presne tak! Chalani sú zlé beštie, ktoré len klamú a ubližujú takým cnostným bytostiam, ako sú dievčatá. Mali by byť každodenne trestaní, bičovaní, mučení, upaľovaní a ukrižovávaní... ja nedokážem pochopiť, ako je možné, že katolícka cirkev nežnejšie pokolenie doteraz nevyhlásila za sväté...
a k téme ...vážne škoda reči nad nimi niektorými ...ešte že ja mám to šťastie ,že mám najnormálnejšieho pod slnkom ,ktorý skôr zmýšľa ako ja ..a nie ako chalani
také isté sú aj dievčatá človek radšej povie "možno" aby nebol bezcitný...jednoducho nechce ťa odmietnuť alebo také niečo...ale to už záleží na človeku. každý je nejaký ale nikto není dokonalý.
@interrupcio ale práveže mne to na ňom vyhovuje ,keď zmýšľa aKO JA ..ja som vždy chcela takéhgo človeka ako som ja ..citlivého a jemného ..a on aj keď je chalan ,tak je taký ja len dúfam ,že ..nebude v tom "niečo iné "
@interrupcio ale nie nenechajme ..ja viem ,čo chceš povedať ,že jeho zmýšľanie je dosť divné,a teraz si to uvedomujem postupom času aj ja ,ale čo mám robiť s ním ?
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
53 komentov
Prijmi to ako prirodny zakon a dalej to neries. 8)
:/
a k téme ...vážne škoda reči nad nimi niektorými ...ešte že ja mám to šťastie ,že mám najnormálnejšieho pod slnkom ,ktorý skôr zmýšľa ako ja ..a nie ako chalani
filip
... a skús trosku aj hladat chybu v sebe