pridam sa trosku k teme... osobne poznam manzelsky par, kde zena je ucitelka a ona je typicky ucitelka.. stale svojho muza opravuje, ked povie nieco nespisovne, alebo narecovo, stale donho vrta, stale zapára, robí mu naprieky, pred navstevou ho ponizuje a podobne... a on je kludny jak hladina vody pri absolutnom bezvetri, teda aspon tak posobi... ale podla mna to v nom vrie... vobec by som sa necudoval, keby mu jedneho krasneho dna rupli nervy a zbil by ju.. alebo hodil zo sestky von zatvorenym oknom... podla mna ma kazdy clovek urcitu hranicu trpezlivosti a tí najtichší bývajú najnebezpečnejší....
muž môže mať hocaký (aj keď oprávnený) dôvod, nikdy by nemal udrieť ženu!!! keď je to už fakt p***,maximálne na ňu navrieskaj poriadne a pusť ju kade ľahšie.
zaujímavé výsledky, za áno hlasovali traja, z toho jedna baba a jeden to tiež nemyslel úplne vážne, takže nakoniec iba jeden.
no asi sa tí, čo to urobili zdržali hlasovania, mne sa to síce nikdy nestalo, ale mám pocit, že dosť dievčat má s tým skúsenosti, takže to určite nie je tak ako sa to tu javí....
muz ma pravo udriet zenu pokial sa prekrocia hranice
nehovorim ze za kazdu hlupost, zo srandy alebo pre dobry pocit, ale zena si kedolvek moze dovolit dat kres papulu za jedno krive slovo, a chlap nesmie potrestat zenu ked mu umyselne klamal, okradla ho, alebo ponizila? len preto ze je zena? no teda ferovost
Mne raz dal chalan facku .. z ničho nič....potom som mu dala facku aj ja neskôr sa mi ospravedlnoval....ale má smolu... väčšieho debila som ešte nevidela...
Vzdy som tvrdil, ze by som zenu nikdy ani za svet neudrel (ani som to nespravil), ale odkedy som videl, ako zenska v restike stala nad svojim muzom a smiala sa mu, ze nieje chlap, lebo ho ma maleho a este je aj neustale chory a preto mu nechce stat a to, ze ona si nasla milenca je vlastne jeho vina a ona je ta uboha a este mu aj nechcela dovolit odist a vrestala na plnu hubu jak zmyslov zbavena, pricom on ticho sedel za stolom a tiekli mu slzy (este aj za to sa mu smiala), tak som zmenil nazor.
Keby ma zena takto verejne ponizuje tak jej slahnem facku absolutne bez vycitiek svedomia, nech sa skludni a drzi picu. A taku, ze by si ju zapamatala do konca zivota.
Teoreticky by chlap nemal udrieť ,ženu. Prakticky však existujú hranice po ktorých prekročení sa nedá ísť späť. A úder je len prejavom sebaobrany. Je to živočíšne. Teda nezastavitelné.
Teraz nehovorím o chlapoch ,ktorý mlátia svoje ženy ,len aby si niečo dokázali ,alebo vyriešili svoje komplexy.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ale ak ide o frajerku tak tej by som nic take nespravil...
a čo myslíš pod týmy pičovinami? čo podla Teba baba urobí tak zlého že si zaslúži po papuli?
@wera55555 poznam jeden pripad ale to tu rozoberat nebudem kazdopadne je rozdiel keby to nieco zle spravila moja frajerka alebo uplne cudzia baba...
no asi sa tí, čo to urobili zdržali hlasovania, mne sa to síce nikdy nestalo, ale mám pocit, že dosť dievčat má s tým skúsenosti, takže to určite nie je tak ako sa to tu javí....
ani som sa nesnažil brániť keď ma nejaká chcela udrieť/udrela.
nehovorim ze za kazdu hlupost, zo srandy alebo pre dobry pocit, ale zena si kedolvek moze dovolit dat kres papulu za jedno krive slovo, a chlap nesmie potrestat zenu ked mu umyselne klamal, okradla ho, alebo ponizila? len preto ze je zena? no teda ferovost
nie nemá právo udrieť ženu, na toto máš dosť divný názor..
chlap ma v ruke oveľa väčšiu silu ako ženská a keby jej udrel tak by ľahla v tom momente, a čo ked ženská dá chlapovi facku?? ani sa nepohne..
chlap by NIKDY nemal udrieť ženu, nech spraví žena čokoľvek NIKDY.
Vzdy som tvrdil, ze by som zenu nikdy ani za svet neudrel (ani som to nespravil), ale odkedy som videl, ako zenska v restike stala nad svojim muzom a smiala sa mu, ze nieje chlap, lebo ho ma maleho a este je aj neustale chory a preto mu nechce stat a to, ze ona si nasla milenca je vlastne jeho vina a ona je ta uboha a este mu aj nechcela dovolit odist a vrestala na plnu hubu jak zmyslov zbavena, pricom on ticho sedel za stolom a tiekli mu slzy (este aj za to sa mu smiala), tak som zmenil nazor.
Keby ma zena takto verejne ponizuje tak jej slahnem facku absolutne bez vycitiek svedomia, nech sa skludni a drzi picu. A taku, ze by si ju zapamatala do konca zivota.
ako keby si nevedela ze zenske facky svinsky bolia
a to su iba tie ze haha som opita a zo srandy ti dam facku
podla mna chlap sa ma dovod branit ci uz mu ublizuje fyzicky alebo psychicky
potom sa cudujete ze tu ziju same zakomplexovane hovada a posrati debili co radsej nad tebou slintaju za oknom
ak ženská mláti chlapa, chlap by jej to NEMAL vracať..max. čo môže spraviť ju zdrapiť a držať kým sa neukľudní..
srry som toho názoru že ženské sa nemajú biť a len jeden by na mňa zdvihol ruku tak by som ho ...nie nezabila by som ho, kastrovala by som..
Teraz nehovorím o chlapoch ,ktorý mlátia svoje ženy ,len aby si niečo dokázali ,alebo vyriešili svoje komplexy.