mne sa paci ked si dievcata prilepia na nechty platok cesnaku izolepou...krasne to vyzera a este lepsie vonia, a kedykolvek to mozes strhnut pre rychlu svacinku.
ach chlapci, s dlhými a dokonca aj s nalakovanými nechtami sa dá pravidelne umývať riad, variť, vysávať, umývať dlážku, či dokonca aj pracovať v labáku (v rukaviciach ofc) a to rovnako kvalitne ako s krátkymi a nenalakovanými.
@majusssska@17 Absolútne súhlasím. Myslím, že si tu aj zaslúži ten hlúpy názor zatagovať, aby si autor prečítal - @matheusko
Nie každá, čo má dlhé nechty ich má na to, aby sa vyhla práci a pokladá ich za dôležitejšie ako všetko ostatné. Ono sa totiž nič nedeje, ak sa lak trocha ošuchne napríklad pri drhnutí hrnca. Pri ostatných domácich prácach má šancu poškodiť sa asi tak rovnako, ako pri robení hocičoho iného A niektoré dlhé nechty sú aj pravé (tie držia na prste podstatne lepšie...), neexistujú iba umelé dlhé
@naily tak, neviem ako to je s umelými, ale so svojimi (ktoré postupne rastú a tak si človek na ne zvyká) to ide jedna radosť, alebo možno aj lepšie ako s krátkymi
@majusssska áno. Tiež mám dlhé svoje a bolí ma, ak si ich raz za mesiac ostrihám nakrátko (aj to musia byť aspoň 3 mm dlhé). A sú užitočné, občas nepotrebujem ani nôž a miestami mám pocit, že by som nimi aj konzervu otvorila
@naily@majusssska ... ja to mam z vlastnej skusenosti. Netvrdim ze s dlhymi ci nalakovanymi nechtami neda vykonavat nejaka domaca praca, alebo ze sa na tu pracu neda zvyknut ak ma nositelka nechty dlhe, nalakovane ci umele. Ale tvrdim ze takto mozno poznat, ze nositelka nevykonava manualnu pracu, ci prace v domacnosti. Napr. matka chodi ako obycajna jednoducha zena, nenamalovana, nenafintena, bez nechtov, sperkov, topanociek, ci draheho parfemu, kabelky ci kozucha ... a ako protiklad vlastna dcera zijuca v tej istej domacnosti, studentka, ktora sa nosi ako miss universe.
@matheusko a ja ti tvrdím, že to spoznať nemožno, pretože ja mám / mávam dlhé a nalakované, a tie domáce práce niekoľkokrát týždenne vykonávam. všetky druhy.
@matheusko ja si myslim ze je to blbost dnes ma uz takmer kazdy umyvacku, lebo ved to aj setri cas aj peniaze aj vodu, takze vtedy si lak neznicis, teraz su aj tie laky take ze nieco vydrzia, cize aj pri vysavani, alebo utirani prachu sa ti s nim takmer nic nestane a myslim ze zena sa ma o seba starat aj ked sa stara o domacnost vsak co ma chodit nenamalovana v teplkoch?
@matheusko mne príde prirodzené, že mladšej žene na svojom vzhľade záleží (aspoň o trošku) viac ako staršej, nech to znie akokoľvek. tiež poznám tety spoza pokladne v jednote a nevidím u nich dlhé nechty, namaľovanú tváričku, nejak extra upravené vlasy, ale takisto poznám 19ročné dievča, ktoré za pokladňou v jednote robí rovnako ako ony, 6 dní v týždni od rána do večera a tie umelé nechty si každý týždeň urobí, maľuje sa a aj tie vlasy si už nejak upraví
@naily@majusssska@pumaamravec ... tak dobre mozno sa mylim, dnesne laky a nechty vydrzia viac, atd. Ja si svoj nazor poopravim podla toho co odpozorujem
A s tym ze zena sa ma o seba starat aj ked sa stara o domacnost suhlasim.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
30 komentov
@4
Lak mi je u ... a hlavne nemám rád dlhé nechty!
Nie každá, čo má dlhé nechty ich má na to, aby sa vyhla práci a pokladá ich za dôležitejšie ako všetko ostatné. Ono sa totiž nič nedeje, ak sa lak trocha ošuchne napríklad pri drhnutí hrnca. Pri ostatných domácich prácach má šancu poškodiť sa asi tak rovnako, ako pri robení hocičoho iného A niektoré dlhé nechty sú aj pravé (tie držia na prste podstatne lepšie...), neexistujú iba umelé dlhé
A s tym ze zena sa ma o seba starat aj ked sa stara o domacnost suhlasim.