nie kazdy..Neber vsetkych do jedneho vreca.Ani kazda baba nemusi byt kurva a podobne.Kazdy clovek je jedinecny a to je nanom krasne.Zato ze spoznas jedneho debila,este neznamena ze vsetci muzi/chalani su debili.Pockaj prides nato ked sa zalubis do niekoho,kto bude uplne iny..A potom si nato spomenies a budes sa natom smiat
LOOOL, krasny nadpis a uzasny pravopis az som myslela ze ma klepne .dokonca nieco z toho nadpisu sa da aplikovat aj na holky-urcitu cast z nich. (nehonia si,kktom byt nemozu ale ak by sa to aplikovalo na holku tak by bola kktka? a ked je chalan suknickar tak holka je potom co? ci to je dilema, ta ked chalan pozrie za suknou tak holka sa pozrie za nohavicami tak to urcite bude nieco s nohavicami.... hmm
Laurus o pravopise chod poucovat niekoho ineho, skus to na niekom tebe blizkom ked vobec niekto taky aj existuje, milujem tychto ludi co sa zmozu iba na taketo ubohe veci, jebat do pravopisu.
človek čo toto napíše je buť lezba, panna, alebo niekto s kým sa chalan skvelo pohral a zase prečo nie, možno takí sme a čo!? tak len dalej trpte chúďatká.
myslím si že každý kto nepozná Ita si myslel že je to baba.I ked musím pochváliť Ita.Vieš kolko si dievčatám ušetril roboty?Keby na každú vec v tvojom nadpise mali vytvoriť diskusiu?
waw chalani a takyto? no neviem zatial som takeho nestretla a myslim ze sa stretavam aj s chalanmi ale podla toho co si tu napisal nooo zacinam pochybovat
Zhrnme si to celé:Tuto diskusiu založil chalan,Dáva dokopy všetko zlé čo môžu chalani urobiť dievčatám,Aj tak tu zrazu skoro nieje žiadna ženská pripomienka k tomu.
Baby kedy vy založíte diskusiu na všetko zlé čo robíte nám hmm?Ktorá z vás sa toho ujme
No ja nemam v podstate pravo si vybrat, pretoze ako sme sa dozvedeli od zakladatelov roznych minulich tem, vswetci chalani su taky. Ja som to len zhrnul do jednej temy
už len z toho dôvodu že sa nedá škatuľkovať ľudí,, jední sú takí ako si napísal/a, ale sú aj relatívne fajn.. aj keď možno ich je pomenej.. no v každom prípade, aj ženy sú mrchy, vypočítavé beštie, mysliace na prachy a bla bla... no áno sú také... ale nie všetky!!! a ani u chlapov to tak nie je...
to je jedno ako to bolo myslené... či vážne, alebo čisto len zo srandy,, no je to napísané... a môžem sa akokoľvek k tomu vyjadriť nie? tak to už je jedno či to niekto pochopil tak alebo onak.. ehm
Hehe, aky to paradox od decka si vypocut ze som decko, vacsinou mi sopliaci hovoria ujo, ale jak vidim, ty si z tych drzejsich. A k tej tvojej statistike, nemylis si nahodou pohlavia?
It - nie, známky nie sú až natoľko dôležité,,, ide o celkový postoj k veciam, všeobecnú inteligenciu, rozhľad, spôsob akým komunikuješ a vlastne celkovo čo a akým spôsobom hovoríš, rozumieš mi?
a tých 80% tak ja nevravím, že zo všetkých chalanov čo existujú ale iba z tých čo ja poznám...
