Uaa po sto rokoch som si znova pustil pendulum remix , voodoo people od prodigy a ked som zasa videl ten klip proste mam chut vyskusat ten beh s paskou na ociach
@pernik nho neviem kolkokrat to mam pisat ale novy cas niesu noviny , ale nepodareny komix o hovadinach ale nie nho neboj ked sa naskytne prilezitost dodrbkam sa riadne :
@noxardna njn to je presne to iste ako to naco myslim -.- presne ako iran a irak
@kyuzo Ja sa k tebe s radostou pridam
Ked sa dozviem nieco o nejakom takom behu,budes prvy,komu sa ozvem...
Normalne citim adrenalin v tele len z toho videoklipu...
@miluskaaa aj aj ja , asi zoberem nejaky dramac do usi pasku cez oci jedneho sekundanta a idem do lesa niekde kde aj medvede behaju
@jeko nesuhlasim , nho zabudol som tam dodat ze take behy su motivovane urcitimi odmenamy ... a su pre blaznov ,,,, a neboj zabehol by si to ako nikdy v zivote , ten adrenalin ked by si tak mal bezat cez mesto a pocujes nejake auto alebo blbosti ako ludia padaju , tak by to v tebe nastartovalo adrenalin ze by si to zabehol ako nikdy v zivote
@depechemode Ked budem raz milionarom zoberem najky milion dam ho do tasky hodim pred dvadsat ludi a poviem ideme si zabehat ?? ja pojdem samozrejme s nimi sak milion je milion takze sa modli aby si bola v spravny cas na spravnom mieste
@zipper ale o tie ruky za chrbtom tam ide , nemas nic len nohy tak bez proste ja by som aj usi zapchal , ale lepsie je ked taky clovek pocuje hukat okolo seba ludi , prechadzat auta cez cestu atd atd to ho este viac vyhecuje proste uaaaa takze ake bez tych ruk , treba aj ruky zviazat ked uz narazit tak poriadne
@lvanka xDDDDDDDDDD uaaa to hej ale niektory boli sympataci , ja som fandil tomu bradatemu zo potom tak zareval v lese ten asi najhorsie skoncil , to asi preto ze som mu fandil
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
25 komentov
@noxardna njn to je presne to iste ako to naco myslim -.- presne ako iran a irak
Ked sa dozviem nieco o nejakom takom behu,budes prvy,komu sa ozvem...
Normalne citim adrenalin v tele len z toho videoklipu...
@jeko nesuhlasim , nho zabudol som tam dodat ze take behy su motivovane urcitimi odmenamy ... a su pre blaznov ,,,, a neboj zabehol by si to ako nikdy v zivote , ten adrenalin ked by si tak mal bezat cez mesto a pocujes nejake auto alebo blbosti ako ludia padaju , tak by to v tebe nastartovalo adrenalin ze by si to zabehol ako nikdy v zivote
sla by som do toho x)
ale inak to znie zaujímavo
@zipper ale o tie ruky za chrbtom tam ide , nemas nic len nohy tak bez proste ja by som aj usi zapchal , ale lepsie je ked taky clovek pocuje hukat okolo seba ludi , prechadzat auta cez cestu atd atd to ho este viac vyhecuje proste uaaaa takze ake bez tych ruk , treba aj ruky zviazat ked uz narazit tak poriadne
@lvanka xDDDDDDDDDD uaaa to hej ale niektory boli sympataci , ja som fandil tomu bradatemu zo potom tak zareval v lese ten asi najhorsie skoncil , to asi preto ze som mu fandil
Taketo riatiakoviny mam v popise prace