ludia okolo mna co maju normálne piercingy v tom nevyzeraju ako dementi, dokonca to niektorým aj pristane, ale ja by som si to aj tak nedala. Ale zas skor toto ako tetovanie, ked uz.
mám septum a v jazyku, zatiaľ mi to stačí možno keď ma zas chytí také obdobie tak si niečo dám páči sa mi bridge, cheek aj medusa, ale tá by vzhľadom na môj septum možno vyzerala čudne..
tiez rozmyslam si dat dieru do obocia, ale hm, priznam sa mam strach, co ak to zacne hnisat atd atd, hm , alebo do pravej bradavky , vraj je to vacsia bolest ako diera na zaludi ,
(Ale inak mi to pripomenulo, že ak by som nosila iné náušnice, tak by som zvažovala nad malinkou okrúhlou náušničkou hore na uchu, ale to he náušnica, to sa neráta
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
67 komentov
inak hej, hocikam, pacia sa mi a nemam problem si prepichovat fejs sama, a dam si anti-eyebrow na 15tku
piercove casy.. chyba mi kamaradicek :´(
mama už len čaká kedy ma to konečne prejde a
dám si ten pierc von
do pery, to sa mi paci najviac..
aj obocie sa mi paci
aj do pupku
ale ci sa mi to bude pacit aj o par rokov..
a myslím že si ho tam aj dám....nakoniec prečo nie....do tretice všetko dobré
a áno páči sa mi piercing, chcela by som ešte viacej ako mám.....
Prešlo ma to.
tetovanie mi bude stačiť
Som rada, že kvôli škole nemôžem, inak by som už bola taká poprevŕtaná, že by cezo mňa prefukovalo.
Ale nedám si.
Mamu som s tým oboznámila čakám na prísun financií
(Ale inak mi to pripomenulo, že ak by som nosila iné náušnice, tak by som zvažovala nad malinkou okrúhlou náušničkou hore na uchu, ale to he náušnica, to sa neráta