Kotlebove nazory su naopak uplne dobre, ibaze media z nich vycucaju to, co sa im hodi, preto ten chlapik vyzera ako totalny idiot...mali by ste si pozriet necenzurovane zaznamy z ich stretnuti, su to vsetko mudri, inteligentni a hlavne pokojni ludia
Rozhodne áno. Nech hovoria pseudohumanisti čo len chcú, na cigáňov treba tvrdú vládu a šikmookých a iných čo tu majú továrne, tým treba tiež určiť hranice, prípadne obnoviť náš priemysel.
mame v parlamente vsetko od fetakov, madarov, jednu blondavu stetku az po predpotopnych KDH-kov, takze 1 saso s vyholenou hlavou by tam podla mna viac skody nenarobil
je vidieť, ako sú ľudia ovplyvnený médiami mnohí tu nemajú vlastný názor, vedia len, to čo im natlčú média do hlavy, všetko vytrhnuté z kontextu...a áno, chcel by som, aby sa tam dostal, to, že otvára ľuďom oči pred cigánskou kriminalitou je správne, pretože ak sa nič nezačne diať, tak nás tu doslova požerú za chvíľu...
ten clovek patri jedine do ustavu... alebo by som ho este poslala niekam na nutene prace...alebo stacilo by ved do ciganskej osady ako nejaku pomocnu silu, nieco ako dobrovolnik, na taky mesiac by som ho tam poslala...nech sa na to teda pozrie zblizka ked uz do toho tak dokladne akoze vidi a vie aki su... a potom by som ho mozno aj zacala pocuvat, inak ked ludia ako on a jemu podobni otvoria usta nepocujem nic len prazdno, nieco ako ked zacne hucat sirena, a sustredim sa aby moj zaludok nezacal vracat potravu odkial prisla...
Možno bude čudné ale nejak Kotlebu v parlamente nepreferujem.. Prečo? Pretože nie je ten správny typ aby nieco menil...Ako človek mi odpadol od chuti. Síce už teraz tam máme dosť šašov a myslím, že tam nie je nič čo by sa dalo viac pokaziť. No určite by som volila niekoho, kto by sprísnil určité veci a bol menej benevolentnejší. Proste stop MULTI KULTI spoločnosti na Slovensku.
Len pán Kotleba mi zatiaľ neprišiel nejaká silná vodcovská ikona, odmlčali sa je ich vidieť iba vtedy keď sa potrebujú zviditeľniť. To ja nepreferujem.
@alpanu čítala si stránku ľsns? keď som si ju prvý krát pozrel, myslel som si že je to vtip, no keď som pochopil že kotleba tie kraviny myslí vážne rehotal som sa tak, že som spadol zo stoličky. on sa totižto sám prezentuje ako idiot. príklad: Policajta z cigánskeho zajatia vyslobodili až privolané posily. a takéto perly obsahuje celá stránka
nie pre to že ma sline reči ale ak by sa dostal a vladol by preto že by to mohlo biť pre krajinu nebezpečne a skončili by sme ako srby vybombardovanom Američanmi
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
40 komentov