ja mam vsetkych 6 dier v usach prepichnutych exfrajerom...ak ti pud sebazachovy dovoli tak si preichni nevidim v tom problem...teda pokial to neni chrupavka...to neodporucam
Sama si prepichni ..rýchlejšie a zadarmo, len si j po prepichnutí tam nepchaj dáku kokotinku aby sa ti to zbytočne nezapálilo. A ihlu alebo čím si to budeš si riadne vydenzifikuj.
@severanka15 Sama si to neprepichuj,bude ťa to bolieť jak sviňa,lebo sama to budeš robiť pomaly. Choď ku piercerovi a nevymýšľaj glupociny
Ja mám všetky diery v ušiach prepichnuté piercerom a som spokojná. A nevíde to ani draho.
Do zlatníctva nechoď, nastreľovacia pištoľ sa nedá úplne poriadne vydenzifikovať,zatiaľ čo u piercera vyberie novú čistú ihlu priamo pred tebou.
A ešte len jednu dieru som dala nech mi kamarátka prepichne(už aj zarástla),ale kebyže nie som pod vplyvom alkoholu(čo aj vysvetľuje,prečo som o prepich žiadala ju) tak umriem od bolesti,lebo to robila príliš pomaly. Piercer to urobí rýchlo.
nika281098 preistotu..ak to nedopadne dobre tak nikomu neradim tyzden nespat a napchavat sa ibalginom...tak ale zas to boli take podmienky ze sa ani necudujem ale tak nikdy nevies
My sme si uši prepichovali v škole, aj dole len tú kožu, či ako sa to volá, aj hore chrupavku ... pokial máš vydezinfikované ihly, a po prepichnutí si to budeš niekolko krát do dňa dezinfikovať tak na tom nieje nič zlé + ušetríš peniaze
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ja som si sama prepichovala chrupavku a v pohode, ale radšej si to daj niekomu spraviť v študiu
Ja mám všetky diery v ušiach prepichnuté piercerom a som spokojná. A nevíde to ani draho.
Do zlatníctva nechoď, nastreľovacia pištoľ sa nedá úplne poriadne vydenzifikovať,zatiaľ čo u piercera vyberie novú čistú ihlu priamo pred tebou.
A ešte len jednu dieru som dala nech mi kamarátka prepichne(už aj zarástla),ale kebyže nie som pod vplyvom alkoholu(čo aj vysvetľuje,prečo som o prepich žiadala ju) tak umriem od bolesti,lebo to robila príliš pomaly. Piercer to urobí rýchlo.