frajer sa so mnou chce rozist, lebo uz nesom panna. akoze ok, beriem. ale je to normalne, v tom pripade, ze o panenstvo ma pripravil on???????? nechapem. je to nacisto kok*t? alebo som na vine ja?
:: : : : : : : : : : :::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::::...... viem že na ludskom nestastí sa nemá smiat , ale chlapec ma ocividne dobré výhovorky
kebyže mne toto povie, že sa chce so mnou kvôlo totmu rozísť, tak to sa ešte predtým rozídem ja s ním! ..sa nenechám takto zraziť jak dajaka šputľa..debil to je ti poviem ..ak to čo si napísala si dáko nepoprekúcala, na verziu, ktorá má teba obhajovať a neho zhadzovať...
@anthvillie by ma zaujimalo ako daleko siahaju tvoje bratislavske korene.. Lebo v dnesnej dobe sa pasuje za bratislavcana kde kto a pri tom staci ist len par desiatok rokov do minulosti a realita je vseliaka, len nie taka ako dotycny prezentuje
ja sa z tych komentarov neviem prestat smiat a k teme ...snad toto je len fake ,lebo keby nie ,tak potom toho chlapca by bolo dobre poslat na vysetrenie
chalan je stopercentne jebnuty alebo poriadne naruseny!! ved to neni normalne ! ..o urcite nebol ten dvovod len je posraty ze ti nevie povedsat pravdu preco sa chce s tebou rozist!!!
Podľa mňa zistiľ že je gay a nechce ti to priznať preto vymýšľa takéto chujoviny .Iné logické vysvetlenie nie je...ibaže (vyššie je to úplne vystihnuté) (ach)
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
119 komentov
ako zásada pekná, ale keďže ti to ublížilo ( asi ) tak sa pridám. pako.
--
?
--
Ako sa dava ten vyvaleny smajlo s ocami moucha puk?
Síce neviem, či jej zákrok spraví aj svedomie, ale to je o inom
a k typkovi,...dost divny clovek to je
1. si strasna pica
2. on je strasny kokot , divny , blby
3. si pica lebo si si s takym zacala
4. si pica lebo si takemu dala
nemam slov (ROFL)
A KEĎ Už ICH KRADNEš OD KOšIčANIEK TAK SI NEPíš DO PROFILU BLAVA PíčO!!!!
@prodigy1 tak tak a este vymenit aj riadiacu jednotku
dá sa to povedať aj krajšie ako napr.
si nespôsobila alebo primladá na sexuálne praktiky pri ktorých vznikajú preblémi veľké ako piča!!!!!!!!
čoraz viac sa potvrdzuje, že ľudská hlúposť je oproti vesmíru viac nekonečná...
alebo mu uvar puding dr.oetkera a nerozidete sa
anketa podobná tejto :
» www.birdz.sk/forum/chce-sa-r...
@hluzar alebo kto si... debilizmus? schyza? jaká matka pi.. ťa kare?
...ehm...
...!!!...
...eh...ehm...
1. si krava, že si nezistila už skôr že chodíš s takým debilom
2. je debil
stracaju potom detstvo a nesu si o to dlhsie svoje nareky..
@anthvillie osobne poznám mnoho bratislavčanov čo nemajú problém povedať "som z Blavy" ... -.-
Kde ty chodíš na tieto hlúpe názory?
To aj človek, ktorý naletí finančnému podvodníkovi je aspoň také, alebo aj väčśie hovädo ako ten podvodník? ...
Ja tomu nerozumiem ...
Vieš o tom veľké hovno, ale s istotou vykrikuješ o tom, ako je tá baba p***, to ťa tak baví?
podla mna sa ta but chce zbavit alebo si mysli ze si nebola panna uz ked ste sa stretli alebo tretia moznost je ze je totalne vymlety