Nie-a prečo? Vadil by mi ten hluk okolo mňa, stratila by som svoj pokoj, súkromie,identitu,každý by o mne vedel viac než ja sama,písali by o mne chujoviny....A toto ja ku šťastiu nepotrebujem
Nie! Sláva trvá len pár rokov, potom sú už "celebrity" nič, nik ich už nepozná, zostarnú a potom na nich príjde depresia a začnú drogovať, piť a tak majú škandály...
chcela by som mat rockovu kapelu ale na to ja so spevom nie som.. ale tak to by sa dalo zohnat.. hlavne sa tesim az mi konecne kupia elektricku gitaru a nejake combo
producent / DJ... ale nie nejaký komerčný odvar, ktorý žije z tituliek v Novom Čase a podobných bullshitoch... keď už, tak byť známy LEN v kruhu poslucháčov žánru a mať svoju fanúšikovskú základňu, z ktorej by som vyžil a robil si svoju hudbu >> toť môj detský sen... prosím, neberte mi ho
asik ano a asi herečka ale niečo ako arnold schwarzeneger,nicholas cage, chacky chan (newwm ako sa pise), silvester stalone, podobnéé ak slávna tak poriadne!!!
ked som bola mladsia chcela som byt hereckou..teraz ma to akosi prechadza, koli strate sukromia a paparazzom, a ostatnymi problemamy spojenymi so slavou...ale ak by mi niekto dal ponuku na daky peckovy film, neodmietla by som
naco?, nevidim v tom ziadne plus, clovek straca sukromie a zostava aj tak to co bol pred tym ked ho nik nepoznal... jedina vec je rozdielna vyska konta, nic ine...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
42 komentov
(toto neplatí pre U2)
chcela by som byť Módna Návrhárka
Ked som bola menšia 10-11 rokov aj som si kreslila návrhy... všelijaké lenže sa to už vyhodilo a teraz nemám žiadnu fantáziu (
Teda akože chcela by som byť v budúcnosti známa, ale v inom smere, nie umeleckom
nie, nemyslim tie tretotiedne kraviny co pozerame z nudy
Ja by som skôr byť nejakou vynálezkyňou nejakých liekov a podobne
@filipkoo ja ta chápem taká by som aj ja chcela byť...