Majlos - vidím, že ty zase berieš veci tak, že sa pozrieš na vek, vidíš číslo a podľa toho hneď človeka vieš odhadnúť, aa to je decko, hlúpe mladé nevyzreté,, pozrieš že má viac rokov tak už si myslíš že je hneď inteligentný?
to aký je človek múdry alebo čo vôbec nezáleží od veku,, koľko je takých ľudí, čo sú totálne zaostalí, hlúpi bez skúseností bez ničoho a sú o dosť starší ako ja... a koľko je ľudí mladých a pritom inteligentných, sebavedomých, priebojných a aj s nejakými skúsenosťami aj keď sa to samozrejme nedá porovnať so 40-ročným človekom, to je jasné...
a ešte na koniec, hlúpe reči ohľadom inteligencie dievčat a chlapcov a diskriminačné hlúpe reči chlapov na niektoré dievčatá sú úbohé a svedčia len o ich nezrelosti
Boha jeho, vy to tu bere smrtelne vazne setko. Trocha sa nad to povzniest nezaskodi, ved si na internetovom fore, kde si moze kazdy pisat co chce!Ach jaj
podla mna to neni vobec pravda!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!chalani su ovela lepsi ako baby !vies si vobec predstavit svoj zivot bez chalanov ..keby ani nezili ani ty by si nebola a nepisala by si take p....iny
Vidíš, nepoznáš ma a už hneď si napríklad myslíš, že všetko beriem vážne, opak je pravdou... len jednoducho na niektoré veci mi nedá zareagovať aj s kúskom vážnosť, lebo život nie je len o srande...
Majschelka - nikto nie je lepší, ani chalani ani dievčatá.. tak sa uvedom.. hovorí ti niečo diskriminácia žien? či mužov? asi nie hmm smola...
Jeee presne tak Dopice Lucyliu89 , sa zobud, zas pises zer neberes secko vazne a pritom sa rozculujes na takto zalozenej ironickej teme, chcel som si s ludi, a hlavne z jebnutych pubertaciek vystrelit, a aj sa mi to tusim podarilo. A ty tu budes vykrikovat. No avsak nemyslel som ze sa niekto nachyta ale vidis aj take pripady sa tu nasli Myslim ze nazov tejto temy dost ironicky hovoril sam za seba, takze ten kto mal trocha rozumu to pochopil
ty sa zobuď chlapče... tu nejde o to, že pochopil len ten čo má rozum alebo nie... ale dobre, neriešim, lebo to aj tak nemá zmysel aj tak to TY že vraj s rozumom nepochopíš...
Tommyhot: to bola jasná urážka... a že vraj si nikde nenapísal niečo v tom zmysle že som hlúpa hmm... noo neviem neviem...
It: boože môj, ty si čítaj svoje príspevky... šak o čo tu ide? ty si napísal niečo ironicky, a zo srandy, a ja som to napísala trochu inak a čo? šak každý si môže napísať čo chce. nemusí každý tu písať ironicky a neviem ako "vtipne" aj keď žeby tu niečo vtipné bolo hmmm nemyslím
Ou ou ou, lucyliu89, ja si svoje prispevky citam, lenze ak sa nemylim ty si pisala ze to nemyslis vazne
"Vidíš, nepoznáš ma a už hneď si napríklad myslíš, že všetko beriem vážne, opak je pravdou"
Napisala si ze opak je pravdou Zase si si raz srala do huby. A po tychto tvojich prispevkoch mozem len povedat ze si sprosta alebo si mala kramy ked si to pisala
Lebo si seres do hubyyyy.
Red Hawko - dalsi zbludelec, kazis muzom reputaciu.
Majlos, thanks Inac ani som nevedel ze sa tato diskusia tak ujme
To je matika.Chlapi boli vždy nadržany ,preto sa musime ukajat.Bordelari-ja mam rad bordel všetko najdem (ked mi niekto uprace neviem kde čo mam)Klamari no to sme ale robime to pre dobru vec.Hajzli-sme ale vieš ako to je VLK Z VLKOM VYJE , KRISA KRISU KRYJE.Ano vždy nam išlo o to jedine (vrznut si prečo nie ?)Prečo upratovat ? strata času.A pokial ide o kalkulaciu aj vy baby ste vypočitave...A či nam to jebe ? No jasne každy den
ta ty vies pocitat ..ale ok akoze nechapem tí co to nepochopia asi necitaju celu diskusiu ale ta trapne to je cele najme toto s tymi kramami akoze uplnu somarinu si vytiahol a si myslis ze si vtipny keby niejaka zena zalozila takuto diskusiu (ze si robi srandu) a ze je ironicka hned by ste pisali ze zas jedna debilna diskusia,ale akonahle chcete flipovat vy ta je to nesmierne vtipne ..
