neviem asi aj hej...ten pocit sa lucit s najdolezitejsimi osobami...a celkovo...asi som psychicky narusena...
ale tak len pod tou podmienkou ze proste sa vratim do normalu...ja to berem z toho hladiska ze keby sa mi to snivalo tak ok...ale takto ze real asi ne :/
Co je to za blbu otazku? Ci by som chcela zazit koniec sveta? To ako keby znela otazka "Chcela by si zomriet?" ...nie nechcela by som zazit. Chcela by som zit v krajine kde je cisty vzduch, nadherne lesy, hory, slnko, ktore nie je skodlive..take, na ktore ked sa pozriem neposkodi mi zrak... toto by som chcela zazit.
no neprivolavaj to tu..........a preco taky datum???............iba kvoli cislam??.............no ale som pocula nieco o konci sveta v roku 2012......no ja by som to asi chcela zazit.......neviem preco, ale ma to taha.....
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
29 komentov
ale tak len pod tou podmienkou ze proste sa vratim do normalu...ja to berem z toho hladiska ze keby sa mi to snivalo tak ok...ale takto ze real asi ne :/