@kerrang tak potom to asi so zenami nevies dobre ked nevies co písať aby sla do toho by som ta kľudne zaskolila haha a to ste mali rovno šup foto do správy clovek nikdy nevie
@mccafe uhádla si, ja to neviem dobre na všetkých "frontoch" ...ja už len nejako kecám ako s mužom s nimi, keď tak a už si ani od vzťahov nič nesľubujem ...upierať sa takto o vzťahy a na nich moc byť upretý a si sľubovať, tak sa v momente zabijem ...chvalabohu, že ja si to už tak neberiem po tom, že ani ten krátky mi nič nedal a mierim inam moje snahy ...bolo by aj všetko fajn, len keby aj ľudia v rodine aj skrátka v práci si nezačali myslieť niečo o nezadanom, aj keď som sa nikomu nezmienil ako dlho som bol zadaný a s kým som bol ...nechcem aby ma považovali za divného alebo nejakého degeneranta
prišlo by mi to "divné" len v tom zmysle že dopekla, veď to sa nestáva ani keď ženská má záujem.
čiže prišlo by mi to silno výnimočné a sympatické a príjemné.
až by som z toho začal byť mierne paranoidný, lebo "too good to be true." čiže by som začal premýšľať kde je háčik. je to nedočkavá nymfomanka ktorá takto kontaktuje 10 chlapov za týždeň? sériová vrahyňa? ideme na to víno niekde kde bude jej bývalý ktorému chce spôsobiť žiarlivosť?
atakďalej.
ale snažil by som sa proti týmto praktickým otázkam bojovať a ignorovať ich, a veriť danej ženskej že to myslí úprimne a proste je naozaj tak výnimočná že vie nejaký krok spraviť aj sama, a tým pádom by mi to veľmi imponovalo.
@kerrang som zazrel nedávno techniku o ktorej som ani vo svojej extrémnej mizogýnii neveril že funguje, ale zdá sa že funguje. teda, ak aspoň dobre vyzeráš.
začni tým že jej napíšeš čo by si jej kam strčil a ako by sa jej to páčilo.
ak čokoľvek odpíše, tak to bude niečo v odmietavom zmysle, že ona neni ten typ, alebo taká dajaká somarina.
na to jej napíš "aha, okej, v pohode, tak potom čo keby sme zašli na pivo/kávu/whatever a uvidíme ako sa to vyvinie?"
XD
...aj keď to je technika z anglosféry, čiže možno ešte tak 5-10 rokov popredu oproti tomu kde je slovenská spoločenská situácia =D
@midnight tak či dobre vyzerám je relatívne ...podľa mňa z hľadiska väčšiny žien tú dostatočnú výšku nemám, to aj vidím s akými bývajú ...len občas, že sú s niekym kto má aj 175 cm ako ja
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
čiže prišlo by mi to silno výnimočné a sympatické a príjemné.
až by som z toho začal byť mierne paranoidný, lebo "too good to be true." čiže by som začal premýšľať kde je háčik. je to nedočkavá nymfomanka ktorá takto kontaktuje 10 chlapov za týždeň? sériová vrahyňa? ideme na to víno niekde kde bude jej bývalý ktorému chce spôsobiť žiarlivosť?
atakďalej.
ale snažil by som sa proti týmto praktickým otázkam bojovať a ignorovať ich, a veriť danej ženskej že to myslí úprimne a proste je naozaj tak výnimočná že vie nejaký krok spraviť aj sama, a tým pádom by mi to veľmi imponovalo.
začni tým že jej napíšeš čo by si jej kam strčil a ako by sa jej to páčilo.
ak čokoľvek odpíše, tak to bude niečo v odmietavom zmysle, že ona neni ten typ, alebo taká dajaká somarina.
na to jej napíš "aha, okej, v pohode, tak potom čo keby sme zašli na pivo/kávu/whatever a uvidíme ako sa to vyvinie?"
XD
...aj keď to je technika z anglosféry, čiže možno ešte tak 5-10 rokov popredu oproti tomu kde je slovenská spoločenská situácia =D
» pbs.twimg.com/media/EeQZjTCUY...
zdá sa že pokiaľ chalan vyzerá dosť ako ken, tak áno
čiže kompenzuj prachmi. čo ti vravím od začiatku.