No problém je ten, že nepoznám restiku kde by varili naozaj zdravo a z kvalitných surovín
Najviac verím asi tomu poké čo objednávam a zas o tom by som asi nechcela byt každý deň, keďže mi chuti iba 1 druh… ešte šaláty sú väčšinou OK… takže nie je to čisto iba otázka peňazí
tiež mám dosť problém s výberom a to som z "väčšieho mesta", všade vyprážané, pizza, burgery, polku jedál tam človek ani nenájde, ako sú týždne dlhé, lebo ich jednoducho nikde nerobia, ale všade je to isté a väčšinou sú to jedlá, ktoré si viem zrobiť doma tak, že drbnem do fritézy proste ťažko nájsť reštauráciu, ktorá varí zdravo :/ ale je pravda, že ja tým, že žijem na okraji mesta, tak sem polka donášok nechce chodiť inak by bol výber asi väčší no ale také ja neviem raw, vegetariánske, alebo zdravé jedlá, tak to fakt možno 2 reštuarácie robia a aj tie nie sú vždy dostupné a neviem ani, či vôbec robia cez víkendy, asi nie takžeeee tým nechcem povedať, že by nebolo všade rešutácií milión, lebo je, ale ten výber jedál je ... dookola to isté
takže odpoveď na otázku je, že ja si nerada objednávam, lebo jednak tá kvalita už vôbec nezodpovedá cene (a mám dojem, že posledný rok-dva to hrozne kleslo na kvalite) a jednak tam poväčšinou nenájdem výživné jedlá
Objednavam si castejsie nez by som chcela a to z dovodu, ze nemam cas ani energiu stale si varit do prace, takze ak som v praci vacsinou si objednam obed. Ale financne to vyjde podstatne drahsie ako ked si navarim a ani mi to vzdy nechuti, niekedy mi bolo z toho aj zle. A tiez mam pocit, ze stale varia to iste a nemam si co normalne vybrat.
Takze najradsej by som si iba varila ale realita je taka ze skoro vzdy si objednam...
ak by boli na vyber restauracie / vegan a rozne jedla, ktore by mali chut domaceho jedla tak hej .. ako nejak varit vela jedal neviem ale aj jednoduchy vyvar co si pripravim chuti lepsie ako ten z restiky, niekde zas kvalita masa je ocividne biedna alebo to jedlo je v jednom obale rozmocene .. uz len ked spocitam cenu obalov co je okolo 50-80 centov na obed tak to mam pol kila alebo kolko masa pomaly z kvalitneho masiarstva .. casto si mam problem nieco vybrat ked odfiltrujem jedla s laktozou
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
11 komentov
Najviac verím asi tomu poké čo objednávam a zas o tom by som asi nechcela byt každý deň, keďže mi chuti iba 1 druh… ešte šaláty sú väčšinou OK… takže nie je to čisto iba otázka peňazí
Takze najradsej by som si iba varila ale realita je taka ze skoro vzdy si objednam...