Ako da sa to samozrejme v niektorych knizniciach aj v nasej mestskej , ale tam je v kazdom oddeleni jeden maly stolik a 2 fotelky, takze nic hromadne.....
ved my taku aj mame o tom ci knihovnicky zazeraju alebo nie, pomlcim ale miesto na sedenie a citanie je tam. a aj v pantha rhei sa da citat normalne v obchode si sadnut
A čo takto radšej knižnica, v ktorej by študent našiel všetky výtlačky kníh a skrípt zhruba od roku 1975, aby po ne nemusel behať po celom svete, bolo by ich dosť pre aspoň polovicu študentov z univerzity v tom danom meste, a dali by sa vypožičať na semester, aby si ich študenti na ten čas mohli privlastniť ako "učebnice"?
Takú knižnicu by som brala. Hentamten fejk je všade, aj v našej univerzitnej - ale je mi prd platný, keď si tú knihu odtiaľ nemôžem absenčne vypožičať, ale môžem ju tam iba študovať, a ja ju potrebujem mať na seminári. Takže tak
Ale však to v knižniciach býva, pokiaľ viem. Akurát to nie je na takej úrovni ako niekde inde a výber kníh tiež nič moc...aspoň tých odborných, ktoré človek potrebuje.
Inak pri tých odborných to často ani inak nejde, len ich študovať tam, keďže ich je hrozivo málo a niekedy treba čakať, kým vám to príde odniekiaľ z úplne iného mesta na objednávku a bola by hotová katastrofa, keby sa tej knihe niečo stalo ako jedinému exempláru na Slovensku...
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
za to v moravské zemské knihovně je to fasa. a doteraz som z toho unesená
vlaastne som nikdy nebol v knižnici kde by sa dali knihy iba požičiať, a nedalo sa pohodlne v tichu čítať aj tam....
Takú knižnicu by som brala. Hentamten fejk je všade, aj v našej univerzitnej - ale je mi prd platný, keď si tú knihu odtiaľ nemôžem absenčne vypožičať, ale môžem ju tam iba študovať, a ja ju potrebujem mať na seminári. Takže tak
Inak pri tých odborných to často ani inak nejde, len ich študovať tam, keďže ich je hrozivo málo a niekedy treba čakať, kým vám to príde odniekiaľ z úplne iného mesta na objednávku a bola by hotová katastrofa, keby sa tej knihe niečo stalo ako jedinému exempláru na Slovensku...