no samozrejme chalani ti ma trapia sice mam ece len 13 ale uz by sa patril neaky chalan..vsetci okrem mna no moje spoluziacky maju frajeerov len ja ne...takze pokladam si 3 otazky
ešte ti poradim...vyfinti sa chod do mesta postoj tam na namesti a ked sa ti nejaki okoloiduci zapači choj za nim a powec čawko pekne tričko z kade ho maaš nwš kade sa dostanem tam a tam a celu cestu sa s nim wiprawaj...no a daako to pride wimena čisel a tak....hehhh fakt pomaaha to... .už to radim sem tuši druhyy raz ale to newadi....ale ak si hambliwa obliekaš sa jak mniška tak potom ta žaadni xalan nebude stet...samozrejme nehoworim že sa musiš obleect jak štetka
takzeee hnusaci nezalezi na krase ale chapeem...to ze si w puberte neznamena ze musis mat chalana chalani su na howno mam teoriu aj ked wiem ze mam len 14...a faakt pride to samoo
no a čo nepaači sa wam moja teoooria???tak wšade su debilčekowia ale nejaki pekni sa ždy najde...a wed ten do sa ti pači sa ho spitaj že:"pačim sa ti??"no a potom si budeš istejša či ta nedo ste... ale ked ti powee že si škareda alebo tak tak je to dost blbyy pocit
milacik ale nie kazdy je taky jak ty narowinu...ale ked sa na to pozrem ja tak to je dost ubohe...na to treba pomalicky najprw sa skamaratit a potom to pojde
14.no dobre wed presne skamaradit ale ked bude utiahnutaa a nikto sa jej nespiita nič ani sa s nu nebude žadni xalan bawit tak musi sprawit prwi krok ne??
wed ja nehoworim že na ulici že sa spitat že pačim sa ti???proste začneš sa hrat na blbuu som prvykrat v tomto meste stratila som sa kade sa dostanem tam a tam... a ked sa ti stal už trapas mno a čo sa steš bat do konca žiwota??
nehaj to racej tak a to pride...ked to budes wyhladawat len sa ponizis alebo nieco w takom zmysle a ked maju KAMARATKY FRAJEROW neh maju co ty po nich sa wyser na ne
hej paci a ja sa pacim jemu ale je medzi nami 3rocny rozdiel ..a to nam vadi a inak je to moj 2.naj kamarat...
zubnakefka :ked ja newiem je to take ze chcem to ja ako chalana ale ccem aj sa to co ktomu patri a cem to preto lebo ma sklamali 2kamosi a cem aby som to mohla dakomu porozpravat proste chcem mat frajera aj kamarata
Poslys, Korin, kam sa ponahlas? Ved v 13 rokoch je uplne normalne, ze nemas chalana, skor by si sa mala pozerat na kamosky, co maju, ze su mimo, ved to ho chces mat len preto, ze ho maju ine? Uz to pisem x-ty krat, ja mam 22 a este som nemal babu, ja viem, ze nie som nijaky ideal, ktory sa musi nasledovat, ale ved len tak s niekym chodit, ked clovek este netusi, co je to laska? Vydrrrrz, vsetko bude, v tomto sa ponahlat netreba, zbytocne si robis starosti Skareda nie si, ale este na to rozhodne nemas vek, tak sa radsej zaoberaj niecim inym, naco si zbytocne skracovat detstvo a mladost?
A nic proti Baarculiq, ale nesuhlasim, akoze ked to ty takto robis, ako si napisala, tak sorry, holka, ale ked neprestanes, budes to mat velmi tazke v zivote, to si pis, chilku ti to tak moze ist, ale raz sa popalis a pokazis si zivot, to ti vazne rozpravam, tak to neuc este aj ine nevinne dievcata
aj ja som to robila ale mnaaaa to omrzelo maximalne tak sprepacenim jebem na to...ale tak ked sa poznate tak mu powec niecooo ja newiem...tu barculiq ti urcite neco wymysli
Asi ten tvoj kamoš je hamblivyy a nepowii ti na rowinu že ste s tebu chodit.. ..s tu hambliwostu je to ždy tažke lebo nikam to s tim nedotaahne...a je starši alebo mladši??
ja byt chalanom 16rocnym tak nexem 13rocne decko ani 14...preco nejste spolu dewcaaaaaaaaaa!!!!!!!!DUNGEO uppplneee suuhlasiiim...mna by zaujimalo kolko si mala ty chlapcow barculicek
Dunqeo...no može ti to bit jedno de to ja s timto dotaahnem..mam iba prawidlo neoslowujem staršiich ako 15 a mladšich ako 13...nee som pedofil..ale tu nitre a hlawne na našej škole su dost normaalny xalani keryy sa nehambia...a pre Korin11111...ak nikam nechodiewaš čo pochibujem lebo nemaš na to wek tak jedine de sa možeš zoznamit je škola a net..ale net neodporuučam nekery su tu pedofili čo sa hraju na malu dobru kamaratku
Neni si skareda, ale pre mna, a aj pre ostatnych vyzeras ako dieta, decko. Male. Odhadoval by som ty 10 rokov.
