Hej, ale keďže sa tvárim, že som do istej miery zakríknutá osoba, tak väčšinou nechávam preskúmať tieto diablove zákutia druhej strane a tradíciu takých vtipov neiniciujem, ale neskôr udržiavam
@zajko30 ...Jj, tak nejako to asi vyzera to privitanie
...Raz som bol so slecnou v meste na prechadzke (Boli sme spolu len krato, v podstate som ju este len namotaval) a z dajakej marie vybehol kamos na mna od zadu a pri*ebal mi po riti s tym "Nazdar buzna !"
...Mal som potom co vysvetlovat dotycnej ...Bola dost v rozpakoch
@nobile no to sa mne take niečo stalo ale opačne, keď som išiel s frajerom a prišla ku mne sesternica a začala ma bozkávať, že sme sa dávno nevideli a tak..........no prúser ako hovado........filip
@nunu vsak riadne divne? ja som bol tiez prekvapeny
@tikalok sranda ako uznavam, ze vacsina z nich nie je nejak ze by som sa nahlas smial z nich alebo tak... to nie, sem tam sa zadari, ale vseobecne...skor asi ide o taku druznost a srandu, ako o nejaku vysoku uroven smiesnosti tych zalezitosti
raz sa ma prisediaca v bare spýtala, či sú moji dvaja kamaráti teplí. otočím sa a oni sa tam navzájom kŕmili tyčinkami - naraz jedli jednu tyčinku až kým sa ich pery nestretli
neviem mozno som ja divna Ale mne to tak jemne vadi ked maju chalani taketo reci, ako sem tam to sa da, ale niektori to prehanaju mna to tak dost co ja viem odradza alebo ako to povedat
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
44 komentov
@tunidlo jasne, ved..ono s dakym sa to ani neda nikdy...proste s niekym to ide, s niekym to nejde
Ked clen, clena vidi na ulici hrdo zakrici "Servus buzna !!!"
...Nikto tomu nerozumie, len zasveteny a uz aj ked sme mimo puberty, ten klub nam ostal akosi
...Dokonca casto aj padaju rozne vtipy tohto charakteru hlavne pred priatelkami ci nadejnymi adeptkami na jednu noc ...
...Raz som bol so slecnou v meste na prechadzke (Boli sme spolu len krato, v podstate som ju este len namotaval) a z dajakej marie vybehol kamos na mna od zadu a pri*ebal mi po riti s tym "Nazdar buzna !"
...Mal som potom co vysvetlovat dotycnej ...Bola dost v rozpakoch
@tikalok to fakt? nikdy?
@tikalok sranda ako uznavam, ze vacsina z nich nie je nejak ze by som sa nahlas smial z nich alebo tak... to nie, sem tam sa zadari, ale vseobecne...skor asi ide o taku druznost a srandu, ako o nejaku vysoku uroven smiesnosti tych zalezitosti
Moji spolužiaci sa aj dokonca dávajú imaginárne zo zadu počas prestávok
sak sa vyjadrite @pershing363 a @edisek