@crashhp tak ja si myslím, že Luník patrí k jedinečným svetovým destináciam. Voľný pohyb medzi zvieratami a ľudoopmi, proste náhľad mimo civilizácie.:..
chcem precestovat celu Europu.... mozno USA... v Afrike nieje skoro nic kam by ma to tahalo, vascinu azijske kultury nemusim...Juzna amerika mozno, Australia a novy zeland urcite...
samozrejme... všade možne - od takých známych vecí, ako sú pyramídy, Hollywood, Paríž, Antarktída až po tie najzapadákovejšie zapadákovy sveta a miesta, kde by som bola prvá
Celý úplne nie, ale chcem ísť veľmi do Izraela, potom na Aljašku, Maldivy, do Španielska.. Vlastne by som išla hocikam, kde je teplo a more. Aspoň na dovolenku. A ešte veľakrát do Turecka
@28 ale inac ryd by som si pozrel aj americku pust...zobral by som motorku a siel po ceste 66 (route 66) c omne ako labuznika na jazdu cez krajinu krasnu by bolo potesenim
Nie, sú niektoré miesta, ktoré ma nezaujímajú, nechcelo by sa mi trepať pralesom, Himalájami, polárnymi oblasťami a podobne. A za najúžasnejšie považujem asi nejaké pobrežia a zálivy, rozsiahle polia a trávnaté kopce alá Škótsko, obydlia vytesané do skál,....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
35 komentov
inak raz by som chcel vidieť Sydney, Panamu, Mexico, Kanadu, nejaké miesta v USA, Tokio...ja viem, vôbec nie som náročný