nie, lebo kazdej sa paci nieco ine, takze to nema velmi zmysel....ale take vseobecne veci ako hygiena, sarm a zmysel pre humor by mali byt normalka aj bez toho, aby som sa chcel pacit zenam
Osobne sa obliekam tak, aby som sa citil dobre, nie kvoli niekomu. Keby som si mal zobrat ruzove neonove tricko, alebo tie srandovne muzske Vecka (tricka), ci dokonca platenu tasku, citil by som sa ako teply (no offense).
nie som chalan, ale dnes som sa tak parádne obliekla, akože úplne divné kúsky som pospájala ale tak perfektne to pasovalo, že mi to až teta, čo ma furt zdrbávava až mi je smutno, pochválila a pýtala sa ma, kde som čo kúpila... :happy: 8)
Saty si kupujem podla seba no som rad ak sa paci aj opacnemu pohlaviu, so vzhladom asi nic nenarobim teda asi klasika nemam zayebane usi normalne sa sprchujem a setko ostatne ako ma byt a spravanie to nejako nevnimam. Skorej to je tak ze som uz proste nauceny ze ak som s babou menej nadavam ak vobec, tiez som tak celkovo slusnejsi Este ma napadlo k vzhladu ze chodim cvicit a aj v tomto pripade som rad ak sa zenam paci moja postava. Jasne ze ludia napisu ze cvicim pre seba aby som bol silny zdravy to je pravda, ale ak si dam dole tricko a vidim jak babe zbehli oci a obzera tak ma to samozrejme potesi
Jasne ze ano.... a ked chcem okuzlit nejaku konkretnu cicu-micu tak este viac- to je zo mna hotova primadona. KAzdy sa chce pacit ... a ked som muz a pacia sa mi zeny- chcem sa pacit zenam... sak to e normalne.
@grinder sorry forreste ale jenny niekde huli travu, ma lsd tripy a uziva si nezavezny sex s inymi hippiesakmi.. mal by si obehnut cele usa pekne od new yorku do los angeles a spat a aspon 10 x , najlepsie urobis
nic nerobim za ucelom aby som sa vtieral dievcatam ...
proste si obliekam co sa mi paci, co mi pride pekne, vzhlad udrzujem na urovni a spravam sa normalne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
26 komentov
proste si obliekam co sa mi paci, co mi pride pekne, vzhlad udrzujem na urovni a spravam sa normalne