Vzhľadom k tomu, že meriam až 180 (aj keď všade udávam 179, aj tak to nemám úplne presne odmerané , zdá sa mi to na dievča/ženu strašne veľa a prijala by som aspoň o tých 5 cm menej.
@kuvincik Aké? Okrem toho, že asi všetci chalani sú od teba vyšší (čo je fajn)
Ale inak ja si tiež myslím, že to má len samé výhody, nemusíš sa na ľudí pozerať zvrchu (čo je strašne nepríjemné), môžeš nosiť topánky s vysokou podrážkou alebo podpätkami, nie je ti takmer všetko oblečenie v obchodoch krátke (hlavne nohavice) a je to také zlaté a vôbec
kebyze teraz mi nieko povie, ze mi prida par cm len tak, tak by som neprotestovala, ale vcelku mi je to jedno a zas nijako extremne netuzim zmenit svoju vysku, tak neviem ako hlasovat
mám 165 a niekedy si pripadám strašne malá a chcela by som mať aspoň o 5 cm viac, inokedy si zas pripadám vysoká a chcela by som mať aspoň o 5 menej... ale v podstate som spokojná
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
34 komentov
Ale postupom času som prišla na to, že byť krpcom (159 cm ) má aj svoje výhody
Ale inak ja si tiež myslím, že to má len samé výhody, nemusíš sa na ľudí pozerať zvrchu (čo je strašne nepríjemné), môžeš nosiť topánky s vysokou podrážkou alebo podpätkami, nie je ti takmer všetko oblečenie v obchodoch krátke (hlavne nohavice) a je to také zlaté a vôbec
ale potom jak som zacala randit a zistila som ze vacsina chlapov je nizka, alebo aspon na takych som vzdy ja natrafila, tak ma to velmi rychlo preslo
momentalne mam podla mna taku akuratnu vysku , popripade nejaky ten centimeter viac by neuskodil
Ale snáď ešte aspoň trošku vyrastiem