ale ja som nechcela vedieť AKO sa spravate.. chcela som aby ste mi vsetky tri moznpsti ako sa spravate ked vam ide o prve,,ked o druhe ,,ked o tretie...nie AkO sa spravate... chapete..napr..ked chcem byt kamarat.tak ju skurujem posielam do riti abo co.. ..ked som s azalubil..vypisujem zamilovane smsky a blabla...chapete?
2. najprv na to musim mat... ale nie len tak psychycky ze odhodlat sa na to ale tak... zvazim ci to ma perspektivu ak hej tak idem na vec mno a tak najprv sa treba spoznat bo vztah vychadza z priatelstva
3. rozpravam sa s nou nie? ale urcite nepojdem za neznamou holkou ze jo s tebou sa chcem kamaratit
aaaa keď sa ku mne chalan sprava tak ..proste nepozname sa velmi dlho..asi tak druhy mesiac teraz...noo a..ja som proste taka...splašena.. ...no a my ked spolu piseme alebo sme niekde vonku tak sa len skurujeme a robime si zo seba srandu ,kto koho viac skuri je vacsi sef a tak ... ,..proste.. je haluz ked sa stretneme niekde .....no ale on sa mi dajak vryl do mysle..duam ze nie do srdca ...a nvm co teraz si mam mysliet..ze ako ma bere....neviete nahodou ?...cca..
1. ešte sa nestalo, ale asi by som jej dával komplimenty na jej postavu nejaké narážky.
2. asi by som mal trému a moje reči by neboli zmysluplné, ale správal by som sa tak, aby som nič nepokazil, teda by som bol asi trochu suchý, ale snažil by som sa robiť mierne vtipné veci.
3. bol by som uvoľnený a pomerne otvorený, robil by som si naplno srandu
je mu s tebou dobre?Ste spolu v parte alebo sami?oblubil si ta? rozumiete si?myslis si ze ta ma rad?
Na otazku sa neda odpovedat nekonkretne.S kazdou holkou niesu rovnake "úmysli", vazne netusim co ocakavas od tejto temy. Stretnem 10 super dievcat ale proste z 9 nic viac ako kamarati a posledna sa mi velmi zapaci nebudem sa ku nej chovat ako k ostatnym
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
23 komentov
1, ju chcete dostať len do postele...
2, sa vám páči a chceli by ste s nou byť možno niečo viac ako kamarát...
3, ak sa s ňou chcete len kamarátiť...
:?
a u kazdeh je to ine,u niektorych len kamarat,u niektorych by mozno aj nieco viac
2.najprv by som sa tváril ako nevinný kamarát a po čase by som rzbalil na ňu tú otázku
3.to pomne nechci
1. nerealne
2. najprv na to musim mat... ale nie len tak psychycky ze odhodlat sa na to ale tak... zvazim ci to ma perspektivu ak hej tak idem na vec mno a tak najprv sa treba spoznat bo vztah vychadza z priatelstva
3. rozpravam sa s nou nie? ale urcite nepojdem za neznamou holkou ze jo s tebou sa chcem kamaratit
ja len dodám,že je to jedno,ako sa aký chalan správa,pretože už skôr či neskôr to baba pochopí a vycíti a uvidí,či to chce aj ona,to čo on..
2. asi by som mal trému a moje reči by neboli zmysluplné, ale správal by som sa tak, aby som nič nepokazil, teda by som bol asi trochu suchý, ale snažil by som sa robiť mierne vtipné veci.
3. bol by som uvoľnený a pomerne otvorený, robil by som si naplno srandu
Na otazku sa neda odpovedat nekonkretne.S kazdou holkou niesu rovnake "úmysli", vazne netusim co ocakavas od tejto temy. Stretnem 10 super dievcat ale proste z 9 nic viac ako kamarati a posledna sa mi velmi zapaci nebudem sa ku nej chovat ako k ostatnym