, keby si sa prestala zbytočne trápiť... ja nechápem vás baby, prečo sa toľko trápite a pritom zbytočne. Čo ak si teraz len pobláznená a to čakanie ti povedzme že vyjde a dáš sa s ním dokopy a po nejakej dobe zistíš, že to nie je také ružové ako si si predstavovala a zrazu sa ocitneš v tom istom bode ako si teraz a s časovou stratou.
Ale chápem ťa. A napadlo ma že by si ani nemala hľadať nikoho iného v tejto dobe, dokiaľ nedostaneš tohto z hlavy. Lebo môžeš si napríklad aj teraz nájsť priateľa ale stále budeš myslieť len na neho a ak sa náhodou ten tvoj "dokonalý" rozvedie tak čo spravíš? Opustíš svojho terajšieho partnera a utečieš za ním? Zbytočne by si veľmi ublížila nevinnému človeku... najprv by bolo dobré asi dať sa dokopy a nejak sa vyrovnať sama so sebou, lebo momentálne si veľmi nevyrovnaná a akékoľvek konanie môže spôsobiť veľký škody nie len tebe ale aj iným ľuďom
btw, naco by ti bol chalan, ktory necha inu babu kvoli tebe? ak to nespravi, nemas co riesit. ak to spravi, je to znamka toho, ze nevie, co chce, a teda sa moze velmi lahko stat, ze v buducnosti nebude chciet ani teba
@notme Takato uvaha mi je uplne jasna Ja nie som a ani nebudem ziadna "tretia strana ich vztahu" Ja skor premyslam nad tym, ze pokial ma chalan prvy vztah, ci uz "najde sameho seba" a vie co chce a tak podobne..
no v zasade su moznosti len dve. bud to je to traged, o ktoreho 23 rokov ziadna ani nezakopla. cize zobral prve co bolo a to pravdepodobne fungovat nebude. moznost druha je, ze 23 rokov nieco hladal, nebral hocico, a teraz to konecne nasiel. v takom pripade to pravdepodobne fungovat bude.
Tiež sa vzťahom zatiaľ úspešne vyhýbam, takže to, že má 23 a nemá za sebou 10 vzťahov by som neriešila, možno až teraz našiel niekoho, s kým si konečne rozumie. To znamená, zatiaľ sa skús cez to preniesť a uvidíš časom, či im to vydrží alebo nie... Prípadne si ty nájdeš niekoho iného.
Vieš, prvý. Vzťah nikdy, ale naozaj nikdy nevyjde. Áno, niektorí spolu ostanú a vezmú sa, ale nikdy to nebude také, že by niečo neprihliadali na tom druhom a príde deň, keď zistíš, že už to prehliadať nechceš a skončí to. Prvý vzťah je veľmi silný, lebo prvýkrát zažiješ niečo výnimočné, ale len v mizivom percente je to aj ten pravý.
@andrewei no myslím si že to či budete spolu cely život nezáleží od toho kto mal koľko partnerov, nie ale teraz myslím že to od toho fakt že nezáleží. A osobne poznám aj 17 ročne dievča o ktorom si myslím že presne vie vo chce, tak 23 ročný by mohol vedieť, ale poznám aj 37 ročného ktorý s istotou podľa mna určite nevie, takze tak.
odhliadnuc od toho, ze ak som to spravne precitala, chces, aby sa nejaki dvaja rozisli a mas okolo toho vtipnu teoriu
v principe, prvy vztah moze vydrzat, a moze byt naozaj taky ten idealny, poriadny a pevny, preco nie
k tomu veku.. nasleduje generalizacia, ale na muzov, ktori v 20-25 rokoch este nemali vztah, zvykne doliehat velky luzersky komplex, ako budu forever alone, bla bla, pripadne zabavna zaujatost voci zenam v style 'zeny su hrozne, povrchne, hystericke, neverne a hlupe a este k tomu ma ziadna nechce!!' a osobne som trosku predpojata voci tejto kategorii
Myslím, že u každého má prvý vzťah šancu, že bude na celý život, ale je to málo pravdepodobné. Je to predsa prvý, skôr by som povedal, že vo väčšine prípadov je to len taký náučný, ktorý ti ukáže lepšie čo chceš. A oplatí sa čakať? Nie, vo svete, aj okolo teba, je kopu iných, ani jeden nie je ale úplne dokonalý. On je s inou, možno s ňou bude aj niekoľko rokov. Teraz budeš dajme tomu čakať 5 rokov, kým sa rozídu? Jednoducho spoznávaj, je veľmi pravdepodobné, že sa ti zapáči iný a na tohto aj zabudneš, predsa len medzi vami ešte nič nebolo, keďže je s inou.
je to diskutabilne. ale na druhu otazku sa uz potom nikto ani nepyta, ci to vydrzi pri druhom, tretom, stvrtom, piatom, uz len to ked prvy nevyjde moze prist podozrive pre druhu stranu... lebo tam bol daky hacik (najcastejsie podvadzanie)...
Nemyslím si, že niečo ovplyvňuje to že má 23 , 18, alebo 25 ... Neanalyzuj jeho osobnosť kvôli tomu že bol sám, ak sa ti páči, rozumiete si, tak ho spoznávaj, a spoznávaj a keď ho už budeš poznať, tak nie je čo riešiť viac ak ste si sympatický. Čo chceš od života to vie každý a zároveň nikto. Každý chce dom, prácu, peniaze, vzťah ... ale čo dosiahne a nájde nemusí byť ani jedno z toho čo chcel, alebo s čím by bol vnútorne spokojný.
@narazuvzdornaa a hlavne si ich potom všetkých na birdzi blokuješ ako veľká pani
Tazko je to ked tie poriadne musis "prenadledovat" aby si ich ziskal
A tie NEporiadne odoháňať od seba ako sa ti tlacia
Do 30 vyzera ze zdochol pes. Či treba ist na sever najuh na vychod nazapad?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
31 komentov
na druhej strane vidim, co vystrajaju moji 23 rocni kamarati a vzdy ma prekvapi, ked ich vztah vydrzi dlhsie ako rok...
cize... je to asi dost individualne, no
Inak, tá veta že "čo na nej vidí" sa mi nepáči. Vieš, tebe možno to dievča nepríde zaujímavé, možno ti príde nudné atd ale jemu sa lúbi. Nikdy sa neporovnávaj s inými babami, lebo každá je iná a každú vidí inak chlap.
Takže áno.
v principe, prvy vztah moze vydrzat, a moze byt naozaj taky ten idealny, poriadny a pevny, preco nie
k tomu veku.. nasleduje generalizacia, ale na muzov, ktori v 20-25 rokoch este nemali vztah, zvykne doliehat velky luzersky komplex, ako budu forever alone, bla bla, pripadne zabavna zaujatost voci zenam v style 'zeny su hrozne, povrchne, hystericke, neverne a hlupe a este k tomu ma ziadna nechce!!' a osobne som trosku predpojata voci tejto kategorii
@narazuvzdornaa a hlavne si ich potom všetkých na birdzi blokuješ ako veľká pani
A tie NEporiadne odoháňať od seba ako sa ti tlacia
Do 30 vyzera ze zdochol pes. Či treba ist na sever najuh na vychod nazapad?