raz som liezol po strome a letela miesacka tak som si myslel ze je uz po mne ale ona sa ma spytala kolko je hodin a ja som jej povedal ze pol patej a ona odisla nastastie tak vtedy som skoro zomrel
@semhamforas pozri mne jedno co si o sebe myslis ty, ide o to, co si o tebe myslia ludia ini..
a ak niekto suhlasi s ideologickymi hodnotami fasizmu tak pre mna je proste magor, preto som sa na tom smial..
to, ze rozmyslanie o smrti ( aj samotny akt zomierania, nie len to potom ) sa ti zda hlupe, tak potom velka cast ludskeho zmyslenia je pre teba nelogicke a mozem ta s kludom povazovat za nejakeho pseudo-nihilistu, ktory nic neriesi.. alebo za niekoho, kto mal v perinke ustlane, alebo za niekoho jednoduchsieho..pretoze rozmyslanie o smrti a zabiti sa je tak isto hlupe asi ako planovanie buducnosti - ak nad tym nerozmyslam, tak zijem pre pritomnost
@semhamforas mna by praveze strasne zaujimalo, co o tom vies ty, ked sa ti to tak paci a ano nema zmysel, nikdy som ani diskusiu zacat nechcel, len som sa zchuti zasmial
@semhamforas LOLOLOLOLOL ....LOL takyto argument som este nevidel to s tymi rodinnymi hodnotami a ucte k starsim etc. ....strasna skoda ze bez fasizmu sa to neda docielit
@semhamforas ja neviem co presne teraz pises ci si na nejakych silnych liekoch a ci ti len tak sezonne zadrbava ale aku logiku ma to s tym rasizmom?? o__O
ja som hovoril o tom ze zastavat sa fasizmu z takehoto dovodu je ako obhajovat socializmus lebo bola vtedy lepsia zmrzlina O__O
ci ako si to myslel s tymi hodnotami v rodinach, spravanim k starsim...?
@semhamforas boha krista ale tie tvoje "dobre veci" by museli byt trosku o inom aby ich bolo mozne brat do uvahy nejak -.- ....lebo na tie rodinne hodnoty fasisti hadam patent nemaju o__O
neviem....raz som mame síce z nožíkom v ruke zajebala ze sa zabijem ale neviem.... ja som strašný bojovník, optimista a snílek v jednom....verím že raz sa budem mať jak prasa v žite a keď som si prežila TOTO.... tak to už dotaihnem aby to stálo začo
@sisel Stratená láska, rodičia ktorí sa stále hádajú od tvojho detstva vďaka nim musíš jesť lieky aby si stále nebola na dne, život o ktorom si myslíš že ťa už nebaví....to je asi u mňa všetko
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
37 komentov
ale samovrazda by to aj tak nebola
..kvak..
a ak niekto suhlasi s ideologickymi hodnotami fasizmu tak pre mna je proste magor, preto som sa na tom smial..
to, ze rozmyslanie o smrti ( aj samotny akt zomierania, nie len to potom ) sa ti zda hlupe, tak potom velka cast ludskeho zmyslenia je pre teba nelogicke a mozem ta s kludom povazovat za nejakeho pseudo-nihilistu, ktory nic neriesi.. alebo za niekoho, kto mal v perinke ustlane, alebo za niekoho jednoduchsieho..pretoze rozmyslanie o smrti a zabiti sa je tak isto hlupe asi ako planovanie buducnosti - ak nad tym nerozmyslam, tak zijem pre pritomnost
ja som hovoril o tom ze zastavat sa fasizmu z takehoto dovodu je ako obhajovat socializmus lebo bola vtedy lepsia zmrzlina O__O
ci ako si to myslel s tymi hodnotami v rodinach, spravanim k starsim...?