no najlepsie je ked si do programu da teba, a aj svojich kamosov ale nech uprednostnuje teba..ved chodi s tebou a zas mu holka nesmie zakazovat kamaratov...to je potom na nic..zbytocne hadky... a aj tak jej to nepomoze, bo chalan sa kamaratov nevzda...
Každý chalan potrebuje byť zo svojimi kamošmi, aspoń z času na čas. Ak ťa tým MOC zanedbáva tak s tým niečo musíš urobiť. Ale ak to nie je také zlé , tak musíš chápať aj jeho.
Ma rad aj inych ludi...to mu nemozes zakazat. Aj tak to nemozes porovnavat s vasim vztahom. A ak ta tym zanedbava, tak mu radsej daj kosom, asi na to potom nie je dost zrely.
"kamosi" je prilis siroky pojem vela ich pride este viac ich odide zo zivota kazdeho z nas neviem aka velka je ta jeho partia ale clovek by mal dospiet a uvedomit si kto stoji a kto nestoji za to kdesto laska by mala ostat viac menej to bolo len konstatovanie nie rada takze mu to nehovor...
naj je to tak, aby si ty s ním chodila medzi kamošov, a ak ho majú radi tak budú akceptovať aj tebaa a je to ok...ale jasné, potrebujete aj chvilu pre seba...no ja by som si asi tiez radsej udrziavala priatelov ako lásku.....najlepší priatelia sú predsa na celý život..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
6 komentov