ja si nepotrpim teda na taketo, ale potesilo by ma keby sa uchovalo to, co robim nejako tak v povedomi medzi ludmi... muzikanti na to maju termin ze hudba zľudovie... pri filme neviem ci nieco take existuje.
@Hetfield aano a bezny smrtelnik netusi kto ich natocil tie filmy, ak ho to nezaujima, ale hlasky z toho koluju po svete presne takto som to myslel... len som si nebol isty ci sa to da povedat aj o filme, ci na to nie je nejaky iny vyraz
Nie. Desili by má fanúšikovia čo by sa mi prihovárali, no to by sa ešte dalo, ale nezvládla by som kedy sa má chytali, chceli by mi niečo zobrať alebo si zobrať niečo so mna. Veď to je úplne desivé.
@wewo ja by som presne chcel byť ten druhý odstavec ale nie na slovensku. To co ma rytmus na slovensku je nic v porovnani so svetovymi celebritami.
A kobain to podla mna nezvladol lebo mal tazke dectvo bol sikanovany a mal psychicke problemy uz predtym ako sa stal slavny. Potom ho cortney namotala na heroin a podla niektorych konspiratorov ho aj dala zabit. Lebo vraj v tekom deliriu ako sa "zastrelil" by ani nedokazal udrzat zbran.
Áno.. vždy som túžila byť nejakou známou herečkou alebo speváčkou, ale bohužiaľ nemám vzťah k zapamätaniu si toľkých textov (a ani spievať neviem) ale ešte stále sa môžem stať slávnou vrahyňou, k tomu mám deň čo deň bližšie
Áno, určite. Potom by som mohol byť ešte lepším človekom, a reálne pomáhať iným. Ale ak tak by mi úplne stačilo byť ani nie tak "slávnym" ako známym, že by ma poznali v určitej skupine ľudí, napr. určitého druhu športu ...Hovorím o nie finančne prepätých športoch.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
22 komentov
a moja emocionálna, hoci ja prirodzene nie som ambiciózna, hovorí že áno (to si tiež viete zdôvodniť)
A kobain to podla mna nezvladol lebo mal tazke dectvo bol sikanovany a mal psychicke problemy uz predtym ako sa stal slavny. Potom ho cortney namotala na heroin a podla niektorych konspiratorov ho aj dala zabit. Lebo vraj v tekom deliriu ako sa "zastrelil" by ani nedokazal udrzat zbran.