chyba mi slovenska koruna a pevne verim ze s nou este budeme platit ze sa euro uplne zatrati aspon na slovensku by mohlo...teraz mam pocit nedostatku stale a predtym som mala stale do zasoby nejake peniazky.... a aj minule tu niekto pisal ze telefony za euro ale sak to je 30 korun a ze menime menu nie cenu...blbost....HATE THIS
tazko povedat... este neviem ako ej na tom nasa vlada ... ak by hospodarila tak ako predosla tak rozhodne nie .. ale ak yb dostala rozum tak myslim ze by to bolo mozno lepsie...
ako tak som si uz zvykla, ale prepocitavam to stale...tie drobaky centiky by fakt mohli zrusit, lebo to len zbytocne zatazuje penazenku a prakticky tym nikdy neplatim..len sa mi to hromadi a hromadi...potom to dam mame a ona mi to zameni v robote
@bonita to nie je len pocit, to je kruta realita...
...all: ako sa len maju cesi dobre, cakaju ako sa s tym hlúpy slovaci vysporiadaju, ako nam to pomoze/ alebo co vsetko nam to pohnoji a podla toho prejdu aj cesi na euro... oni maju cas ...a dobre robia, to len Svk sa musi vsade hrnut ... len si spomente co vsetko ste si mohli kupit za 20 korun ...a teraz? co sa da kupit za euro? cukriky woooow :´(
ked zrusia drobne, rozok bude stáť buď 5centov alebo 10. myslim, ze 10 stáť nemoze, takze štát s tým suhlasit nebude neprekazaju mi drobne, prepocitavam podvedome - asi tak, ako ked hovorim po anglicky zakladne vety. nemusim ani premyslat
vadí mi to, že míňam dvojeuračky ako volakedy desaťkorunáky!!! minem trojnásobne viac a von mi nestačí ani 6 € a to si nič dokopy nekúpim..volakedy mi stačilo 50 Sk a bola som rada
Nie. Ja som už úplne zvyknutý na €. Vôbec neprepočítavam, spokojný som, že sa nemusí zamienať, keď ideme do €-platiacich krajín. Mohlo by ich byť aj viacej.
Pravdupovediac, už som si zvykla a je pravda, že eurá sa ľahšie míňajú. Centy mi nevadia, som prispôsobivá ale ľutujem, že som si nemohla nechať všetky koruny ako spomienku.
Korunyy naspet chceem x-D ... Lebo pri € minam viacej beriem vonku 20€ a do 3 hodin mi ostane 1 cent .. x-D vsetko zdrazelo x-D ... hehe .. kedysi stacilo 20 korun a bolo fajn
korunu mam stale rada, a keby som si mala vybrat len podla svojho citoveho rozpolozenia, tak chcem korunu, ale viem, ze pre vsetkych bude lepsie euro, a stale prepocitavam
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
51 komentov
ja mám rada eurá.....a aspoň si nemusím meniť peniaze keď idem do zahraničia..
neprepočítavam...načo ..stačí mi že viem koľko stoja cigy a chlast
a mince??? MF
za cias eurov mam ovela viac penazi lebo mi pripadaju mensie a nepotrebujem ich minat a mam vyssie vreckove
@bonita je to pravda, ale čo už..:/
ja som premrdal 27€ za tyzden.. to by sa mi predtym nestalo..ale to je mozno aj potrebami, ktore sa vekom menia...
...all: ako sa len maju cesi dobre, cakaju ako sa s tym hlúpy slovaci vysporiadaju, ako nam to pomoze/ alebo co vsetko nam to pohnoji a podla toho prejdu aj cesi na euro... oni maju cas ...a dobre robia, to len Svk sa musi vsade hrnut ... len si spomente co vsetko ste si mohli kupit za 20 korun ...a teraz? co sa da kupit za euro? cukriky woooow :´(
ale všetko akoby zdraželo, idem vonku musím si aspň 2 eurá zobrať, a kedysi mi stačilo 20 korún
neznasam tie hnusne centiiky.....a ano, este dost casto prepociitavam...:/