Majlos: este stale si to myslis? zas vam niekto kazi priemer .. ach jaj nechcela by som niesom feministka .. cize nikto nieje lepsi ani nikdy nebude .. a to ta zerie
Aj tak vyhraaaavame No vies ide o to ze tuto diskusiu zena nezalozi
Vies ona by ju ani nezalozila
Totizto vytvorit tuto diskusiu ma vyburili prave vy zeny, lebo to zakladate same jebnute sproste diskusie furt o tom istom. A navyse su nezotpovedatelne.
mno niektore holky (blbe) naozaj co dokazu zalozit taku diskusiu,co je stale o tom istom je trapne a neriesitelne.....takze niektore tupky IT vystihol...mno ale smola ze niektore zapojene do tejto diskusie robia zly priemer babam,,napr, taka majschelka(!!!)...ako si povedala:,,vies si vobec predstavit svoj zivot bez chalanov ..keby ani nezili ani ty by si nebola a nepisala by si take p....iny ,,--a ty si vies vobec predstavit co by chalani robili bez nas????myslis ze oni vsetko hravo zvladnu bez zien??proste vsetci su na sebe zavisli(myslim obe pohlavia)...tak nehovor ze chalani su lepsi...nemyslim tym ani ze baby su lepsie......ale..proste su si navzajom na sebe zavisli.....ale toto je taka dilema..o tomto mozme filozovat donekonecna.....
nie vsetci chalani su kurvy,nie vsetky baby su kurvy,nie vsetci chalani su zli,nie vsetky baby su zle....cize kazdy je vynimocny,kazdy je iny,ale vela je takych co sa chcu na niekoho podobat.....P.S. k majschelke:asi sa daj preoperovat na chalana,ked nie si so sebou ako baba spokojna....P.S2.k vsetkym:a zime vsetci v pokoji ..(v symbioze)
It, vieš čo? myslite si čo chcete... ale ako urážať ľudí, fakt nemusíte,, a som sprostá? ok mysli si čo chceš.. ja si nemyslím že som sprostá,, jediný sprostý, nekultúrny a nevychovaný si tu ty..
ale čo už.. ja sa tu nemienim hádať lebo aj tak to nemá zmysel... ľudia vášho typu mi nestoja za rozčuľovanie.. už nie... po posledných týždňoch sa všetko zmenilo, inak by som možno inak reagovala... ale teraz nie...
tak sa maj a láskavo nabudúce ked mi niečo bdueš chcieť napísať tak aspon slušne.. ja som ti nič nespravila tak ma neurážaj...
"Vidíš, nepoznáš ma a už hneď si napríklad myslíš, že všetko beriem vážne, opak je pravdou"
Vies ono je to o tom, myslim si (uraz sa ked chces) ze si hlupa, pretoze tato diskusia bola zalozena pre tupe slecny ktore zakladaju podobne diskusie. Pre tie viac inteligentne je tato diskusia na zasmiatie, aby videli ake diskusie akych tipov sa tu zakladaju, a ake nazory na nu padaju. Avsak len niekto ako ty sa dokaze nad niecim takymto rozculit.
Preto si myslim ze si hlupa, lebo nedokazes pochopit ze cela tato diskusia bol zart a nedokazes sa nad zartom povzniest ale hlupo bojujes ani neviem zaco.