Nie je dievca, ako dievca. Niektore baby su v 13 uz ovela viac vyspele, co sa tyka vyzoru. Ty si neni. hold smola, nemozes za to, je to priroda. Pockaj nez chvilku zostarnes, a zacnes posobit ako starsia. Potom mozno. Zmeni sa aj tvoj vyzor, aj vsetko.
a twoja gramatika...ako nehoworim ze ja ju mam dobru ale take samozrejmosti sak to musi ist automaticky...mislis z mekym i...myslim ze na miesto chlapcow by si sa mala ucit
46....hehhh možno a nezdaaam ale som seeddmačka a doteraz som mala ždy čistee aj terraz to tak wizera...ja som len leniwa abi som sa kukala na klawesnicu de dam jake i
ale wed to je samozrejmooost......ale fakt ti da newem us jak sa wolal ti dobre radil...
>
>
>A nic proti Baarculiq, ale nesuhlasim, akoze ked to ty takto robis, ako si napisala, tak sorry, holka, ale ked neprestanes, budes to mat velmi tazke v zivote, to si pis, chilku ti to tak moze ist, ale raz sa popalis a pokazis si zivot, to ti vazne rozpravam, tak to neuc este aj ine nevinne dievcata:-
Baarculiq - osobne poznam holky, co v tvojom veku nemali nikoho a teraz tiez nemaju a su omnoho starsie od teba, su uplne normalne, v pohode baby a vobec sa nechystaju do klastora, ale ved ty na to prides, a potom ta to bude srat, ale je to tvoja vec, ja ti to neberiem
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
73 komentov
nemusi byt chyba v tebe
si prilis mlada uzivaj si este zivota
navod je ... potrebujes velyk pocet baliacich papierov. ale dakych farebnych
poradil som ti? nemas zac
a: Baarculiq
neboj neobliekam sa jak mniska
....no je to take ze mne sa ce uz akoze puberta a vsetko a chalan kde?newidim ze by bol ale kked cem a tu v banovciach su samy hnusaci no?
jak blba
hej paci a ja sa pacim jemu ale je medzi nami 3rocny rozdiel ..a to nam vadi a inak je to moj 2.naj kamarat...
zubnakefka :ked ja newiem je to take ze chcem to ja ako chalana ale ccem aj sa to co ktomu patri a cem to preto lebo ma sklamali 2kamosi a cem aby som to mohla dakomu porozpravat proste chcem mat frajera aj kamarata
A nic proti Baarculiq, ale nesuhlasim, akoze ked to ty takto robis, ako si napisala, tak sorry, holka, ale ked neprestanes, budes to mat velmi tazke v zivote, to si pis, chilku ti to tak moze ist, ale raz sa popalis a pokazis si zivot, to ti vazne rozpravam, tak to neuc este aj ine nevinne dievcata
INAK VSETKYM DAKUJEM ZA RADY AJ KED STEMI MOC NEPOMOHLY AZ NA NEKTORYCH
nejsme spolu preto lebo nam vadi vekovy rozdiel
ňtak nic zbohem idem het
Nie je dievca, ako dievca. Niektore baby su v 13 uz ovela viac vyspele, co sa tyka vyzoru. Ty si neni. hold smola, nemozes za to, je to priroda. Pockaj nez chvilku zostarnes, a zacnes posobit ako starsia. Potom mozno. Zmeni sa aj tvoj vyzor, aj vsetko.
Takze v tvojom pripade to chce len vek...
>
>
>A nic proti Baarculiq, ale nesuhlasim, akoze ked to ty takto robis, ako si napisala, tak sorry, holka, ale ked neprestanes, budes to mat velmi tazke v zivote, to si pis, chilku ti to tak moze ist, ale raz sa popalis a pokazis si zivot, to ti vazne rozpravam, tak to neuc este aj ine nevinne dievcata:-
Baarculiq je poriadny parazit birdzu
...hm a k tym tvojim otazkam..ani jedna..
...sa dakde postav a volaco na seba vylej...pomaha fakt..hh..si este vypchavky daj a bude ok..hh..potom vyzlec a ber jeho tricko
..ale nie si picu robim..lol
..ale ja to kludne spravim..haha