nechcem ale tak bohvie co vsetko sa moze stat...a keby nahodou tak NIE, to dieta nesmie byt vobec po mne, radsej nech bude po mojich rodicoch ako po mne
jeden z dovodov, preco sa nechystam mat deti je, aby neboli po mne, lebo by boli veeeelmi nestastne. tak si kupim psika a budem ho vykrmovat a skrabkat a bude sa mat dobre
v urcitych veciach urcite an (ako napr az rado kresli, pise, venuje sa divadlu, ide mu matika a rozne ine veci, pri ktorych "ide mu matika" este vobec neznie namyslene
a v inych zas dufam, ze nie. sikovne a zrucne nech su po tatovi ja som strasne nemehlo, naburam kazdu skrinu, zarubnu, zrolujem dvere, vsetko tak az sa mi dieta nezabije hned ako zacne chodit. wtf, ako som toto obdobie vobec prezila ja?!
V tomto som Nerozhodna lebo na jednej strane nechcem aby boli po mne ale tiez si neviem predstavit ze by boli uplne ine a vobec by sme si nerozumeli napriklad
No mohlo by byt kus ako ja lebo keby bolo celkom ine tak by mamicku mohlo sikanovat, a mamicka by sa ho bala a skryvala by sa pred nim a plakala v kute ale az taky depresivny weirdo by byt nemuselo
Ja som bola strašne hyperaktívne dieťa, čo nevedelo chvíľu ticho sedieť a vyskakovalo z kočíka a keď si predstavím, že by som sa o také dačo mala starať, tak sa dosť obávam. Ale tak prečo nie, prežila to moja mamka, tak to snáď dám tiež. Ale budem rada, keď po nádejnom otcovi čo-to zdedí
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
28 komentov
a v inych zas dufam, ze nie. sikovne a zrucne nech su po tatovi ja som strasne nemehlo, naburam kazdu skrinu, zarubnu, zrolujem dvere, vsetko tak az sa mi dieta nezabije hned ako zacne chodit. wtf, ako som toto obdobie vobec prezila ja?!
Povahovo - nie
Poznávacími schopmosťami - áno
Ale ja vzdy vravim ze nase bejby bude strasne pekne
Ale ne... Neviem .... Možno ani nechcem deti ... Neviem ... Uvidím ...