To ze som sprosty, nekulturny a nevychovany si mozes len myslet, aj napriek tomu robim v zivote pracu ktora ma bavy, zarabam, mam sa dobre a maaam fakt ze mrte nosu kamaratov A este sa viem zabavat a viem sa povzniest nad tieto diskusie s humorom a chladnou hlavou
A este si troska seres , lebo si spomenula ze ludia nasho tipu ty nestoja za rozculovanie pritom sa tu rozculujes jedna radost
Chalani su povrchny, klamari, hajzli, kokoti, suknickary, ide im len o jedno, vypocitavy, nekulturny, nescu upratovat ,jebe im a este si aj honia! ty wole tolko lasky w jednej wete DD
a co baby potom? baby su povrchne, namotavacky, svine, pi*e, ku*vy, ide im len o prachy (ale aj o sex ), su naladove, vypocitave, lenive, castokrat humusacky (hlavne tie najvacsie barbiny a este sa aj prstuju... a baba, ktora protestuje je stelesnenim tejto vety. pretoze to, ako sa zenske spravaju nemoze dat spolocnosti iny obraz ako takyto peace ya, girlz n boyz
tommyhot: co ty vies? o babach viem toho zo zivota celkom dost, nemyslis? viem ake svine su aj vsetko ostatne... ironiou by som to teda urcite nenazvala. rovnako ako o vas niektorych plati nazov diskusie, rovnako na niektore z nas plati to moje...
Tak to som rad ze si priznas ze ste povrchne, namotavacky, svine, pice, kurvy, ide vam len o prachy (ale aj o sex ), ste naladove, vypocitave, lenive, castokrat humusacky (hlavne tie najvacsie barbiny a este sa aj prstujete
Baby vedia byt rovnako hnusne ako chalani. Je pravda, ze su to castokrat manipulatorky, ale mnoho dievcat, ktore poznam su slusne baby, ktorym vobec nejde iba o sex a uz vobec nie o prachy. To je uz uplne silene. Tommyhot, ty to tu teda valcujes A tie prachy? To je uplne zvratene. Jasne, ze niektorym babam, po vzore zapadnej "kultury", (aj ked nechcem generalizovat, ale vieme o com hovorime), ide skutocne len o prachy, ale mnohe vobec nezaujimaju. Jeemineee. A nazov tejto diskusie....hm, nie je pravda. Niektori chalani mozno, ale je ich mnoho, ktori su super. Rovnako aj baby. Ale mozno mam iba stastie . A mozno je to aj o tom, aku spolocnost vyhladavame...
Tommyhot: Hm....mas pravdu, asi som nepochopila, o co tu ide Ale neva, to sa mi stava casto Kazdopadne, nech je to ako je, chalani aj baby su v poho Teda niektori a niektore.
tommyhot: ze? aj ja som rada, ze si rad. a nakoniec z toho vyjde, ze tento svet stoji za hovno, lebo vy ste ko*oti honiaci si a my pi*e prstujuce sa... boooze
sorry za vulgarizmy. len pre vyhrotenie situacie
laoshi: sak jasne. ale vies ako. vynimka potvrdzuje pravidlo
KURVA MAM JEBE DO PICE SOM RAD SE SOM CHLAP A NIE VSETCI SU TAKY TAK SA UVEDOMTE A KED UZ TAM TAK TO MAME V GENOCH DO PICE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ty jo tak toto sa ti podarilo.Hned ma zaujal ten dlhý názov Kaziť nikomu priemery nebudem.Kedže som si dal tú námahu a prečítal som si tých viac ako 100 príspevkov (podotýkam že hned po prvom som vedel čo je naznačené názvom a čo je zmysel tejto diskusie...) a myslel som že sa tu tá ironia ešte vyzdvihne a aspon sa poriadne zabavím čítaním čo sa aj nehovorím že nestalo,ale dosť ludí ma prekvapilo že si nevšímajú do čoho idú a kčomu dávajú svoj komentár ved si stačí len prvú vetu prečítať a je to jasné ako je to myslené Dal si tejto sekcii poriadne najavo očom sa tu točí dookola vetšina diskusií...(pre niektorých sorry za gramatické chyby ked sa náhodou neaké nájde...opravte ma a do budúcna sa budem snažiť ten nedostatok opraviť..
No to bolo určené pretých ktorý stále prizerajú nielen na obsah ale aj na gramatiku a kritizujú tým ostatných... Aj ked neviem prečo to tak robia hlavné je aby sa pochopila myšlienka príspevku a to sa určite pochopý či už sa v slove nachádza hociaké i/y...
