Ahojte. Prepáčte, že zakladám túto anketu znova, ale potrebujem sa spýtať ešte raz. Dá sa nejak zmeniť napr. IP adresa ? (vypojenie netu a zapojenie nefunguje), alebo máte návrh na nejaký program? Odblokoval si niekto ban na chatroulette pomocou niečoho,
skús sa prihlásiť z iného konta na počítači, možno ma tu všetci vysmejú lebo nie som žiadny profík, ale mne to pomohlo keď som dostávala bany na ex stránke zabitycas.sk, niečo podobné to bolo
zmena konta asi nepomoze... skor skus nejaky ip anonymizer... » www.onlineanonymizer.com/... mozno pomoze... btw, to co si tam robila, ze si dostala ban? sak ked ti chlapi nedostanu ban za tie svinaciny co tam porabaju,, tak uz netusim za co...
a potom v prehliadači odstráň všetky údaje prehliadania... ja mám chrome a tam je Kľúčik, História, Vymazať všetky údaje prehliadania ... vraj ide hlavne o koláčiky
inak včera som mala book na balkóne, na sebe nič a tak ma asi po 10 minútach blokli... ale stačilo urobiť toto a ide mi to opäť
@all nerobila som tam nič. Len tam je tak prijebaný systém, že máš možnosť sa odblokovať, keď zablokuješ určitý počet nevhodných ľudí (to nefunguje).. a samozrejme že každý blokuje toho prvého čo vidí, a nehladá tam nejakého honiča.. A toto sa mi už stalo druhý raz ! Prvý raz mi ban odstránili o deň, ale teraz nič...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
Inak @2
potom choď tu » www.macromedia.com/support/documen... a klikni na Delete all sites
a potom v prehliadači odstráň všetky údaje prehliadania... ja mám chrome a tam je Kľúčik, História, Vymazať všetky údaje prehliadania ... vraj ide hlavne o koláčiky
inak včera som mala book na balkóne, na sebe nič a tak ma asi po 10 minútach blokli... ale stačilo urobiť toto a ide mi to opäť
@nietimekki prečo by som nemala ?
@all nerobila som tam nič. Len tam je tak prijebaný systém, že máš možnosť sa odblokovať, keď zablokuješ určitý počet nevhodných ľudí (to nefunguje).. a samozrejme že každý blokuje toho prvého čo vidí, a nehladá tam nejakého honiča.. A toto sa mi už stalo druhý raz ! Prvý raz mi ban odstránili o deň, ale teraz nič...
@miro016 čo ja viem?