jo jo dvojcata su skvele sa mi to fakt paci..taky omyl prirody.vzdy som chcela mat dvojca...ale poznam dvoch chalanov dvojcata a moc si nerozumeju...chodia do jednej triedy ale zo skoly a do skoly chodia vacsinou kazdy sam.asi to nieje take super ako sa zda,zrejme to casom zacne trochu vadit.ale urcite to ma aj vyhody.ktovie
Ale co ak sa vam pacia dvojicky?to je hrozne zlozite vybrat si jedno dvojca ked su rovnake nie?aj ked kazdy ma uuplne ine charakterove vlastnosti.
ja už sebe aj ostatným dosť leziem na nervy keď som jedna, keby sme boli dve, tak by nás asi mama už dávno utopila navyše, poznám pár mojich skoro dvojičiek, čo ma samozrejme rozčuľuje, lebo ja som originál na druhej strane sú to super kamošky ale nie, nechcela, ee... vadilo by mi to
poznam dvoch bratov jednovajecne dvojcata ale je ich lahko odlisit jeden ma dlhe vlasy(metalista) a celkom si rozumeju. Neviem nemam neriesim ale mam jedneho kamosa, co je svojim sposobom dost podobny
heh bolo by zaujimave mat dvojca ..ale chodim do triedy s chalanmi-dvojickami..seci ich vedia rozoznat len ja asi nje ..rozumeju si..ale vzdy ked jeden vyrusuje, ten druhy ho vzdy zahriakne..je to take ftipne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
46 komentov
Ale co ak sa vam pacia dvojicky?to je hrozne zlozite vybrat si jedno dvojca ked su rovnake nie?aj ked kazdy ma uuplne ine charakterove vlastnosti.
Ale záväzne už len pre istotu určite nie
aj moj chalan ma dvojča=D občas stetne ludí čo ho "poznajú" a on im nepovie, že to neni on =D
..a dalsie baby dvojičky poznám..
Veď chcem byť jedináčik, nechýba mi k šťastiu niekto ako som ja