no ja si myslím že ked to o sebe tvrdí holka ktorá sa denne maluje a bez makeupu nevinde ani z domu tak mi to nevadí ved vraví pravdu pravda že ak ste ju videli už nenamalovanú tak by ste sa zbláznili ja som videl tak spolužiačku po dlhšom čase prišla do školy nenamalovaná no hroznééééééééééééééééé
na to to je aj jeden vtip že ide boh po rajskej záhrade vidí hada hovorí pekný tvor dalej vidí kona vraví krásne a vidí ženu a povie nevadí ta sa domaľuje
baby to niekedy hovoria lebo chcu aby ich chalani presviedcali ze to nieje pravda..lebo oni s aproste nieekdy nezmozu na to aby nam to rovno povedali tak si to musime vynutit...lepsie je povedat...ked myslis..tvoj nazor..konec.
noo mne lezú na nervy.. mám jednu takú spoluziacku..a ona caka, ze jej to budu vsetci vyvracat.. len sa na nu uz vacsina jebe.. a ja teda dvihat nikomu sebavedomie nebudem..
a k tej namyslenosti.. dalsii extrem.. najlepsie je zdrave sebavedomie.. ja na seba poviem,. ze vyzeram zle.. ked vidiim fotku, na kt. sa ako vzdy tvarim nepriicetne
a myslim.. ze aj chlapom to lezie na nervy.. to musi liezt na nervy kazdemu!!! a ja poznam dokonca aj chlapov... co tocia o tom ako vyzeraju blbo a tak..
akooze too vie fakticky dost nastvat,ked ides vonku z absoluutne peeknou babenkou a zrazu zacne kecat ze preco sa rozisla z ex a streli take ze to preto bo je skareda...noo...radcej budte ticho nic nedobabrete
no hej leze na nervy ale tak raz za čas to povedať neni od veci kedže VAČŠINU to samú povedať nenapadne a baba sa chce pačiť a preto chce počuť že sa niekomu pači lebo inak by vyšla snaha na zmar //bože ja som tak škaredá //
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
na to to je aj jeden vtip že ide boh po rajskej záhrade vidí hada hovorí pekný tvor dalej vidí kona vraví krásne a vidí ženu a povie nevadí ta sa domaľuje
a k tej namyslenosti.. dalsii extrem.. najlepsie je zdrave sebavedomie.. ja na seba poviem,. ze vyzeram zle.. ked vidiim fotku, na kt. sa ako vzdy tvarim nepriicetne
16: tomu never