Išiel by niekto prípadne aj viacerí na nejaký výlet, stanovačku, opekačku alebo sa niekam pozrieť ( hrad, mesto, hocičo...) z okolia Myjavy, NMnV, Trenčína...? Je mi jedno, či na jeden deň alebo aj viac. Ja už mám prázdniny až do konca voľné a rád by som
@sherloch fuu tak si myslim, ze by sa to nejak dalo ... len by asi trebalo najprv vybrat presne miesto .. ci? a datum ... aby to vyhovovalo co najviac ludom ...
@spisino Varín a Strečno som este nevidel ako by si sa tam chcel dostat a odkial?
Ja navrhujem hrad Branč (od Myjavy 7.4km vzdusnou ciarou azimut +-250) pricom startovaci bod by sa dohodol. Na tento vylet by som odporucil bicykle ale pesi by to bol zahul Alebo ma niekto iny napad?
@sherloch fuu cojaviem ... ak mam pravdu povedat radsej ani nie ... ja sa v hradoch a tychto pamiatkach nevyznam teda ... ale datum si myslim ze by mohol byt niekedy buduci tyzden... ci?
@spisino varin je dedina, v ktorej okrem zelovocu nic nemame...strecno je fajn, mozno aj starhrad sa oplati, ak niekto rad slape a opeka...do strecna sa dostanete tak, ze najskor pojdete do ZA a odtial autobusom najlepsie...mozno aj vlakom by to bolo vyhodne pre niekoho..
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
38 komentov
No vidíš...tam som ešte nebol.
No mne je to jedno, kedy sa ti bude dať...Išiel by si ?
Tak kam ?
Kedy a kde ideme?
No to je nás teda už dosť...že ako to sklbiť, keď sme každí z inokade
No tak poď s nami !
Berieš si to na starosti ten dátum a miesto ?
Ja navrhujem hrad Branč (od Myjavy 7.4km vzdusnou ciarou azimut +-250) pricom startovaci bod by sa dohodol. Na tento vylet by som odporucil bicykle ale pesi by to bol zahul Alebo ma niekto iny napad?
No asi budúci...to sa ešte upresní...ale treba dohodnúť, či na deň alebo dva a kde Na ten hrad že vraj by šli viacerí...