@grossbitch neviem, co je na tom debilne, ked niekto pod slovom "svoja minulost" hned automaticky nechape to, cim bol v minulom zivote. Zvlast ked je to koncepcia, ktora ani zdaleka nie je prijimana vsetkymi ludmi
nechcem vediat co bude v buducnosti lebo ja mam jeden sen a keby som videl ze ten sen sa mi nesplni tak by som sa ho nedrzal a keby hej mozno by som to dokazal ...buducnost nieje dana
nechcem to vedieť, lebo potom by to už nebolo také zaujímavé..a čo keď náhodou niekoho čaká niečo velmi zlé, to by sa rovno mohol odje*ať..kravina aj to že chodiť k veštcom, pekne to brať jak to príde
po tom ako som videla prvé diely Flashforward asi by som sa bála vidieť svoju budúcnosť.. bojím sa že by som sa za nou bezhlavo hnala a všetko pokazila
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
33 komentov
ta buducnost je síce lákavá možnost ale čo ked ma nič dobre v tej budúcnosti čakat nebude , to radšej o tom nevediet nech mam pokoj