Presne tak napriek tomu ich milujeme a nevieme si bez nich predstaviť život tak načo to riešiť? nezmeníme ich a keby aj hej, potom by to už neboli oni Taký vtip ma napadol v súvislosti s týmto...Ženy očakávajú, že sa chlapi po svadbe zmenia, muži že ženy ostanú rovnaké ako pred svadbou. Nikoho túžby však niesú splnené. Takže asi tak Bez týchto vlastností by chlapi neboli chlapmi
Pozatvárať ich všetkých....ale nie kto by nás občas pozabával, oni dokážu byť aj milí...keď sa im chce....neriešte to s takou intenzitou...aj keď sa teraz možno niekomu zdá, že sú to najhoršie stvorenia, raz príde taký, ktorý ťa presvedčí o opaku...aj keď teraz neveríš
zabudla si tam pridat privlastky ako: inteligentni, vzdelani, nehadavi, pekni atd.atd. lebo to co si tam napisala plati len pre istu skupinu chlapcov...
LEBO napr. ja povrchny, klamar, hajzel, kokot, suknickar, vypocitavy, nekulturny, niesom... nemyslim LEN na jedno (nehovorim ze to co myslis nieje v zozname veci na ktore myslim) ale nieje to jedina vec...
a upratovat sa mi nesce, to je pravda...to posledne je tiez pravda a voobec sa za to nehanbim
Ked som zbadala názov tejto diskusie, myslela som že ju založila volaka zakomplexovana baba ale ked som ju otvorila, skoro ma porazilo chlapec má v paži
toto mohla napisat len nejaka trapna opica.... šak jasn že si ten tvoj honi ked mu to nevieš poriadne urobit ... jooooj sa zobut a vstup si do svedomia
vsetci su rovnaki ..a nie som feministka ..no dobre.tak som.. ale medzi chlapmi su aj vynimky...ktore potvrdzuju pravidlo ..taku jednu vynimku sa mi podarilo najst ...
povrchny suknickary vypocitavy nekulturny tak kedze sa jedna o mužsky rod tak a mnozne cislo tak mesto ypsilonu je tam i a este v diskusii som myslela,ze sa nemoze nadavat a ty to tam mas no tak sa pytam kde je admin? a to ci si "honia" alebo nie je podla mna ich osobna vec
Polovica z tu pritomnych prispievatelov, by miesto vysedavania pri pocitaci a chatovania mala urychlene vziat do ruky prirucku slovenskeho pravopisu a studovat ... studovat a studovat.
Obzvlast autorovi diskusie by sa to siklo. Este skor, ako ma budes chciet odpinknut, ze je to ubohe ***at sa do pravopisu, tak ta rad upozornim ze sposob neverbalneho vyjadrovania a pravopis vypovedaju o inteligencii cloveka
Sorry za offtopic, ale fakt mi to nedalo.
A co sa tyka temy, no hej, niektori taki su a niektori nie
Nadpis vystihuje chlapa v takom... "klasickom" zivotnom cykle. Ked sa zalubia tak sa z nich stanu ubohi poskoci s nasprostatymi usmevmi na tvari co si s radostou daju odrezat vsetky prsty na ruke ked si myslia ze to babe vidia na ociach - neviem naco je to dobre ked o pol roka su zase ako predtym. Dalej tu mame aj "krasavcov" s takym podobnym idiotskym usmevom na ktorych ked sa nahodou pozriete pocas dlhej chvile nudy, tak ti hned "vedia" ze ste do nich beznadejne zamilovane a hned vytrubia vsetkym kamaratom ze po nich zase leti dalsia - pripisujem to ich nadmernej tuzbe mat dievca a nadmernemu nezaujmu druheho pohlavia k nim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
171 komentov
It-no som si to cele zle precitala trubka
Baby podakujte
Baby kedy vy založíte diskusiu na všetko zlé čo robíte nám hmm?Ktorá z vás sa toho ujme
Super nazor....
už len z toho dôvodu že sa nedá škatuľkovať ľudí,, jední sú takí ako si napísal/a, ale sú aj relatívne fajn.. aj keď možno ich je pomenej.. no v každom prípade, aj ženy sú mrchy, vypočítavé beštie, mysliace na prachy a bla bla... no áno sú také... ale nie všetky!!! a ani u chlapov to tak nie je...
