Takže. Mám 15 rokov a mám 180cm. Vázim okolo 65, tusim, naposledy ked som sa vážil...
Možno o 3 kg viac, proste okolo 65.
Z predu mám super postavu, uzky pas a plecia ovela sirsie, ale z boku by som chcel byť hrubsi!
Proste oproti mojim spolužiakom je to
Vsak mas len 15, este sa vyvijas, neboj sa, este sa vysvihnes, rozsiris... A to je idealny vek na posilnovanie, takze ked s tym zacnes, pridas dobru stravu, tak bude vsetko ok.
po prve, ak mas 15 rokov neporovnavaj sa s dospelymi, stale sa fyzicky vyvijas; po druhe, docielenie toho "byt hrubsi" by som v tvojom pripade riesil cvicenim s vlastnou vahou, casom aj cinky + kvalitna strava nech tie svaly maju z coho rast a nalepilo sa nieco na teba A ak chces byt z boku hrubsi - mat velky pupek, co nepredpokladam, tak sa len prezieraj a vysledky sa dostavia
@etelnair Dalsi 40-ročný panic čo hnyje od spodu.... Začína mu to tam hnyť, nema si s kým zajebať tak riesi komplexy na birdzi, nadáva každému do vecí ktoré sa mu snívali.... :/
Luto mi ťa je..
Si vyhľadaj na internete "cviky na hrudník".. alebo choď do posilky tam ti nejaký človek čo sa vyzná už poradí.. poprípade ak sa hanbíš do posilky sám alebo čo tak cvič doma s vlastnou váhou určite sa aj také cviky nájdu len treba googliť alebo na youtube hľadať rôzne cviky
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
16 komentov
Luto mi ťa je..
ci to mas napisane na nejakom papieriku tieto krutoprisne odjeby a pises to kade-tade po internete?