sakra.. odoslala som to skôr ako som napísala o čo vôbec ide.. takže.. podala som si prihlášku na UTB do Zlína na odbor réžia a scenár.. na talentovky mám natočiť asi 7 minútový film a napísať nejakú filmovú poviedku.. nejaké nápady mám ale inšpirácie nie je nikdy dosť.. o čom by ste točili/písali vy?
@Onedisunity ja sa Ti kľudne ako víla ponúknem no vidíš to? v dokumente by si ich ešte musela hľadať.. v príbehu si ich možeš vymyslieť... a grafické programy v 21. storočí existujú, tak sa mi marí..
tak s grafickymi programami nemam nejaky zjavny problem kedze studujem strednu s takym nejakym zameranim.. no neviem, osobne som sa o vily nikdy nejak nezaujimala.. a mozno to treba prave zmenit..
Navrhujem horor o hubárovi, ktorý si z lesa prinesie košík hríbov a do rána mu z nich vylezú červíky po celom byte a rozožierajú všetko, čo im príde do cesty. 7 napínavých minút vedúcich k záhube.
Nazval by som to poldeco bolo by to o pretvárke v partii.... Bola by skupínka ľudí čo sa poznajú dlho a sú partia ale prevláda pretvárka medzi nimi a keď dojde na pijatiku každý je kamarát....
Ale bude sa to podobať dákej tínedžerskej komedii... Alebo nejakú roadtrip parádu.. Jak sa parta metalistov vyberie na koncert a cestov budú zažívať neuveriteľné veci...
@onedisunity a mas urcene nieco konkretnejsie, ako zaner?
inac ja mam presne opacny problem: napady mam, ale ja zasa neviem pisat scenare :/ Teda repliky... Mam nejake napady, ale tie ti napisem cez TS, lebo ich nechcem nejako velmi zverejnovat...
@Revolucion ja ho aj zvládnem sama len ako som hore napísala, inšpirácie nie je nikdy dosť..
@Seagull1 žáner skor nejaky na zamyslenie.. nieco z coho aj nieco vyplyva.. nic plytke.. a popravde, scenar som este nepisala, ale idem sa do toho pustit teda.. napis TS budem rada
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
19 komentov
@Demonicbass TS funguju co?
inac ja mam presne opacny problem: napady mam, ale ja zasa neviem pisat scenare :/ Teda repliky... Mam nejake napady, ale tie ti napisem cez TS, lebo ich nechcem nejako velmi zverejnovat...
@Seagull1 žáner skor nejaky na zamyslenie.. nieco z coho aj nieco vyplyva.. nic plytke.. a popravde, scenar som este nepisala, ale idem sa do toho pustit teda.. napis TS budem rada