prečo chalani tiež neplaču??chcem aby aj oni plakali ako aj my!!...mnee dal chalan košom a som 2 týždne plakala... keby ja som dala chalanowi kopačky určithe neplače..prečoo???,
A preco si myslis, ze chalani neplacu? Si myslis, ze chalan je babika bez citov? Ja tiez placem. A nehanbim sa za to. A mozno aj ten dotycny place ale ak si mu dala kosoma lebo on tebe a neplakal tak k tebe pravdepodobne nic necitil. Ak chlap k zene daco citim a rozidu sa tak verim tomu, ze placu obaja.
no tak to ty musis poznat moc bezcitnych calanov,ked hovoris ze neplacu....ja som videla plakat dost chalanov,a dost ma to vyviedlo z miery,hlavne ked mam toho dotycneho rada..a niekedy az moc
Placu ale nie vsetci, ja som naposledy plakal ked som si zlomil nohu v osmej triede na zakladnej a potom som sa na nu postavil Odvtedy nepamatam ze by som plakal a to som sa uz stihol vydrbat z motorky . A kvoli citom alebo tak som este neplakal, miesto plakania sa radsej vybucham do boxovacieho mecha alebo nejak inak fyzicky znicim... Proste kazdy ma svoje metody pustania citov napovrch...
Chalani možno nerevú ale je tu jeden FAKT a to tento:
baba sa rozíde s chalanom za dva týždne sa vyreve dobre bla bla bla, baba dá košom chlananovi a TOHO DEPRESIE DRŽIA dva mesiace tak myslím že chalani sú o mnoho citlivejší ako baby a nie že baby nadajú chalanovi do svine a je šetko ok chalan sa daľšie dva mesiace trápi zatiaľ čo baba rieši o dva týždňe dalšieho chlanana
placu fakt placu zakryvat to budu nwm do kedy...ale proste je to w nich ze to zakrywaju ale placu....ale zas nie tak ako my teda ja D ze rewem koli setkemu obzwlast ked mam kramy...ale ja nwm ked im nieco pride luto nedaju to najawo ale plakat wedia...moj chalan pohadali sme sa potomsommu dala pusu a zrazu slza!! hadal sa so mnou ze ma len nieco w oku ale wecer sa priznal
ja sa cudujem nad tymito otazkami... ked sa chce hocikomu moc plakat je jedno ci je to chalan alebo dievca tak to nepotlaci... aj keby neviem co... hlupa otazka a aj mam taky pocit ze hlupe cele forum
nie nie kazdy to potlaci mne ked baba povedala nie a tak mi to prislo luto ze proste sa mi chcelo plakat a som to chcel potlacit ale nedalo sa a muselo to ist von
@Kiklop ocuvaj ma ty stara garda... pobil si sa uz tak za ti tiekla krv z oci , usi, ust atd... to mam rad takych to ludi... to vtedy places aj ked nechces... a umrel ti ty hovado jedne niekto s rodiny... to takych to mam najradcej... stara garda heeh
no diskusia hodna veku zakladatelky...chalani placu rovnako ako dievcata,aj oni su len ludia a maju city aj ked mozno malokedy to robia pred niekym ale proste placu.a ze ten tvoj neplakal...hmm mas 14 tipujem ze aj on mal plus minus tolko a povedali ste si ze idete spolu chodit...ok chodite spolu a on ta nechal.no asi vas "vztah" znamenal pre nho vela, a strasne mu na tebe zalezalo nie?? vtedy ludia neplacu.....aaach ved sa zobud!
@1 ano chalani placu tiez a ti co nie su zvycajne nasilny... kedze je to sposob ako sa "vyventilovat" nieje sa za co hambit, sme tiez len ludia, ale u nas to nieje take verejne alebo ako by som to nazval.
@37 no nenecha, tomu ver... ale je viac moznosti ako sa chalan vyventiluje... bud sa ide hrat na hrdinu a pojde sa na niekom vyvrsovat alebo bude napr. aj plakat...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
akoze plakal som naposledy ked som sa pichol do oka prstom ked som sa vyrypal zo stolicky
ale nieje to tak vzdy, aj ked muz neplace, tak tiez citi emocie naplno,.. a predsa, su situacie ked si jak male deti poplacu aj ty najvacsi tvrdasy...
baba sa rozíde s chalanom za dva týždne sa vyreve dobre bla bla bla, baba dá košom chlananovi a TOHO DEPRESIE DRŽIA dva mesiace tak myslím že chalani sú o mnoho citlivejší ako baby a nie že baby nadajú chalanovi do svine a je šetko ok chalan sa daľšie dva mesiace trápi zatiaľ čo baba rieši o dva týždňe dalšieho chlanana
Žena sa vyreve a je pokoj.Chlap dostane v 50 infarkt.
hmm,, ale tak zase ten liberalisticky trpaslik vo mne mi hovori že plač u chlapca treba vedet pochopiť, ak sa jedna o psychicku bolest, a nie fyzicku
netrapi ta to?
nepotrebujem to ukazovat na verejnosti