80% chalanov, kt. poznám sú sprostejší ako ja ... takže s tou inteligenciou by som sa až tak neoháňala MAJLOS
A zase, neviem podla coho sudis ze 80 percent chalanov je sprostejsich ako ty Podla lepsich znamok v skoel ???? ALebo ako
a tých 80% tak ja nevravím, že zo všetkých chalanov čo existujú ale iba z tých čo ja poznám...
Majlos - vidím, že ty zase berieš veci tak, že sa pozrieš na vek, vidíš číslo a podľa toho hneď človeka vieš odhadnúť, aa to je decko, hlúpe mladé nevyzreté,, pozrieš že má viac rokov tak už si myslíš že je hneď inteligentný?
to aký je človek múdry alebo čo vôbec nezáleží od veku,, koľko je takých ľudí, čo sú totálne zaostalí, hlúpi bez skúseností bez ničoho a sú o dosť starší ako ja... a koľko je ľudí mladých a pritom inteligentných, sebavedomých, priebojných a aj s nejakými skúsenosťami aj keď sa to samozrejme nedá porovnať so 40-ročným človekom, to je jasné...
a ešte na koniec, hlúpe reči ohľadom inteligencie dievčat a chlapcov a diskriminačné hlúpe reči chlapov na niektoré dievčatá sú úbohé a svedčia len o ich nezrelosti
Majschelka - nikto nie je lepší, ani chalani ani dievčatá.. tak sa uvedom.. hovorí ti niečo diskriminácia žien? či mužov? asi nie hmm smola...
It: boože môj, ty si čítaj svoje príspevky... šak o čo tu ide? ty si napísal niečo ironicky, a zo srandy, a ja som to napísala trochu inak a čo? šak každý si môže napísať čo chce. nemusí každý tu písať ironicky a neviem ako "vtipne" aj keď žeby tu niečo vtipné bolo hmmm nemyslím
toto povie kazda baba ked ju frajer podvedie, hovori to tyzden, ze vsetci su ko...
najde si noveho a jeee aky je zlaty a zase dookola
jednou vetou : baby hadzu vsetkych chalanov na jendo smetisko
Napisala si ze opak je pravdou Zase si si raz srala do huby. A po tychto tvojich prispevkoch mozem len povedat ze si sprosta alebo si mala kramy ked si to pisala
Lebo si seres do hubyyyy.
Red Hawko - dalsi zbludelec, kazis muzom reputaciu.
Majlos, thanks Inac ani som nevedel ze sa tato diskusia tak ujme
Vies ona by ju ani nezalozila
Totizto vytvorit tuto diskusiu ma vyburili prave vy zeny, lebo to zakladate same jebnute sproste diskusie furt o tom istom. A navyse su nezotpovedatelne.
Treba si zvykať, že sme takí.....
Sak ani ženy nesu sväté..
It:skvela sranda,sa bavim na tom..
mno niektore holky (blbe) naozaj co dokazu zalozit taku diskusiu,co je stale o tom istom je trapne a neriesitelne.....takze niektore tupky IT vystihol...mno ale smola ze niektore zapojene do tejto diskusie robia zly priemer babam,,napr, taka majschelka(!!!)...ako si povedala:,,vies si vobec predstavit svoj zivot bez chalanov ..keby ani nezili ani ty by si nebola a nepisala by si take p....iny ,,--a ty si vies vobec predstavit co by chalani robili bez nas????myslis ze oni vsetko hravo zvladnu bez zien??proste vsetci su na sebe zavisli(myslim obe pohlavia)...tak nehovor ze chalani su lepsi...nemyslim tym ani ze baby su lepsie......ale..proste su si navzajom na sebe zavisli.....ale toto je taka dilema..o tomto mozme filozovat donekonecna.....
ale čo už.. ja sa tu nemienim hádať lebo aj tak to nemá zmysel... ľudia vášho typu mi nestoja za rozčuľovanie.. už nie... po posledných týždňoch sa všetko zmenilo, inak by som možno inak reagovala... ale teraz nie...
tak sa maj a láskavo nabudúce ked mi niečo bdueš chcieť napísať tak aspon slušne.. ja som ti nič nespravila tak ma neurážaj...
