Mám 15 a mám 175cm... Viem že to na 15 nie je až tak málo, ale.... :/
Ako to vysvetliť.
Som deviatak, a v mojej triede maju vsetci okolo 170-175cm. Niektorí aj menej. Len dvaja deviataci maju viac ako 175cm. ALE!! Osmaci maju aj 180cm vsetci!
Akože med
A je možné, že este vela vyrastiem v nejakých 17-tych rokoch? Lebo moj kamos má 19 a ked mal 15 bol uplny krpec a že najviac vyrastol v 17-tych rokoch...
Je možné že osmaci prestanu rásť už teraz niekedy a mi malý deviataci až neskôr?
Mne kamoška jeden večer na pive hovorila, že ako to má ona s výškou. Je dosť nízka niečo okolo 150 cm. Hovorila o hormonálnej liečbe a tak, ale že doktor jej povedal, že jej výška je normálna. Vypočítal jej to asi, že sčítaš výšky tvojich rodičov vydelíš dvomi a keď si chalan prirátaš si tuším 15 - 20cm a keď dievčička tak prirátaš asi len 10 cm. Tak dostaneš výšku, akú by si mal normálne mať.
Roleta je špeciálny inkognito mód, ktorým skryješ obsah obrazovky pred samým sebou, alebo inou osobou v tvojej izbe (napr. mama). Roletu odroluješ tak, že na ňu klikneš.
15 komentov
Je možné že osmaci prestanu rásť už teraz niekedy a mi malý deviataci až neskôr?
a mam to v pici, riesis par centimetrov