nóó, tie dievčatá, čo si naozaj vážim už asi vyhynuli, pretože už som dlho nevidel kráčať po ulici slušné a vychované dievča ...Všetky dnes len: nemáš cigaretu?, pôjdem sa v piatok na*ebať a z úst nič iné len od p*če do p*če... Ale samozrejme, česť výnimkám...
Vazim si dievcata ale kamosova sestra mi povedala ze nenavidi ked chalan udrie holku inac ma podla mna pravdu. A povedala ze ak zistim ze neaky frajer ktory udrie dievca tak ona si ho poda. Ale nie tak vazne ale dievcata sa nebyju!!!!!!!
vazim si ich tak ako oni seba...ak sa niejaka baba vazi len na tolko ze sa znizi na uroven "kde-jakej..." , tak potom si ju ani ja viac vazit neviem...len t ak ako ona seba...
Toto je príbeh z dávnych časov. Z časo mýtov a legiend, kde antickí bohovia boli malicherní a krutí a zoslali na ľudstvo osud utrpenia. Len jeden človek sa im dokázal postaviť. Herkules! Herkules vládol magickou silou, akú do tej doby svet nevidel. Ta mohla byť prekonaná iba silou jeho srdca. Cestoval po zemi všade tam, kde sa objavili prisluhovači jeho všemocnej nevlastnej matky Héry. A kdekoľvek sa objavilo zlo, kdekoľvek trpeli nevinní, vždy tam bol... Herkules!!!
haha budem vyzerat ako neuprimny, ale myslim ze tazko moze niekto patricne ocenit hodnotu zeny ja sa snazim, ale myslim, ze mam velke rezervy
ale zase - aj hodnotu muza..proste cloveka.
no a ked sa bavime o zenach, ze co na nich...no zeny hm...zeny pekne vonaju, su krasne, su jemne, su matky...su mile a v niektorych veciach maju tendenciu zaostavat za muzmi, co mi fajne masiruje ego a ostatne veci su uz asi spolocne s muzmi, neviem. proste zeny su kuul
ano cenim si ale len tie ktore su to zasluzia, ani za nic si nebudem cenit pipky, ktore sa flakaju a snazia sa zaujat nadrzane prasce, ktore sa kukaju po vzhlade a po peniazoch.
cenim si take, ktore dokazu mat radi chalana takeho aky je ... no ale to bezvyznamne rozoberat kedze vieme ako MALO ich je.
sry za vyrazy ale fakt sa neoplati reagovat slusne na tuto temu
ja si nevážim ženy podľa mňa sme sebecké svine (myslené z časti ironicky), keď to zovšeobecním.. a hodím všetky do jedného vreca.. skôr si vážim ženy, ktoré sú matkami (ale naozaj dobrými matkami )
Žena je to najkrajšie, čo môže muž na tejto planéte stretnúť. Bohužiaľ nie vždy je najkrajšia aj tá ženská osobnosť. Z toho dôvodu začínam posudzovaním a končím pri ľudskej rovnosti...
@0 Pozri...ja si vazim cloveka podla toho aky je. Nerobim rozdiely v pohlavi. Bezcharakterni sa najdu aj medzi muzmi, aj medzi zenami, ale k teme...ak je zena normalna, tak si ju samozreme vazim (viac ako muzov jednoducho vazim si zeny, ak uz len mozem byt pri nich som rad v zenskej spolocnosti ale odtial potial
chlapci si uz preto nevazia tie "normalne" baby, lebo nanestastie vacsina dievcat nema svoju hrdost a spravaju sa ako stetky a kvoli tomu musia trpiet aj tie ostatne dievcata
ja si vazim zeny a dievcata nepozeram vobec na vyzor ...lebo aj niektore dievcata poznam co sa o seba moc staraju....(ze by ste o nich povedali ze su stetky) a su tiez velmi milunke... proste ked otvori dievca usta zistim aka je aked je mila tak si ju vazim.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
a tak vseobecne ano
a co si o vas myslim? nechci vediet
Ja som tá POSLEDNÁ!
Ty by si mala mrdať, lebo si vkuse namosúrená ufrflanica.
ale zase - aj hodnotu muza..proste cloveka.
no a ked sa bavime o zenach, ze co na nich...no zeny hm...zeny pekne vonaju, su krasne, su jemne, su matky...su mile a v niektorych veciach maju tendenciu zaostavat za muzmi, co mi fajne masiruje ego a ostatne veci su uz asi spolocne s muzmi, neviem. proste zeny su kuul
cenim si take, ktore dokazu mat radi chalana takeho aky je ... no ale to bezvyznamne rozoberat kedze vieme ako MALO ich je.
sry za vyrazy ale fakt sa neoplati reagovat slusne na tuto temu