Čaute, jeden moj kamarat mi vravel ze ho vzrusuju zenske chodidlá ( footjob ) a vzrusuju ho velke zadky... je takych chalanov viac?
Mne sa to zda trochu ine, a divne, ale aky mate nazov na to vy?
pači sa mi ked ma žena malu riťku a co sa tyka chodidiel.... hmmm, no ked ma zena pekne nohy, ale to je asi tak vsetko, volaka praca s nohami ako pišes to neviem ci by sa mi pacilo
Na "nej" sa mi paci vsetko, aj tie chodidla ... no ale vo vseobecnosti ma chodidla nezaujimaju a tiez sa mi to zda trochu... prinajmensom neobvykle. A co sa tyka tych zadkov- ziaden extrem nemam rad... ale to zalezi aj od konkretnej osoby. Ale vzdy je lepsi trochu vacsi zadok ako "ziadny" zadok...
@petoooooooooooo ale aj ta tvar je diskutabilna... kazdemu sa, aj v tomto ohlade, moze pacit nieco ine... povedal by som ze najdolezitejsia je tvar- v zmysle aby sa pacila mne osobne lebo tiez si myslim ze ani pritazlivost tvare sa neda zovseobecnit, tak ako takmer nic...
mne by sa páčil pekný zadok s krivkami, môže byť aj väčší...ale nie na postave typu hruška.... rozumej zadok, nie stehná...
bohužiaľ, disponujem tým menším...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Najdvôležitejšia je tvár, keď tá nie je sexy, tak to už nič nespraví
a dosť si všiimam prsty na nohách!
a mám kamaráta, čo je zaťažený na chodidlá...
bohužiaľ, disponujem tým menším...
bo ja mam pocit, ze 90% uchyliexa prejavuje len u muzov
neviem, či môže mať, ja nemám