vzhľadom na to, že som veľmi blízky človek najväčšiemu a najznámejšiemu punkáčovi /aj keby mal na sebe smoking, tak by každý vedel, že je to on / v našom meste, tak som si už dosť vypočula, he.
ja ked som mla este 13 som chodil 4x do tyzdna do vedlajsej dediny koli futbalu....len jednej osobe sa to nepacilo lebo si myslel ze to je jeho dedina a ja tam nemam co robit...len horsie je ze on mal 22 rokov abo tak nejak a aspon 90kg ja som bol sam a on bol s kamosom tak som skoncil s rozbitou hlavou a roztrhanym trickom
haha jasné, že ma už chceli zmlátiť buď nejaké holky kvôli tomu, že som sa vždy bavila s chalanmi a oni zrejme žiarlili alebo potom vonku keď som niekoho vyprovokovala alebo tak
Dost vela krat. Vacsinou len nejaky pankharti, co ich bolo na mna 5. Jeden si zacal a ked sa to uz nedalo ignorovat som ho zdrapil a odhodil. Potom odisli, toto sa mi stalo asi 4-krat . Par-krat ma chceli zbit este nackovia, ozrani a podobni "frajeri".
A este sa mi stalo, ze som sa dozvedel, ako ma den predtym do krvi zbil jeden "gangster"
ano chcel.. a preco?? no povedalo mi to prilis vela ludi aby som si to pamatal.. a vzdy to boli urcite velmi vyznamne dovody, kedze doteraz sa nic nestalo..
takze vlastne ani neviem ci chceli, alebo len chceli vyzerat tvrdo
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov
A druh krát - taký feťák čo býva o ulicu ďalej. Vzali sme mu psa,lebo sa o neho vôbec nestaral. Tak s ním som mala pár krát otvorený konflikt.
Ale obyčajne mi mlátia len kamarátov. Pred nedávnom priateľ dostal, tak férovo od dvojice takých chlapíkov...
Ked som si odrastal vlasy a som mal taku ofinu cez oko, vtedy dost casto chceli konflikty
ked aj ano, tak to este nezrealizovali
V skole starsie baby, na stanici punkaci, Cigani na ulici a tak mozem pokracovat
1. bol cucar
2. bol kokot
3. ja som metlak a on hoper
ale nic vazne sa neudialo.. partia sa ma zastala
A este sa mi stalo, ze som sa dozvedel, ako ma den predtym do krvi zbil jeden "gangster"
ano chcel.. a preco?? no povedalo mi to prilis vela ludi aby som si to pamatal.. a vzdy to boli urcite velmi vyznamne dovody, kedze doteraz sa nic nestalo..
takze vlastne ani neviem ci chceli, alebo len chceli vyzerat tvrdo