Už dlhšiu domu ma trápi, prečo nemám chlapca. Alebo skôr čo mám spraviť aby som ho mala?..Doteraz som viedla život plný zábavy, samé party a podobne, veď zabávať sa treba kým som slobodná, ale už ma to nebaví a chcela by som konečne vážnejšiu známosť. Več
Pravdepodobne sa tak správaš.. aj keď ja si myslím že určite, keďže to tu píšeš... alebo si priveľmi vyberavá namyslená baba, ktorá odmietne každého chalana lebo sa mu nepáči... a dosť naprd že väčšina ťa tak berie.. tým pádom ťa pozná menej ľudí .. sa presťahuj a začni odznova
Dve či tri krásne baby, skôr by som povedal, že má pri Vás každý chalan nulové ego, až na pár partyboyov ktorý nestoja za reč. Ak sa ti niekto páči jednoducho mu to povedz, maximálne ho zabije krátkodobá zástava srdca..
ako chces vaznejsiu znamost, ked sa spravas ako lahka defka?...to nejde zo dna na den sa zmenit....podla mna by ta to este zacalo nudit, a ked uz fakt tak chces vazny vztah, tak zacni brat vsetko okolo toho vazne a urci si , co vlastne od toho ocakavas a akeho chlapca vlastne chces.
no, ked ta vacsina chalanov berie ako dievca na jednu noc, bude to mozno tym, ze si taketo veci praktikovala ( neviem, nepoznam ta, ale znelo to tak) a potom by som sa necudovala ze nemas vztah, ved ked si na jednu noc, naco by im bol vztah, no offence.
@vefkaa ty nemáš chlapca ? Neverím ... Podľa mna to že sa niekto zábava je ok! . Ide aj o to kde sa s kým zoznámis atd ... Na disko možno nieje viac príležitosti na vážnejšie vzťah , možno v škole ich je viac , ak pôjdes na výšku tam ich bude tiež kopu, možno aj v práci alebo čo ja viem kde všade ...a sebavedomie je tiež dôležité .. Treba hľadať na správnych miestach. ... A keď si takého čo by sa ti páčil nestretla , tak stretnes neskôr , Treba tomu dať čas ...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
ale ako povedala nemenovaná @lowinqa máme času ako múch na verejných záchodoch
@moccacino mozno lebo vyzeras tak umelo?
skus sa zmenit
podla mna si fajn a je dobre, ze vies, co chces. myslim, ze najst si vztah nebudes mat problem - pekna si a v hlave hadam tiez nieco mas.
len netlac na pilu. ono to pride, len nesmies hladat vztah nasilu a za kazdu cenu