Vies ono je to o tom, myslim si (uraz sa ked chces) ze si hlupa, pretoze tato diskusia bola zalozena pre tupe slecny ktore zakladaju podobne diskusie. Pre tie viac inteligentne je tato diskusia na zasmiatie, aby videli ake diskusie akych tipov sa tu zakladaju, a ake nazory na nu padaju. Avsak len niekto ako ty sa dokaze nad niecim takymto rozculit.
Preto si myslim ze si hlupa, lebo nedokazes pochopit ze cela tato diskusia bol zart a nedokazes sa nad zartom povzniest ale hlupo bojujes ani neviem zaco.
To ze som sprosty, nekulturny a nevychovany si mozes len myslet, aj napriek tomu robim v zivote pracu ktora ma bavy, zarabam, mam sa dobre a maaam fakt ze mrte nosu kamaratov A este sa viem zabavat a viem sa povzniest nad tieto diskusie s humorom a chladnou hlavou
A este si troska seres , lebo si spomenula ze ludia nasho tipu ty nestoja za rozculovanie pritom sa tu rozculujes jedna radost
najme z toho nechcu upratovat a este si aj honia
smiechy strasne no itovi davam 5 hitikov
a co baby potom? baby su povrchne, namotavacky, svine, pi*e, ku*vy, ide im len o prachy (ale aj o sex ), su naladove, vypocitave, lenive, castokrat humusacky (hlavne tie najvacsie barbiny a este sa aj prstuju... a baba, ktora protestuje je stelesnenim tejto vety. pretoze to, ako sa zenske spravaju nemoze dat spolocnosti iny obraz ako takyto peace ya, girlz n boyz
A neber tuto diskusie vazne, lebo bola zalozena len z recesie
sorry za vulgarizmy. len pre vyhrotenie situacie
laoshi: sak jasne. ale vies ako. vynimka potvrdzuje pravidlo
Ksiksa:aj nam ho nejake typenky kazia
POZNÁTE VŠETKÝCH CHALANOV NA SVETE, KEĎ ICH VŠETKÝCH HÁDŽETE DO JEDNÉHO KOŠA A ODSUDZUJETE?
obávam sa ze nikto. a preto to co napisal autor diskusie, nie je pravda.
dakujem
q
q
qq
q
q
qq
q
q
qq
q
q
q
zabudla si tam pridat privlastky ako: inteligentni, vzdelani, nehadavi, pekni atd.atd. lebo to co si tam napisala plati len pre istu skupinu chlapcov...
LEBO napr. ja povrchny, klamar, hajzel, kokot, suknickar, vypocitavy, nekulturny, niesom... nemyslim LEN na jedno (nehovorim ze to co myslis nieje v zozname veci na ktore myslim) ale nieje to jedina vec...
a upratovat sa mi nesce, to je pravda...to posledne je tiez pravda a voobec sa za to nehanbim
tak teraz ani necakajte,ze na nich poviem jedno pekne slovo.
inac dobre forum..pobavila som sa
a ludia dpc precitajte si aj komenty predtym, aby ste sa nestrapnovali a nepisali odveci
vsetci su rovnaki ..a nie som feministka ..no dobre.tak som.. ale medzi chlapmi su aj vynimky...ktore potvrdzuju pravidlo ..taku jednu vynimku sa mi podarilo najst ...
LOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOL
Obzvlast autorovi diskusie by sa to siklo. Este skor, ako ma budes chciet odpinknut, ze je to ubohe ***at sa do pravopisu, tak ta rad upozornim ze sposob neverbalneho vyjadrovania a pravopis vypovedaju o inteligencii cloveka
Sorry za offtopic, ale fakt mi to nedalo.
A co sa tyka temy, no hej, niektori taki su a niektori nie