mne sa strasne paci, ako sa do chodu statu rozumeju najviac ti, ktorych vedomosti by ocividne nestacili ani len na stvorku z ekonomie na strednej skole.
ku generálnemu štrajku nikdy nepríde!
prečo?
to vidieť aj z týchto pár komentov nado mnou....
bojíte sa, lebo by ste prišli aj o tu poslednú žobračenku, ktorú tu na Slovensku dostávate...
ste úbohí a slabí, choďte otročiť do uk alebo nemecka, tu nájdete spokojný život, ktorý vo vašich mysliach bude len akýmsi nahováraním...
žite ako poslední otroci, ktorí nemajú vlastné svedomie a život....
Mne tento rezim vyhovuje. Zatial..
Ale ako tak premyslam, anarchia by tiez nebola uplne zle. Teraz urcite nie.
Ale tak za 10 rokov by som ju mozno privital.
A teraz ma zabite
Chcel no ale neverim ze to pride niekedy ... zo zaciatku ked som zacal sledovat Ruda som si myslel ze to ma hlavu a patu ale cim dalej tym viac si to prestavam mysliet ono to chce prosre zmenu myslenia ludi ktora je bohuzial v nedohladne
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
10 komentov
prečo?
to vidieť aj z týchto pár komentov nado mnou....
bojíte sa, lebo by ste prišli aj o tu poslednú žobračenku, ktorú tu na Slovensku dostávate...
ste úbohí a slabí, choďte otročiť do uk alebo nemecka, tu nájdete spokojný život, ktorý vo vašich mysliach bude len akýmsi nahováraním...
žite ako poslední otroci, ktorí nemajú vlastné svedomie a život....
Ale ako tak premyslam, anarchia by tiez nebola uplne zle. Teraz urcite nie.
Ale tak za 10 rokov by som ju mozno privital.
A teraz ma zabite