Ako ak je niekto skutočne bolestivo,nevyliečitelne a smrtelne chorý tak to ešte viem pochopiť ale vačšinou to tak nie je a samovrah si proste vyberie tú najjednoduchšiu cestu
Narodil som sa, keď nik nebol doma...mama drhla schody a otec kradol kukuricu. Bolo nás 13 deti. Boli sme veľmi chudobní. Spávali sme v jednej nočnej košeli. Keď jednému z nás bolo treba ísť na potrebnú potrebu, museli sme ísť na dvor všetci. Mama každú nedeľu búchala päsťou po stole, aby si susedia mysleli, že klepe rezne. Do školy som chodil veľmi rád. Každú triedu som opakoval tri krát. Keď som vyšiel zo školy ako devätnásť ročný, išiel som na vojnu. Vojaci písali listy rodičom, aby im poslali balík, tak som napísal aj ja: Milá mama. Pošli mi buchty a 100 korún. Tvoj syn. A mama mi odpísala: Milý syn. Buchty ti neposielam, lebo trúbu máme na vojne a desať korún sa píše s jednou nulou. Tvoja mama. Keď som sa vrátil z vojny, išiel som sa učiť za kováča. Kováč povedal: Kývnem a ty buchneš. On kývol a ja som buchol, ale on už viac nekývol. Potom som išiel do väzenia. Zomrel som ako 16 ročný. Takto končí moja púť na Zemi. Teraz vám všetkým odpisujem z pekla, Lucifer teraz vybavil cez Antik vysokorýchlostný internet. Ja som samovraždu spáchať nestihol
pud sebazachovy... proste som videla noz a hlavou mi prebehlo ,,to co robis?,, a odvtedy som nad tym ani nerozmyslala a uz som a ni nemala preco...a tiez som rozmyslala nad tym ze zivot som si sama nedala a tak si ho ani sama nemozem vziat..
nehlasujem ... vyjadrujem sa sam.. co ma odradilo? jednoducho to ze vzdy je pre co zit... aj keby nebolo tak dobre skocim pod kamion... rozbijem kamion alebo auto fotrovci musia zaplatit skodu zaplatit pohreb a uz len kolko utrpenia by museli znasat... s toho by sa tak skoro nepozbierali...
vlak? rodina "stastne zosnuleho" musi uhradit minimalne 2 hodinove meskanie vlakov ZSS takze tiez velmi draha smrt
lano?
-> psychiatricka liecebna pre rodicov a kamosov alebo priatelku uz ani radsej nespominam .... nie takto nie kazdy ta da do zatratenia lebo si to urobil tak smejdsky... srac iba sa obesil srac
drogy ... vdaka nechcem mam svoju cest
ked uz mam zomriet tak najradsej pri zachrane niekoho koho milujem...
@nessinko aj ja som si to myslela a po tomto som inej mienky ten fiml pokojne môžem označiť ako horor a prečo si myslíš že v pekle je fajn? sú nato aj dôkazy že nieje a nikdy nebude
no tak nad samovraždou som sa zamýšľala.priznám sa bolo to hlavne vtedy keď sme sa s maminou úplne pohádali a ja som už myslela že život nemá cenu. že nikomu už na mne nezáleží........................ o 10 minút ma to prešlo
veď všetci normálny ľudia vedia že vlkolaky to sú len vymysli do nejakých kreslených rozprávok alebo filmov (no zjavne všetci nie) dobre ja ti to nejdem vysvetľovať lebo ty to aj tak nepochopíš
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
54 komentov
Ako ak je niekto skutočne bolestivo,nevyliečitelne a smrtelne chorý tak to ešte viem pochopiť ale vačšinou to tak nie je a samovrah si proste vyberie tú najjednoduchšiu cestu
do what you like, and do what you wanna,
don´t grow up to be a Suicide bomber. xD
Je tam krásne... nádherná príroda, čistý vzduch, paráda, a toto leto tam ideme zas na pár dní.
Bud by ma všetci zdrbali, odsúdili a prinajlepšom sa chovali ku mne ako ku psychošovi. Díky nie. Ostatné nie sú problém.
vlak? rodina "stastne zosnuleho" musi uhradit minimalne 2 hodinove meskanie vlakov ZSS takze tiez velmi draha smrt
lano?
-> psychiatricka liecebna pre rodicov a kamosov alebo priatelku uz ani radsej nespominam .... nie takto nie kazdy ta da do zatratenia lebo si to urobil tak smejdsky... srac iba sa obesil srac
drogy ... vdaka nechcem mam svoju cest
ked uz mam zomriet tak najradsej pri zachrane niekoho koho milujem...