@mamradadeli chlap je na sex a aby zarábal peniaze...........žena zas na domácnosť a čakala manžela v župane pri vchode..........starala sa o deti a sedela doma.........filip
Tak určite by mi to vadilo, zase nehovorím že sa chcem oženiť len, aby som mal slúžku doma, ale tak variť by mala vedieť každá žena, prať nemusí, prať viem aj ja, vlastne aj variť viem.
Pokiaľ by nevedela absolútne variť, zapnúť práčku a nastaviť ju a dokonca žehličku by poznala leda tak na vlasy, tak s takou by som nechodil a nieže si ju bral... Ale... nikdy nehovor nikdy
Nie, bolo by mi to nepríjemné učiť ju to. Zas viem sa o tieto veci postarať aj ja, ale radšej by som bol, keby sme sa o domáce práce podelili
Variť viem. a nech si chlap nemyslí, že on variť nemusí vedieť. všetko sa dá slušne podeliť bez hlúpych hádok a predsudkov.
A keď sme pri tom, manželia sa majú starať jeden o druhého. A navariť tomu druhému nie je ako chcieť štiepiť atóm, zostrojiť atomovú bombu a hodiť ju do kuchyne.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
@depropex preboha, nežeň sa!!!, urob si syna a na neho plať, takto ti zostanu všetký ženy........filip
a kto dnes nevie prať??? to by už aká brzda musela byť, aby nevedela prať veď perie práčka
Nie, bolo by mi to nepríjemné učiť ju to. Zas viem sa o tieto veci postarať aj ja, ale radšej by som bol, keby sme sa o domáce práce podelili
A keď sme pri tom, manželia sa majú starať jeden o druhého. A navariť tomu druhému nie je ako chcieť štiepiť atóm, zostrojiť atomovú bombu a hodiť ju do kuchyne.
A s varením tak nejak rovnako, šak nikto nemusí byť šéfkuchár ...
(ja viem)