Nepoznate niekto lacnu chatu v Ruzomberku a okoli? Popripade hociake ubytovanie len na dve tri noci pre asi 5 ludi o Ikare texikome ruzi a triu viem ale len tak nahodou ci neviete aj o niecom lepsom mozno aj lacnejsom
Nechápem niekedy vaše zmýšľanie ľudia. Na študentskom fóre určite človek nájde viac chát na prenájom ako na stránkach ktoré sa venujú prenájmom rôznych nehnuteľností... Nabudúce tu niekto rovno napíšte že či sa tu nevenuje nikto výrobe ponožiek a podnikaniu s nimi, lebo chcete kúpiť jeden pár.
@marleymt@karlotiskot by ste sa cudovali ale prave tie najlepsie a najlacnejsie nemusia byt na nete... a marley neboj sa goglil som si vsetko co sa dalo a asi preto pisem sem lebo nic s toho ma neoslovilo vid niektore privati som aj vypisal... no predtym nez tam zavolam sa predsalen poinformujem ci niekto nepozna nieco lepsie....
@aveall nenašiel si fakt nič? lebo ja keď som hľadala chatu minule aj teraz, tak som našla na takýchto stránkach toho dosť, niektoré síce nestáli za nič, lebo ani majiteľ nekontaktoval naspäť, ale väčšina bola taká, že sa mi ozvali a dohodli sme sa...
lebo keď napíše tuna niekto, že niečo pozná, tak to ešte nemusí znamenať, že bude mať kontakt a bude to vedieť vybaviť, a môže s tým byť viac roboty a vybavovačiek ako keby si si našiel niečo na nete...a niektoré chaty tiež nie sú inzerované na takýchto stránkach, ale keď zadáš správne heslá do googla, tak zvyčajne ti nájde niečo na okolí, aj keby to nebola takáto všeobecná stránka, ale len stránka toho daného ubytovania...
@acheraya tam sme boli a veru tam bolo super ale mi ozaj zhaname nieco uplne lacne fakt budeme to potrebovat len na prespavanie... a asi je aj moja chyba ze som to neupresnil nasli sme najlacnejsie texikom ze 5 ecok noc no asi uz nic lacnejsie nebude tak ale skusil som to
@acheraya jj da sa ked si objednas tak myslim ze 5 euro noc , iaden luxus ae staci a aj nad stanmi sme premyslali ale asi nie lebo chceme z ruomberka vyrazat po okoli
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
» chaty-ruzomberok.centraleuropetravel.com/slovensko/...
Nechápem niekedy vaše zmýšľanie ľudia. Na študentskom fóre určite človek nájde viac chát na prenájom ako na stránkach ktoré sa venujú prenájmom rôznych nehnuteľností... Nabudúce tu niekto rovno napíšte že či sa tu nevenuje nikto výrobe ponožiek a podnikaniu s nimi, lebo chcete kúpiť jeden pár.
@doncici aky privat ?
lebo keď napíše tuna niekto, že niečo pozná, tak to ešte nemusí znamenať, že bude mať kontakt a bude to vedieť vybaviť, a môže s tým byť viac roboty a vybavovačiek ako keby si si našiel niečo na nete...a niektoré chaty tiež nie sú inzerované na takýchto stránkach, ale keď zadáš správne heslá do googla, tak zvyčajne ti nájde niečo na okolí, aj keby to nebola takáto všeobecná stránka, ale len stránka toho daného ubytovania...
potom prespávať aj pod stanom, či to nechcete tak ?
Bývame 4 km od Rk,máme privat,taký ako menší dom,byt,všetk tam je,pre 5 až 6 osôb