Chcel by som hrat v nejakom fantasy filme trpaslika na styl Gimliho z LotRa. Honorar by mi bol ukradnuty, ak by mi nechali moju zbroj a sekeru/kladivo.
Pripadne vojaka z cias 2. svetovej vojny. To iste ako v prvom pripade - trval by som na ponechani uniformy a zbrane
@mielikki jejinka a ty žiješ? vo forintoch? a čo som tak hlboko klesol, predsa v € -čoch... mohla by si byť vo filme moja mama - čiže kráááľovna a tie maju ešte tučnejší honorár....filip
@zajko30 ja som predsa príliš mladá a krásna na to, aby som mohla hrať nejakú starú kráľovnú... ja tak maximálne tú zo Snehulienky, ale záver by som si prispôsobila
@mielikki a veď ja by som nechcel starú rašplu kráľovnu, taku ako píšeš aby mi ťa každy závidel, no a čo mala by si ma v 13.stich, v stredoveku to nebolo take fajnové ako teraz.....filip
A celkovo by som brala rolu nejakej psychologicky prepracovanej mrchy (ktorá veĺmi neplače, lebo vraj plač neviem hrať, hoci slzy z oka viem vypustiť priam na povel
/Ale uskromnila by som sa aj dačím na spôsob Wensdy A.
noo nejaký honorár by sa zišiel..taký aký by som si zaslúžila no chcela by som byť taká zmalovaná, mať parochňu alebo čo aby ma nikto nespoznával lebo slávna nechcem byť..ale herečku by som si rada vyskúšala..alebo by som bola jeptiška či sestrička v nemocnici, ktorá je zahalená že až
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
32 komentov
Pripadne vojaka z cias 2. svetovej vojny. To iste ako v prvom pripade - trval by som na ponechani uniformy a zbrane
@pubertslatinocelny vďaka
toto chcem hrať!
hahahahahaha!
A celkovo by som brala rolu nejakej psychologicky prepracovanej mrchy (ktorá veĺmi neplače, lebo vraj plač neviem hrať, hoci slzy z oka viem vypustiť priam na povel
/Ale uskromnila by som sa aj dačím na spôsob Wensdy A.
silne totiž pochybujem, že mám nejaký "herecký" talent.
a najviac ma dojímajú herci a hérečky, ktorí/é sú fakt netalentovaí/é, ale zato v každej riti (rozumej "slovenskom seriáli) strčené.
Myslím, že 450 000 ZWD (Zimbabwe dolárov) by ťa adekvátne ohotnotilo.
Gratulujem, odhalil si podstatu môjho predošlého komentára.
s nim aj zadara