Myslím že táto otázka by sa mala klásť až neskôr nie? Ešte ani ja neviem pvoedať či by som chcel aby boli po mne, keď že som ešte dosť mladý a ešte neviem čo v budúcnosti všetko dosiahnem. Ale ak by som to mal brať z pohľadu toho že čo som dosiahol do teraz, a aký som, tak z časti áno chcel by som aby moje deti boli trošku po mne..Ale na túto otázku si odpoviem keď budem starší..a ak samozrejme budem mať deti
Asi by sa to ťažko ovplyvňovalo, keď by som ho už vychovávala - malo by mnoho mojich čŕt už len preto, že by so mnou trávilo svoj čas určený pre najväčšie formovanie návykov a osobnosti, plus ak zarátame genetiku... Inak povedané, nie je to o tom, či chcem - je to o tom, aby som bola taká, aké chcem, aby bolo moje dieťa .
@flussica veľmi neovplyvníš to, aká bude povaha dieťaťa, a myslím si že ani tým, ak by si sa zmenila, alebo podľa toho, čo robíš teraz, poprípade si robila, alebo budeš robiť. Totiž povaha aj výzor dieťaťa bude určený hneď pri jeho splodení a to sa zmeniť nedá. Dá sa akurát tak ovplyvniť to, či sa ho budeš snažiť pri výchove zmeniť, resp.ovplyvniť jeho vlastnosti.
naivne, puntickarske, altruisticke, cielavedome, osamele , komplikovane ... a s nahovno zdravotnym stavom? Svoje dieta budem privelmi milovat na to, aby som mu zelala prezit zivot v sutazi o zdravie, karieru a pochopenie .. snad sa bude viac podobat otcovi aspon bude vediet viac vyjebabrat so zivotom ako jeho milujuca mater
ako z doterajších komentárov mi nedá nenapísať ... 3 dievčatá nechcú deti, čo budete robiť ked nie venovať sa neskôr deťom...tym nehovorim že chcem teraz dieťa ...určite ano neskôr ...ale žeby som mala povedať nikdy nechcem dieťa to nie, sorry baby ale čo je váš zmysel života? ostať v starobe sám bez veškerých potomkov? nezavidim
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
v prvom rade žiadne dieťa nechcem
Každopádne, nikdy mu nedovolím prísť na Birdz !